Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Σκουρλέτης: Ο Κασσελάκης χτύπησε τον Τσίπρα στην καρδιά

Σκουρλέτης: Ο Κασσελάκης χτύπησε τον Τσίπρα στην καρδιά

Σύμφωνα με τον Πάνο Σκουρλέτη, ο κ. Κασσελάκης έφερε τον ΣΥΡΙΖΑ «σε κατάσταση εξαΰλωσης».

Σφοδρές επικρίσεις συνεχίζει να δέχεται ο Στέφανος Κασσελάκης, για την επιλογή του να χαρακτηρίσει το «μαξιλάρι» των 37 δις ευρώ που συγκέντρωσε η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα, ως «τη μνημονιακότερη πολιτική» του ΣΥΡΙΖΑ, με τον Πάνο Σκουρλέτη να σχολιάζει ότι «χτύπησε στην καρδιά τον Τσίπρα».

Ο κ. Σκουρλέτης, μιλώντας στον Σκάι, κατηγόρησε τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, ότι «αποδομεί πλήρως την πρωθυπουργία Τσίπρα και ενστερνίζεται τα επιχειρήματα της άλλης πλευράς. Είναι η αντισύριζα προπαγάνδα που υπήρξε από τη ΝΔ».

«Η μετατόπιση του ΣΥΡΙΖΑ δημιουργεί κενό που πρέπει να καλυφθεί, να προκύψει πολιτικός χώρος»

Και συνέχισε: «Είπε ότι ήταν μνημονιακή επιλογή. Η πιο σκληρή μνημονιακή επιλογή θα ήταν να μην υπήρχε το μαξιλάρι και να υπάρξει πιστοληπτική γραμμή με νέο μνημόνιο. Δεν είναι άρνηση της πορείας του ΣΥΡΙΖΑ αυτά;».

Ο Κασσελάκης έφερε τον ΣΥΡΙΖΑ σε κατάσταση εξαΰλωσης

Μάλιστα είπε για τον Στέφανο Κασσελάκη ότι: «Παραμένει αρχηγός του σημερινού ΣΥΡΙΖΑ νομότυπα εκλεγμένος σύμφωνα με το καταστατικό, αλλά πολιτικά απονομιμοποιημένος».

Πρόσθεσε ότι το κόμμα βρίσκεται σε μια επιταχυνόμενη μετάλλαξη προς ένα κεντροδεξιό μόρφωμα: «Ο ΣΥΡΙΖΑ όπως τον γνωρίζαμε τελειώνει, έκλεισε τον κύκλο του» είπε.

Επανέλαβε ότι η ομιλία Κασσελάκη στην ΚΕ ήταν  «κακοποιητική για την αριστερά και τις παραδόσεις» και πρόσθεσε ότι ο κ. Κασσελάκης έφερε τον ΣΥΡΙΖΑ σε κατάσταση εξαΰλωσης.

«Η στάση του Τσίπρα θα ήταν πιο αξιόπιστη αν στη δεδομένη στιγμή που η πλευρά Κασσελάκη εργαλειοποιούσε το όνομα του, παρενέβαινε και έλεγε δεν σας επιτρέπω να λέτε ότι σας φύτεψα».

«Η μετατόπιση του ΣΥΡΙΖΑ δημιουργεί κενό που πρέπει να καλυφθεί, να προκύψει πολιτικός χώρος» είπε και πρόσθεσε: «Δεν μας ενδιαφέρει να ανακοινώσουμε τη δημιουργία ενός κόμματος, θέλουμε να συζητήσουμε με ανένταχτους, να δώσουμε απαντήσεις».

Εκτίμησε δε, ότι η κινητικότητα μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ δεν θα σταματήσει.

Για το δείπνο Τσίπρα – Σακελλαρίδη

Κληθείς να σχολιάσει τη χθεσινοβραδινή συνάντηση Τσίπρα – Σακελλαρίδη σε ταβέρνα της Νέας Σμύρνης, ο  Πάνος Σκουρλέτης, ζήτησε «να μην ενοχοποιούμε συναντήσεις ανάμεσα σε ανθρώπους που έχουν συμπορευτεί εδώ και χρόνια».

Σε ερώτηση αν έπρεπε ο Αλέξης Τσίπρας να έχει παρέμβει κατά τη διαδικασία εκλογής νέου προέδρου στον ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι «κράτησε μια στάση ουδετερότητας στη διαδικασία. Καλώς έκανε, γιατί το άλλο θα είχε τον χαρακτήρα παράδοσης δαχτυλιδιού».

Ωστόσο, πρόσθεσε ότι «η στάση αυτή θα ήταν πιο αξιόπιστη αν στη δεδομένη στιγμή που η πλευρά Κασσελάκη εργαλειοποιούσε το όνομα του, παρενέβαινε και έλεγε δεν σας επιτρέπω να λέτε ότι σας φύτεψα».

Sports in

Μπροστά του μόνο τελικοί

Ο Ολυμπιακός έφυγε από τον Καρβαλιάλ, πήγε στον Μεντιλίμπαρ και τα αποτελέσματα δείχνουν απολύτως ορατά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024