Οι διάσημοι που ήδη έχουν μπει σε χριστουγεννιάτικη διάθεση κι έχουν στολίσει. Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης στόλισαν 4 χριστουγεννιάτικα δέντρα.
Η Άννα Πρέλεβιτς είπε «η αγαπημένη μου εποχή ήρθε λίγο πιο νωρίς σπίτι μας φέτος και του χρόνου με υγειά». Ενώ, η Κατερίνα Στικούδη ποζάρει μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Και η Ντορέττα Παπαδημητρίου ευχήθηκε «και του χρόνου να’ μαστε καλά».
Η Καίτη Γαρμπή ανέβασε φωτογραφία με το στολισμένο δέντρο «χαρούμενη καλημέρα… με μια essence γιορτινή, χριστουγεννιάτικη». Η Κατερίνα Παπουτσάκη δήλωσε «είναι νωρίς, το ξέρω, αλλά θέλω να το ζήσω all the way».
Η Δούκισσα Νομικού παραδέχθηκε «να τρέχουν τα παιδιά χαρούμενα για μια αγκαλιά και να στολίζουμε το δέντρο. Δεν το αλλάζω με τίποτα». Σε χριστουγεννιάτικο mood και η Φαίη Σκόρδα.
Η μουσική παράσταση «ASTORIA» μάς μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του Μεσοπολέμου, εκεί όπου μια μικρή Ελλάδα γεννιέται μέσα σε ένα καφενείο στην καρδιά της Αστόριας και το τραγούδι γίνεται φωνή, παρηγοριά και αντίσταση.