Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Πάνος Σκουρλέτης: «Ο χώρος της ριζοσπαστικής Αριστεράς δεν έχει πλέον έκφραση»

Πάνος Σκουρλέτης: «Ο χώρος της ριζοσπαστικής Αριστεράς δεν έχει πλέον έκφραση»

«Ο Κασσελάκης υιοθετεί επιχειρήματα του Μητσοτάκη για να επιτεθεί στον ΣΥΡΙΖΑ»

Σε συνέντευξη του, ο Πάνος Σκουρλέτης σχολίασε τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας ότι ορθώς ο Αλέξης Τσίπρας επέλεξε να τηρήσει μία ουδέτερη στάση κατά τη διάρκεια της εκλογής του νέου προέδρου, αλλά δεν την υποστήριξε αξιόπιστα, όταν επέτρεψε στη μία πλευρά να κάνει χρήση του ονόματος του.

Μιλώντας στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1, ο πρώην γραμματέας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ανέφερε ότι «Ο χώρος της ριζοσπαστικής Αριστεράς δεν έχει πλέον έκφραση».

Ακόμη, ο πρώην υπουργός συμπλήρωσε πως «ο σημερινός ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα λαϊκίστικο κεντροδεξιό μόρφωμα». Ανέφερε δε ότι «ο Κασσελάκης υιοθετεί επιχειρήματα του Μητσοτάκη για να επιτεθεί στον ΣΥΡΙΖΑ και τα πεπραγμένα της διακυβέρνησης του την περίοδο 2015 – 2019».

Σκουρλέτης: «Η ονοματολογία δεν είναι της παρούσης»

Ερωτηθείς από τους δημοσιογράφους, για το αν όσα στελέχη αποχώρησαν από τον ΣΥΡΙΖΑ, θα προχωρήσουν στη δημιουργία ενός νέου κόμματος, απάντησε ότι αυτό που προέχει είναι να γίνουν ουσιαστικές διεργασίες για τη συγκρότηση ενός μετώπου, από όλους όσους τώρα ή και παλιότερα έχουν αποχωρήσει από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Στην συνέχεια, ρωτήθηκε για το ποιος θα μπορούσε να ηγηθεί ενός τέτοιου κόμματος και απάντησε ότι «Η ονοματολογία δεν είναι της παρούσης, καθώς αυτή τη στιγμή προέχει να βρούμε το στίγμα ενός τέτοιου χώρου».

Δείτε το βίντεο

Sports in

LIVE: Φενέρμπαχτσε – Μονακό

LIVE: Φενέρμπαχτσε – Μονακό. Παρακολουθήστε live στις 20:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Φενέρμπαχτσε – Μονακό για το Game 4 των play offs της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports 4HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024