Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Παύλος Σταματόπουλος: «Ξεπέρασα τα όρια, έφτασα τα 120 κιλά»

Παύλος Σταματόπουλος: «Ξεπέρασα τα όρια, έφτασα τα 120 κιλά»

Ο Παύλος Σταματόπουλος αποκάλυψε σε συνέντευξή του το πρόβλημα που είχε με τα παραπάνω κιλά αλλά το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε πριν από κάποιο χρονικό διάστημα.

Ο Παύλος Σταματόπουλος, που τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» με τη Σίσσυ Χρηστίδου στο Mega, μίλησε στο περιοδικό Τηλέραμα και τον Γρηγόρη Μελά για την περίοδο που είχε αρκετά παραπάνω κιλά.

«Έχω υπάρχει αρκετά κιλά παραπάνω. Την περίοδο που «έχασα» τη μητέρα μου ένιωθα σαν να μην με ενδιέφερε τίποτα. Και με τη συναισθηματική φόρτιση που είχα, το φαγητό για μένα ήταν «όαση».

Πηγαίνοντας σε μια δημόσια υπηρεσία, δυσκολεύτηκα να ανέβω τις σκάλες μέχρι τον πρώτο όροφο…. Και έτσι αποφάσισα να κάνω διατροφή

Έτρωγα τα πάντα και πολύ! Γενικά μου αρέσει το φαγητό αλλά εκείνη την περίοδο ξεπέρασα τα όρια, φτάνοντας τα 120 κιλά.

Ο λόγος που αποφάσισα να βάλω φρένο δεν ήταν ούτε αισθητικός ούτε γιατί μπορεί κάποιοι να έκαναν από πίσω μου αρνητικά σχόλια.

Πηγαίνοντας όμως σε μια δημόσια υπηρεσία, δυσκολεύτηκα να ανέβω τις σκάλες μέχρι τον πρώτο όροφο…. Και έτσι αποφάσισα να κάνω διατροφή», σημείωσε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής Παύλος Σταματόπουλος.

Και μπορεί να θεωρεί τον εαυτό του «καθαρόαιμο» τεμπέλη, όμως ο Παύλος Σταματόπουλος έχει βάλει τη γυμναστική στη ζωή του.

«Μετά από τόσα χρόνια την απολαμβάνω, ενώ παράλληλα μπορώ να απολαμβάνω και το φαγητό, ώστε να υπάρχει ισορροπία. Η ενασχόλησή μου με τη γυμναστική βοήθησε σημαντικά όταν έπαθα ολική θρόμβωση στο αριστερό πόδι και πνευμονική εμβολή.

Το γεγονός ότι ήμουν πλέον σε καλή φυσική κατάσταση, αλλά και το ότι δεν έχω καπνίσει ποτέ στη ζωή μου ήταν, σύμφωνα με τους γιατρούς, οι σημαντικότεροι λόγοι που ξεπέρασα αυτό το πρόβλημα υγείας», συνέχισε ο Παύλος Σταματόπουλος.

Η μοιραία πτήση

Με τον Παύλο Σταματόπουλο να αγαπά να ταξιδεύει όταν του επιτρέπουν οι υποχρεώσεις του, ο παρουσιαστής θυμήθηκε και ένα απίστευτο περιστατικό που συνέβη σε εκείνον και την παρέα του.

«Σε ένα ταξίδι στην Ταϋλάνδη με την παρέα μου μου πριν από χρόνια αλλάξαμε τελευταία στιγμή τα σχέδιά μας και, αντί να επισκεφτούμε ένα νησί εκεί κοντά, αποφασίσαμε την επόμενη μέρα να πάμε στην Καμπότζη. Όταν πήγαμε στο αεροδρόμιο, υπήρχε τρομερή αναστάτωση, γιατί είχε «πέσει» το αεροπλάνο που δεν πήραμε για το νησί», σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Στις ταξιδιωτικές μου περιηγήσεις έχω δοκιμάσει και πολλά περίεργα τοπικό φαγητά. Σε ένα ταξίδι μάλιστα δοκίμασα μια σούπα που, όταν είπα στον σερβιτόρο πως ήταν πολύ ιδιαίτερη, διαπίστωσε ότι μέσα σε αυτήν υπήρχαν μυρμήγκια, που δεν ήταν στη συνταγή, αλλά είχαν πέσει στο πιάτο μου», συμπλήρωσε ο αγαπημένος παρουσιαστής.

Sports in

Η Χιρόνα «καθάρισε» την Μπαρτσελόνα με ανατροπή και έστεψε και μαθηματικά τη Ρεάλ (4-2)

Η Χιρόνα αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, τελικά έκανε την ανατροπή απέναντι στην Μπαρτσελόνα και πήρε το καταλανικό ντέρμπι (4-2).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024