Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στη… σέντρα ο Γκριν από τον Κερ: «Το παράκανε, ήταν λάθος»

Στη… σέντρα ο Γκριν από τον Κερ: «Το παράκανε, ήταν λάθος»

Ο Στιβ Κερ είπε όλα όσα σκέφτηκε ο μπασκετικός κόσμος για το κεφαλοκλείδωμα του παίκτη του Ντρέιμοντ Γκριν στον Ρούντι Γκομπέρ.

Ο Στιβ Κερ έδειξε για μια ακόμη φορά πόσο σπουδαία προσωπικότητα είναι εντός και εκτός παρκέ. Ο προπονητής των Γουόριορς δεν έψαξε καμία δικαιολογία για τον Ντρέιμοντ Γκριν, που τιμωρήθηκε με αποκλεισμό πέντε αγώνων από το ΝΒΑ για το κεφαλοκλείδωμα που έκανε στον Ρούντι Γκομπέρ.

Αντίθετα κατέκρινε δημόσια τη συμπεριφορά του παίκτη του και σχολίασε το γεγονός πως δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται… επιθετικός.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κερ:

«Το παράκανε. Ο Ντρέιμοντ ήταν λάθος. Το γνωρίζει αυτό. Είναι μία άσχημη εικόνα και οι πέντε αγωνιστές είναι μία ποινή που του αξίζει. Δεν έχω πρόβλημα που ο Γκριν προσπάθησε να απομακρύνει τον Ρούντι (Γκομπέρ) από τον Κλέι (Τόμπσον), αλλά έπρεπε να τον αφήσει. Τον κρατούσε για 6-7 δευτερόλεπτα.

Ήταν μία άθλια εικόνα για την λίγκα, για τον Ντρέιμοντ και για όλους. Ο Ντρέιμοντ πρέπει να βρει έναν τρόπο να μην ξεπερνάει τα όρια. Δεν μιλάω μια μία αποβολή ή για μία τεχνική ποινή. Μιλάω για πράξη σωματικής βίας. Αυτό είναι αδικαιολόγητο.

Πρέπει να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να του δώσουμε τη βοήθεια που χρειάζεται για να μπορέσει να κάνει τη διάκριση ανάμεσα στο να είναι ένας απίστευτος ανταγωνιστής, αλλά και στο να μην περνάει αυτό το όριο. Το ξεπέρασε αυτή τη φορά».

Θυμηθείτε το περιστατικό:

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024