Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Κουραμπιέδες από χιόνι»: Οι συντελεστές μιλούν για την πρώτη ελληνική χριστουγεννιάτικη ταινία

«Κουραμπιέδες από χιόνι»: Οι συντελεστές μιλούν για την πρώτη ελληνική χριστουγεννιάτικη ταινία

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, ο Θέμης Καραμουρατίδης και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη μίλησαν στο «Πάμε Δανάη» για την πρώτη ελληνική χριστουγεννιάτικη ταινία «Κουραμπιέδες από χιόνι».

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και ο Θέμης Καραμουρατίδης, τρώγοντας «Κουραμπιέδες από χιόνι», μίλησαν στο «Πάμε Δανάη» και εκμυστηρεύτηκαν χριστουγεννιάτικες και προσωπικές ιστορίες αγάπης από τη ζωή τους.

Η ταινία «Κουραμπιέδες από χιόνι» βγαίνει στις αίθουσες στις 14 Δεκεμβρίου.

Θέμης Καραμουρατίδης: «Έγραψα το χριστουγεννιάτικο τραγούδι κατακαλόκαιρο»

«Η διαδρομή για τους «Κουραμπιέδες από χιόνι» κράτησε περίπου δυο χρόνια, είναι πρωτότυπη ως σύλληψη και η πρώτη ελληνική χριστουγεννιάτικη ταινία. Επένδυσα ψυχή αλλά και χρήματα στην ταινία, ως σκηνοθέτης και παραγωγός είμαστε δυο κόσμοι, έπεφτα να κοιμηθώ και σκεφτόμουν με δυο ιδιότητες. Ο σκηνοθέτης ζητούσε πράγματα από τον παράγωγο και συνήθως υπερίσχυε, ο παραγωγός Γιάννης έκανε τα χατίρια στον σκηνοθέτη Γιάννη και ανέβαιναν τα κόστη. Είμαι από τους ανθρώπους που λατρεύουν τα Χριστούγεννα από παιδί. Όταν έχασα τον πάτερα μου, ειδικά τα πρώτα χρόνια, με «τσίτωνε» το γεγονός ότι τον έλεγαν Χρήστο και γιόρταζε τα Χριστούγεννα», υπογράμμισε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Η διαδρομή για τους «Κουραμπιέδες από χιόνι» κράτησε περίπου δυο χρόνια, είναι πρωτότυπη ως σύλληψη και η πρώτη ελληνική χριστουγεννιάτικη ταινία. Επένδυσα ψυχή αλλά και χρήματα στην ταινία, ως σκηνοθέτης και παραγωγός είμαστε δυο κόσμοι, έπεφτα να κοιμηθώ και σκεφτόμουν με δυο ιδιότητες

Το «Κάθε Χριστούγεννα» είναι καθαρόαιμο χριστουγεννιάτικο τραγούδι και μου το πρότεινε ο Θέμης Καραμουρατίδης, που το έγραψε, το περασμένο καλοκαίρι», ανέφερε η Ελεονώρα Ζουγανέλη.

«Το «πάντρεμα» με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη το έκανε ο Μιχάλης Ρέππας, ενώ το τραγούδι το έγραψα στις 30 Ιουλίου. Έβαλα κατακαλόκαιρο χριστουγεννιάτικα τραγούδια, φουλ κλιματισμό, είδα μια χριστουγεννιάτικη ταινία και έτσι δημιούργησα χειμωνιάτικη συνθήκη», αποκάλυψε ο Θέμης Καραμουρατίδης.

«Τα Χριστούγεννα τα αγαπώ και τα περιμένω, ως παιδί ήταν μία ευκαιρία να βλέπω τους γονείς μου λίγο παραπάνω, πήγαινα στο μαγαζί όπου δούλευαν. Παίζαμε με τον πάτερα μου ένα παιχνίδι στο αυτοκίνητο, ποιος θα βρει τα περισσότερα στολισμένα σπίτια και μαγαζιά, αυτό είναι μία πολύ ζέστη ανάμνηση», συνέχισε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, σχετικά με μία όμορφη ανάμνηση που έχει.

Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Αφιερώνω την ταινία στην κόρη μου»

Για την ταινία τοποθετήθηκε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και από πού την εμπνεύστηκε, αλλά και για την σύντροφό του.

«Η ταινία «Κουραμπιέδες από χιόνι» είναι αφιερωμένη στην κόρη μου, Εύα, γιατί από εκείνη ξεκίνησε και γεννήθηκε η ιδέα μίας τέτοιας ταινίας. Στο ξεκίνημα της ταινίας θα είναι γραμμένη και η αφιέρωση “για την Εύα”», εξομολογήθηκε.

Και συνέχισε: «Ήταν πολύ εύκολο να σκηνοθετώ την Κατερίνα (Γερονικολού), δεν μου έφερε καμία αντίρρηση, είχαμε απόλυτη επικοινωνία. Η Κατερίνα με έχει στηρίξει απίστευτα πολύ σε όλη τη διαδρομή γιατί το άγχος μου χτυπούσε κόκκινο, κι εκείνη απορρόφησε πολλά πράγματα. Η Κατερίνα είχε αναλάβει και τα παιδιά πρωταγωνιστές της ταινίας, να τους κάνει διδασκαλία και πρόβες, γιατί ας μην ξεχνάμε πως είναι παιδιά».

«Ο Γιάννης είναι πολύ γλυκός συνεργάτης, επειδή είμαι συναισθηματικός δεν μου αρέσει να δουλεύω με ανθρώπους με τους οποίους δεν περνάω καλά. Εκτός από το τραγούδι, έχω γράψει και τη μουσική επένδυση ολόκληρης της ταινίας», ανέφερε ο Θέμης Καραμουρατίδης

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Μου έχει αλλάξει τη ζωή ο Νίκος Συρίγος»

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη μίλησε για τις πρόσφατες αλλαγές στη ζωή της.

«Αναζητάω τις αλλαγές και η ζωή μου τα έχει φέρει έτσι ώστε να έχω πολλές αλλαγές. Θέλω να έρχονται προκλήσεις που θα με κάνουν να αναθεωρώ όλη μου την ύπαρξη, ακόμη και εμφανισιακά η ψυχολογικά, να βρίσκω άλλες πτυχές μου. «Η εκατομμυριούχος» στο Παλλάς μου έβγαλε κομμάτια που μπορεί να ντρεπόμουν να τα εκφράσω, ήμουν λίγο πιο συντηρητική. Βλέπω ότι το νάζι τελικά είναι καλό και κερδίζει πράγματα, ελπίζω να μου μείνει και να γίνω πιο ναζιάρα από εδώ και στο έξης. Ζω μία πιο επικοινωνιακή στιγμή στη ζωή μου, αν και θεωρώ ότι πάντα ήμουν, αλλά δυσκολευόμουν να το δώσω ώστε να το καταλάβουν και οι άλλοι. Δεν είμαι απόμακρη επειδή δεν αγαπώ τους ανθρώπους, άλλα από ντροπή», υπογράμμισε η ερμηνεύτρια.

Για τον νέο της σύντροφο Νίκο Συρίγο αποκάλυψε: «Η ύπαρξη του Νίκου (Συρίγου) στη ζωή μου με έχει αλλάξει, αυτό είναι και ζητούμενο να συμβεί στη ζωή μας. Το ζητούμενο όταν συναντιόμαστε με ανθρώπους και τους βάζουμε στη ζωή και την καθημερινότητα μας είναι να επηρεαζόμαστε, να βγάζουμε άλλες πτυχές μας. Με όλους τους ανθρώπους με τους οποίους συναντιόμαστε, φίλους, συνεργάτες ή συντρόφους, το ευτυχές είναι να επηρεάσει ο ένας τον άλλο. Η ύπαρξη του Νίκου στη ζωή μου υποβοήθησε στο γεγονός ότι είμαι καλά, γεμάτη και ήρεμη, άρα είμαι και πιο λειτουργική και αποδοτική στην παράσταση».

«Η Ελεωνόρα είναι μία «ξαδέλφη» μου, όπως η Νατάσα Μποφίλιου και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος είναι η οικογένεια μου, τα αδέλφια μου, ξεκινήσαμε μαζί από παιδιά. Με την Ελεωνόρα συναντιόμαστε σπάνια μέσα στα χρόνια, άλλα πάντα είναι ουσιαστικό και έχει νόημα. Δεν αισθάνομαι ότι προδίδω τη Νατάσα Μποφίλιου δουλεύοντας κάποιες φορές με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Κανένας από τους τρεις μας (Νατάσα, Γεράσιμος και Θέμης) δεν θα έπαυε να είναι γενναιόδωρος με τα «θέλω» των ανθρώπων που αγαπάει βάζοντας περιορισμούς», κατέληξε ο Θέμης Καραμουρατίδης.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024