Δημοσιεύματα στην Τουρκία κάνουν λόγο για έντονο ενδιαφέρον της ΑΕΚ για την απόκτηση του Τάσου Μπακασέτα. Ο Έλληνας Μεσοεπιθετικός, δεν θα μείνει και τη νέα σεζόν στην Τράμπζονσπορ, αφού απέρριψε την πρόταση ανανέωσης που του έγινε από τον τουρκικό σύλλογο και θα αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν.
Η ομάδα της Τραπεζούντας, ωστόσο, δεν θα ήθελε να τον χάσει ως ελεύθερο και θα προτιμούσε να τον πουλήσει τον προσεχή Ιανουάριο, σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα «Fanatik».
Τι αποκαλύπτουν από την Τουρκία για Μπακασέτα και ΑΕΚ
Μάλιστα στο εν λόγω ρεπορτάζ αναφέρει ότι «την ώρα που κάποιες γερμανικές και ιταλικές ομάδες έχουν παρακολουθήσει στενά τον Μπακασέτα τα τελευταία χρόνια, υπάρχει η πληροφορία ότι το ενδιαφέρον της ΑΕΚ είναι το πιο σοβαρό. Η πρωταθλήτρια ΑΕΚ έχει στόχο να προσθέσει τον αρχηγό της Εθνικής Ελλάδας στο δυναμικό της».
Πότε θα ξεκαθαρίσει
Το μέλλον του Μπακασέτα στην Τράμπζονσπορ ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει, όπως τονίζει το ρεπορτάζ και ο προπονητής Αμπντουλάχ Αβτσί δεν έχει συναντηθεί με τον 30χρονο μεσοεπιθετικό για να μιλήσουν για το μέλλον το στην ομάδα. Όταν γίνει αυτή τη συνάντηση, θα ξεκαθαριστεί πως θα εξελιχθεί το θέμα.
Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός φόρεσε τη φανέλα της Ένωσης την τριετία 2016-19, κατακτώντας ένα πρωτάθλημα, πριν μετακομίσει στην Τουρκία και την Αλάνιασπορ και από εκεί στην Τραμπζονσπόρ όπου είναι μέχρι και σήμερα.
Δημοσίευμα από το εξωτερικό αναφέρεται σε ενδιαφέρον του Ερυθρού Αστέρα για τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, ο οποίος φέρεται όμως διατεθειμένος να μείνει στην ΑΕΚ.
Στο +4 από τον 13ο Πανσερραϊκό και στο +5 από την 14η ΑΕΛ ο Αστέρας Τρίπολης, μετά τη νίκη του κόντρα στα «λιοντάρια» – Αποτελέσματα, βαθμολογία και οι τελευταίες δύο αγωνιστικές των πλέι άουτ της Super League.
Ο Αστέρας Τρίπολης νίκησε με 1-0 τον Πανσερραϊκό για την 8η αγωνιστική των play-out και πλέον βρίσκεται στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη με δύο ματς να απομένουν.