Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Black Friday σε προϊόντα θέρμανσης: Εκπτώσεις που… ανεβάζουν τη θερμοκρασία

Black Friday σε προϊόντα θέρμανσης: Εκπτώσεις που… ανεβάζουν τη θερμοκρασία

Φτιάξε μια ζεστή ατμόσφαιρα στο σπίτι σου

Μπορεί ακόμα ο καιρός να μη θυμίζει χειμώνα, ωστόσο θα πρέπει, αν δεν το έχεις ήδη κάνει, να φροντίσεις από τώρα για την θέρμανση του σπιτιού σου πριν σε βρουν τα πρώτα κρύα αγκαλιά με κουβέρτες και σκουφάκια μέσα στο σπίτι.

Και αν ακόμα δεν έχεις προμηθευτεί πετρέλαιο, να ξέρεις ότι στην αγορά θα βρεις πολλά θερμαντικά σώματα τα οποία θα σε κρατήσουν ζεστό χωρίς να «κάψουν» τον οικονομικό σου προϋπολογισμό.

Αλλωστε ανεξάρτητα εάν το διαμέρισμα σου έχει αυτόνομη ή κεντρική θέρμανση εσύ μπορείς να επιλέξεις με τις ηλεκτρικές πηγές θέρμανσης να έχεις όλο το 24ωρο ζέστη αφού το μόνο που χρειάζεσαι για να τις ενεργοποιήσεις είναι να τις βάλεις την πρίζα.

Είτε αναζητάς κλιματιστικό, είτε σόμπα, είτε θερμοπομπό θα τα βρεις όλα σε απεριόριστη ποικιλία και ασυναγώνιστες τιμές στο SHOPFLIX.gr.

Ειδικά τώρα που το αγαπημένο μας marketplace έφερε την Black Friday νωρίτερα θα βρεις όλα τα θερμαντικά σώματα σε μαγικές τιμές.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις αυτό το οποίο θες και το SHOPFLIX θα φροντίσει ώστε να φτάσει άμεσα στην πόρτα σου σε όποιο σημείο της Ελλάδας και αν βρίσκεσαι.

Επιλέξτε κλιματιστικό τύπου Inverter

Η τεχνολογία Inverter στα κλιματιστικά χαρίζει μεγάλες αποδόσεις, προσφέροντας πιο οικονομική θέρμανση (αλλά και ψύξη το καλοκαίρι). Συμβάλλει στην εξοικονόμηση της κατανάλωσης του ηλεκτρικού ρεύματος ενώ μπορείτε να απολαμβάνετε οικονομική ζεστασιά και smart άνεση.

Με την λειτουργία Wi-Fi έχετε τον έλεγχο του κλιματιστικού σας από το κινητό σας τηλέφωνο ή το tablet κι έτσι μπορείτε να το ανοίξετε πριν ακόμα να φτάσετε σπίτι για να σας υποδεχθεί η πιο ζεστή ατμόσφαιρα.

Θερμοπομποί

Ήξερες ότι οι θερμοπομποί θέλουν να… πέφτουν χαμηλά; Όσο πιο κοντά στο πάτωμα βρίσκονται, τόσο πιο αποδοτικοί είναι. Ακόμη και εκείνοι που τοποθετούνται στον τοίχο, καλό είναι να μην απέχουν περισσότερα από 15 εκατοστά από το έδαφος.

Όλα τα θερμαντικά ανεξαιρέτως δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό όταν βρίσκονται στο κέντρο του δωματίου που θερμαίνουν. Και η πρίζα έχει επίσης σημασία: συγκεκριμένα, η απόδοση αυξάνεται όταν συνδέονται απευθείας επάνω της, αντί να στριμώχνονται στο ίδιο πολύμπριζο με άλλες συσκευές.

Σόμπα

Την ανάβεις όποτε θες και μπορείς να την μεταφέρεις παντού. Η σόμπα είναι μια από τις πιο εύχρηστες συσκευές θέρμανσης.

Οι περισσότερες σόμπες είναι ελαφριές και μικρές σε όγκο, γεγονός που σου επιτρέπει να τις μεταφέρεις πανεύκολα από δωμάτιο σε δωμάτιο ή ακόμα και σε άλλο σπίτι.

Εσύ επιλέγεις πόση ώρα και πότε θα τις χρησιμοποιήσεις, πράγμα το οποίο σημαίνει ότι ελέγχεις και το ρεύμα που καταναλώνεις.

Η σόμπα Χαλαζία Bormann BEH7300 έχει ροδάκια στο κάτω μέρος, για εύκολη μεταφορά όπου την χρειάζεσαι. Διαθέτει, ακόμη, διακόπτη προστασίας Tip-over, για να κλείνει αυτόματα αν γύρει επικίνδυνα ή πέσει στα πλάγια.

Sports in

Πόσα χρήματα έχει κερδίσει μέχρι στιγμής ο Ολυμπιακός από την ασύλληπτη ευρωπαϊκή του πορεία

Αυτά είναι τα συνολικά έσοδα του Ολυμπιακού φέτος από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024