Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Χολαργός: Συνελήφθησαν τέσσερις ανήλικοι - Έσπασαν θρανία και υπολογιστές στο σχολείο

Χολαργός: Συνελήφθησαν τέσσερις ανήλικοι – Έσπασαν θρανία και υπολογιστές στο σχολείο

Οι τέσσερις ανήλικοι μπήκαν στο σχολικό συγκρότημα το απόγευμα του Σαββάτου και προκάλεσαν φθορές - Εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν άμεσα από την Αστυνομία

Τέσσερις ανήλικοι ηλικίας και 13 και 14 ετών συνελήφθησαν για φθορά ξένης ιδιοκτησίας κατά συναυτουργία το απόγευμα του Σαββάτου (18/11) αφού νωρίτερα είχαν προκαλέσει σημαντικές φθορές σε σχολείο στον Χολαργό.

Τα έσπασαν

Σύμφωνα με την Αστυνομία οι ανήλικοι μπήκαν στο σχολικό σχολικό συγκρότημα και προξένησαν φθορές σε σχολικό εξοπλισμό όπως ηλεκτρονικούς υπολογιστές και θρανία.

Περίοικοι που είδαν τι συμβαίνει ειδοποίησαν την Αστυνομία και στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που περιπολούσαν στην περιοχή.

Η σύλληψη

Μπήκαν στο σχολικό συγκρότημα και όπου εντόπισαν και συνέλαβαν τους 4 ανήλικους οι οποίοι ταυτοποιήθηκαν ως δράστες των βανδαλισμών. σχολικό συγκρότημα

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους από το Τμήμα Ασφαλείας Παπάγου – Χολαργού υποβλήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Ληστεία στο Ψυχικό

Στο μεταξύ άλλοι δύο ανήλικοι  ηλικίας 15 και 16 ετών συνελήφθησαν σήμερα τα ξημερώματα από αστυνομικούς της Ομάδα ΔΙΑΣ.,  για ληστεία κατά συναυτουργία ενώ αναζητείται συνεργός τους.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, οι κατηγορούμενοι αφού αποβιβάστηκαν από λεωφορείο προσέγγισαν 3 ανήλικους (15 και 16 ετών) και χτυπώντας τους με γροθιές και κλωτσιές, τους αφαίρεσαν χρηματικά ποσά, είδη ρουχισμού και τα κινητά τους τηλέφωνα.

Αστυνομικοί που κλήθηκαν στο σημείο τους αναζήτησαν και τους εντόπισαν σε κοντινό σημείο. Οι ανήλικοι προσπάθησαν να διαφύγουν αλλά οι αστυνομικοί ωστόσο ακινητοποίησαν 2 εκ των δραστών και τους οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Φιλοθέης – Ψυχικού, το οποίο επελήφθη προανακριτικά.

Σε περαιτέρω έρευνα που διενεργήθηκε στον περιβάλλοντα του συμβάντος χώρο, βρέθηκαν κρυμμένα πίσω από τη ρόδα σταθμευμένου αυτοκινήτου τα αφαιρεθέντα κινητά τηλέφωνα, τα οποία αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Αποτέλεσμα των χτυπημάτων ήταν ο σοβαρός τραυματισμός ενός εκ των θυμάτων, ο οποίος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, ενώ ο 15χρονος δράστης έχει κατηγορηθεί κατά το παρελθόν για κλοπή δικύκλου.

(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ)

Sports in

Ξανά και ξανά: Η Marca «έντυσε» πάλι τον Μεντιλίμπαρ δαφνοστεφανωμένο έφηβο (pic)

Όπως με τη Φενέρ. Έτσι και με τη Βίλα. Η Marca επέλεξε τον ίδιο τρόπο για να συγχαρεί Ολυμπιακό και Μεντιλίμπαρ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024