Με ανάρτησή του στο προφίλ που έχει στο Instagram, ο Παύλος Σταματόπουλος ενημέρωσε τους followers του ότι έπεσε στα δίχτυα επιτήδειων.

Συγκεκριμένα, κάποιοι χρησιμοποίησαν εν αγνοία του δικές του φωτογραφίες και δημιουργήσαν έναν ψεύτικο λογαριασμό σε γνωστή εφαρμογή γνωριμιών.

Στα στοιχεία, ο χρήστης δηλώνει 55 ετών και γράφει πως θέλει να αποκτήσει παιδιά.

Ο παρουσιαστής μόλις το αντιλήφθηκε θέλησε να ξεκαθαρίσει ότι πρόκειται για fake προφίλ, δεν έχει καμία σχέση και δεν του ανήκει σε καμία περίπτωση.

«Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, δεν ανήκει σε μένα αυτό το προφίλ», έγραψε σε stories του.

Δείτε τα παρακάτω

Θύμα απάτης και ο Στέλιος Κουδουνάρης

Πρόσφατα έπεσε θύμα απάτης και ο Στέλιος Κουδουνάρης. «Ήμουν μία μέρα στο κατάστημά μου, και έτυχε να είμαι μόνος μου, συνήθως είναι και τα παιδιά που είναι στην ομάδα, να έχω δουλειά και να μην είμαι συγκεντρωμένος. Χτυπάει το τηλέφωνο, είναι μία κυρία, η κ. Σοφία από το φαρμακείο, που σημειωτέον ξέρω κυρία Σοφία που δουλεύει στο φαρμακείο, είναι υπαρκτό πρόσωπο. Μου είπε ότι θέλει να κάνει δήθεν δώρο στην αδερφή της ένα φόρεμα που έχει δει στο ίντερνετ. Μου είπε να μου βάλει τα χρήματα και είπα εντάξει», ανέφερε ο σχεδιαστής ρούχων εξιστορώντας την ιστορία της απάτης.

Και πρόσθεσε: «Δίνω τον λογαριασμό μου, αυτό δεν είναι κάτι γιατί τον δίνεις παντού αυτό. Και στη συνέχεια της δίνω το κινητό μου να μου στείλει το «τέτοιο». Εγώ θεωρώ ότι το «τέτοιο» είναι το αποδεικτικό. Το τέτοιο ήταν δυστυχώς ένα λινκ που μπήκα για να κάνω αποδοχή της πληρωμής υποτίθεται, κάτι το οποίο δεν υπάρχει σαν έννοια, το να κάνεις αποδοχή της πληρωμής».

«Μου είπε μια ιστορία στο τηλέφωνο ότι επειδή εμείς οι φαρμακοποιοί έχουμε αυτό το σύστημα και πληρώνουμε με αυτόν τον τρόπο και με παρέπεμψε να μπω στο λινκ. Μπήκα στο λινκ, ήταν ένα πλασματικό περιβάλλον τράπεζας, στο οποίο βάζω τους κωδικούς μου, και μαζί με μένα μπαίνει και αυτή στο e-banking μου. Μέσα σε 20 λεπτά έκαναν 49 συναλλαγές, προς άλλους λογαριασμούς της ίδιας τράπεζας προς τους οποίους πήραν τα χρήματα. Ήταν ένα πολύ σοβαρό ποσό, σκεφτείτε έχω επιχείρηση με ενοίκια, προσωπικό, προμηθευτές, οπότε ήταν τέλος Ιουλίου που ήταν μία στιγμή που λάμβανα προκαταβολές για τον χειμώνα, εξοφλήσεις του καλοκαιριού», συνέχισε.

«Εάν αυτή η ιστορία συνέχιζε άλλα 5 λεπτά, γιατί σταμάτησε με ένα τυχαίο γεγονός που ένα μέλος αυτής της σπείρας, ένας Ρομά από την Θήβα, πήγε στην τράπεζα και είπε ότι έχουν μπλοκάρει οι κωδικοί του και έκανε σαματά στην τράπεζα και επέμενε να του ξεμπλοκάρουν την κάρτα του. Για καλή μου τύχη μπήκε η ταμίας στον λογαριασμό του για να δει τι γίνεται, και είδε πολλές μεταφορές από το όνομά μου. Επειδή ήξερε το όνομά μου από την τηλεόραση και από τα δουλειά μου, τον ρώτησε «τι σχέση έχεις με τον Στέλιο Κουδουνάρη τον σχεδιαστή;» της απάντησε ότι δεν ξέρει ποιος είναι αυτός και επέμενε να του ξεμπλοκαριστεί η κάρτα. Και έτσι κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά, και έτσι μπλόκαραν τους λογαριασμούς μου», αποκάλυψε ο σχεδιαστής.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr