Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ντεσάμπ: «Στην Ελλάδα δεν θα πάμε για τουρισμό»

Ντεσάμπ: «Στην Ελλάδα δεν θα πάμε για τουρισμό»

Ο Ντιντιέ Ντεσάμπ ξεκαθάρισε πως η Γαλλία δεν θα έρθει για τουρισμό στην Ελλάδα ενόψει του διαδικαστικού αγώνα για τα προκριματικά του Euro 2024.

Η Γαλλία πέτυχε τη μεγαλύτερη νίκη σε προκριματική φάση του Euro, ισοπεδώνοντας με 14-0 το Γιβραλτάρ, με τον Ντιντιέ Ντεσάμπ να τονίζει πως στο τελευταίο παιχνίδι που απομένει κόντρα στην Ελλάδα, η ομάδα του δεν θα πάει για «τουρισμό».

Η ομάδα του Ντεσάμπ έχει εξασφαλίσει την παρουσία της στην τελική φάση της διοργάνωσης και πλέον το ματς με την Εθνική μας έχει διαδικαστικό χαρακτήρα, με τη «γαλανόλευκη» να στοχεύει πλέον στα Play off του Nations League για την πρόκριση στο Euro που θα γίνει στα γήπεδα της Γερμανίας το καλοκαίρι.

Ξεκάθαρος ο Γάλλος προπονητής για την αναμέτρηση με την Ελλάδα

Αναλυτικά όσα είπε ο Ντεσάμπ:

«Θέλαμε να κερδίσουμε αυτό το ματς με στιλ, είτε κάνοντας το καλά είτε πολύ καλά. Ξέρουμε να σεβόμαστε τον αντίπαλο. Τα 14 γκολ δεν είναι άσχημα. Μέσα από τις κινήσεις και τους συνδυασμούς μού άρεσε η σωστή πλευρά. Συνήθως, είναι η αριστερή πλευρά που είναι πιο ζωντανή, αλλά απόψε, ήταν το αντίθετο.

Έπρεπε να κερδίσουμε δύο βαθμούς στα δύο ματς που απομένουν για να αποφύγουμε να βρεθούμε σε μια κατάσταση που να έχουμε λιγότερο έλεγχο όπως συνέβη στο τελευταίο Euro, αλλά και να θέσουμε υψηλότερους στόχους και να μην είμαστε ικανοποιημένοι με αυτά που έχουμε. Αυτή η ομάδα είναι ανταγωνιστική, θέλει πάντα περισσότερα. Στην Ελλάδα δεν πρόκειται να κάνουμε τουρισμό».

Sports in

Μοντέιρο – Τσιτσιπάς 2-0: Αντίο με το… καλημέρα στη Μαδρίτη

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχασε εύκολα με 2-0 σετ (6-4, 6-4) από τον Τιάγκο Μοντέιρο και αποκλείστηκε πρόωρα από το ATP Masters 1000 της Μαδρίτης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024