Σάββατο 18 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Black Friday 2023 στο Πλαίσιο - Ευκαιρία να αποκτήσεις ό,τι θες!

Black Friday 2023 στο Πλαίσιο – Ευκαιρία να αποκτήσεις ό,τι θες!

Γεια σου καλημέρα, γεια σου καλησπέρα, γεια σου… καληνότσες!

Η Black Friday ήρθε στο Πλαίσιο και είναι η πιο… «γεια σου καληνότσες» εμπειρία από ποτέ! Η Γαβριέλα, ο Άρης και φυσικά οι plaisiopeople σου ετοιμάζουν τις πιο TOP προσφορές Black Friday που θα βρεις. Από smartphones, laptops, desktops και tablets, μέχρι τηλεοράσεις, tech gadgets, προϊόντα αναβάθμισης και οικιακές συσκευές, οι «καληνότσες» εκπτώσεις που εξασφάλισε η Γαβριέλα διαβάζοντας σε ιωνικό ρυθμό τον αρχαίο ψαλμό της Black Friday, θα είναι μοναδικές!

Στις 24 Νοεμβρίου, την τελευταία Παρασκευή του Νοεμβρίου, ανήμερα της Black Friday δηλαδή, τα Black Friday offers θα… κορυφωθούν! Γι’ αυτό κάνε όλα τα απαραίτητα βήματα ώστε να εξασφαλίσεις άμεση και έγκαιρη ενημέρωση γι΄αυτά. Ακολούθησε το Πλαίσιο σε Facebook, Instagram και X (twitter), κάνε εγγραφή στο newsletter και μείνε συντονισμένος στο plaisio.gr!

 Τι θα βρεις

Πλαίσιο και τεχνολογία είναι άρρηκτα συνδεδεμένα γι’ αυτό άλλωστε εδώ και χρόνια τα καταστήματα Πλαίσιο και το plaisio.gr αποτελούν ένας μοναδικό προορισμό για να βρεις αυτό που ψάχνεις. Από smartphones, desktops, laptops, tablets μέχρι τηλεοράσεις, συστήματα ήχου, προϊόντα αναβάθμισης, ηλεκτρικά πατίνια και διάφορα άλλα smart tech προϊόντα αλλά και οικιακές συσκευές.

Η Black Friday στο Πλαίσιο είναι η ιδανική ευκαιρία για να αποκτήσεις όσα προϊόντα έχεις βάλει στη wishlist σου για την ανανέωση του σπιτιού σου. Ψυγειοκαταψύκτες, πλυντήρια πιάτων, σκεύη και εργαλεία μαγειρικής, καφετιέρες, φούρνους και απορροφητήρες σε περιμένουν για να εξοπλίσεις την κουζίνα σου. Θα βρεις ακόμη ηλεκτρικές σκούπες και φυσικά σκούπες ρομπότ και άλλα προϊόντα για την καθαριότητα του σπιτιού σου καθώς και όλα τα απαραίτητα για το κλίμα και τη θέρμανση.

Μην ξεχνάς ότι μπορείς να στήσεις το δικό σου γραφείο στο σπίτι πανεύκολα επιλέγοντας ανάμεσα στα εκατοντάδες διαθέσιμα έπιπλα γραφείου. Είναι σίγουρο ότι θα βρεις το νέο σου γραφείο, την καινούργια σου εργονομική καρέκλα και τη στιλάτη βιβλιοθήκη που έψαχνες εδώ και καιρό.

Έχε στο νου σου ότι οι Black Friday τιμές θα ισχύουν για όλα τα καταστήματα Πλαίσιο και το plaisio.gr. Έτσι, ανάλογα με τις δικές σου ανάγκες, μπορείς να επιλέξεις τον τρόπο ο οποίος σε βολεύει. Μπορείς να φορέσεις τα πιο άνετα αθλητικά σου και να επισκεφτείς ένα από τα καταστήματα Πλαίσιο. Έτσι, μπορείς να βρεις από κοντά το προϊόν που σε ενδιαφέρει, να ρωτήσεις για αυτό τους plaisiopeople και πιθανώς, εάν το επιθυμείς, να το συγκρίνεις και με άλλο αντίστοιχο προϊόν.

Εάν από τη άλλη δεν διαθέτεις τον απαραίτητο χρόνο ή προτιμάς να κάνεις τις Black Friday αγορές σου online, τότε ο προορισμός για εσένα είναι το plaisio.gr. Μ’ ένα κλικ θα βρεις χιλιάδες προϊόντα σε Black Friday τιμές. Μέσα σε λίγα λεπτά θα έχεις βάλει στο καλάθι σου το προϊόν σου και θα το παραλάβεις άμεσα στην πόρτα σου.

Τι κερδίζεις

Στο Πλαίσιο Black Friday δεν θα βρεις μόνο προϊόντα αλλά και εξαιρετικές υπηρεσίες. Μεταξύ άλλων:

  • Δωρεάν και άμεση παράδοση & Live Order Tracking

Το βλέπεις, το παίρνεις, έρχεται άμεσα και με ασφάλεια στην πόρτα σου. Όλα θα γίνουν με βάση τις προσωπικές σου ανάγκες. Σε πρώτο στάδιο, θα ετοιμαστεί με ιδιαίτερη φροντίδα η παραγγελία σου. Σε δεύτερο στάδιο το πακέτο σου θα λάβει τον προορισμό του.

Μην ξεχνάς ότι καθ΄όλη τη διάρκεια της εξέλιξης της παραγγελίας σου μπορείς να δεις live που βρίσκεται το πακέτο σου. Θα λάβεις ένα SMS το προηγούμενο βράδυ με το δίωρο παράθυρο παράδοσης της παραγγελίας σου καθώς και το link παρακολούθησής της.

Την επόμενη μέρα το πρωί, λαμβάνεις SMS με την εκτιμώμενη ώρα παράδοσης ενώ παράλληλα ενεργοποιείται και το link για να παρακολουθείς live την πορεία της παραγγελίας σου. Τριάντα λεπτά πριν φτάσει το πακέτο σου στην πόρτα σου, θα λάβεις σχετικό ενημερωτικό SMS. Σε περίπτωση απροόπτου γεγονότος θα ενημερωθείς τηλεφωνικά ή με γραπτό μήνυμα νωρίτερα.

  • Πληρωμή ΔΙΑ 4

Ο νέος τρόπος πληρωμής που θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις εύκολα αυτό που θέλεις. Τα πράγματα είναι απλά. Αγοράζεις ό,τι έχεις βάλει στο μάτι και πληρώνεις αργότερα σε 4 άτοκες μηνιαίες ισόποσες δόσεις. Με πιο απλά λόγια, επιλέγεις ένα προϊόν που σε ενδιαφέρει να αποκτήσεις από 40€ έως και 1.000€. Στην επιλογή πληρωμής διαλέγεις το ΔΙΑ 4 και ξεκινάς την πληρωμή των 4 ατόκων μηνιαίων δόσεων τη στιγμή της αγοράς. Δεν χρειάζεσαι πιστωτική. Χρειάζεται όμως να είσαι από 18 ετών έως και 72 κατά τη λήξη του Πλαίσιο ΔΙΑ 4. Μην ξεχάσεις να έχεις απάνω σου και την ταυτότητά σου.

  • Δόσεις χωρίς κάρτα

Με το πρόγραμμα μήνα-μήνα μπορείς να αποκτήσεις με δόσεις ό,τι θέλεις από ένα κατάστημα Πλαίσιο ή από την άνεση του καναπέ σου. Δεν χρειάζεται να έχεις πιστωτική κάρτα. Όλα θα γίνουν και εύκολα και γρήγορα. Εάν είσαι επαγγελματίας μπορείς να επιλέξεις τιμολόγιο ενώ φυσικά υπάρχει και η επιλογή της απόδειξης.

  • Πλαίσιο υπηρεσίες

Κάθε συσκευή θέλει τον τρόπο της και εμείς ξέρουμε ποιος είναι ακριβώς. Σου παρέχουμε υποστήριξη σε κάθε κατηγορία προϊόντος. Σε εξυπηρετούμε μέσω των 24 Service Points μας, του 24/7 Chat, της Δωρεάν τηλεφωνικής υποστήριξης, της υπηρεσίας Pick & Repair ενώ μπορείς να επιλέξεις και service στο χώρο σου αλλά και να παρακολουθείς την πορεία της επισκευής. Είμαστε εδώ για κάθε σου ανάγκη.

Sports in

Προκαλεί ίλιγγο το χρηματικό έπαθλο του φετινού Ρολάν Γκαρός (vids)

Αυξημένο 7.8% συγκριτικά με την περσινή σεζόν, με το συνολικό ποσό να φτάνει 53.5 εκατομμύρια ευρώ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 18 Μαϊου 2024