Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ηλικιωμένη γυναίκα χορεύει σε συναυλία του 50 Cent και γίνεται viral

Ηλικιωμένη γυναίκα χορεύει σε συναυλία του 50 Cent και γίνεται viral

Ένα βίντεο έχει γίνει viral στο διαδίκτυο με μια ηλικιωμένη γυναίκα να χορεύει σε μια συναυλία του 50 Cent - και μάλιστα το μοιράστηκε ο ίδιος ο ράπερ.

Ο 48χρονος MC και ηθοποιός δίνει συναυλίες σε όλη τη Βρετανία στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας του The Final Lap Tour 2023, με την οποία γιορτάζει την εικοστή επέτειο του άλμπουμ του «Get Rich Or Die Tryin».

Την ώρα που ένα πλήθος 15.000 ατόμων παρακολουθούσε τον καλλιτέχνη να τραγουδά τις μεγαλύτερες επιτυχίες του το βράδυ της Τρίτης στο Μπέρμιγχαμ, υπήρξε μια θαυμάστρια που ξεχώρισε περισσότερο από τους άλλους. Το viral clip δείχνει τη γυναίκα να χοροπηδά στο τραγούδι του 50 Cent «Ayo Technology» του 2007, στο οποίο συμμετείχε ο Justin Timberlake.

«Το πιο cool άτομο στο show μου απόψε με διαφορά, ροκάρει μαζί μου»

@50cent♬ original sound – 50 Cent

Η ηλικία δεν είναι παρά ένας αριθμός

Ο ράπερ ανάρτησε το βίντεο στον λογαριασμό του στο TikTok την Τρίτη και μέχρι την Τετάρτη είχε συγκεντρώσει 1,2 εκατομμύρια προβολές και 164.000 likes. Το δημοσίευσε επίσης στο λογαριασμό του X, πρώην Twitter, με τη λεζάντα: «Το πιο cool άτομο στο show μου απόψε με διαφορά, ροκάρει μαζί μου. Το δεύτερο σόου στο Μπέρμιγχαμ. LOL».

Στο βίντεο, η γυναίκα εμφανίζεται να κουνάει τα χέρια της, να χοροπηδά αργά πάνω-κάτω με ένα χαμόγελο στο πρόσωπό της και ένα μεγάλο πλήθος ανθρώπων πίσω της. Ο κόσμος έσπευσε να σχολιάσει στο TikTok και στο X για να αποθεώσει τη γυναίκα που δεν άφησε την ηλικία της να την εμποδίσει από το να διασκεδάσει.

«Το vibe δεν έχει ηλικία», έγραψε ένα άτομο. «Η γιαγιά αλήτισσα, το έχει ακόμα μέσα της! Τη λατρεύω», είπε ένας άλλος. «Ήταν πολύ χαριτωμένη… η ηλικία δεν είναι παρά ένας αριθμός… Ο @50cent κάνει για όλες τις ηλικίες!!!», σχολίασε ένας τρίτος.

*Με πληροφορίες από newsweek | Kεντρική φωτογραφία θέματος: X | 50 CENT

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024