Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ηλιάνα Μαυρομάτη: «Η Δέσποινα Βανδή ερχόταν στα γυρίσματα αλλά...»

Ηλιάνα Μαυρομάτη: «Η Δέσποινα Βανδή ερχόταν στα γυρίσματα αλλά…»

Το «MEGA Καλημέρα» και ο Θανάσης Πάτρας συνάντησαν την Ηλιάνα Μαυρομάτη στη γειτονιά που μεγάλωσε, και μίλησε για την φωτιά στο σπίτι της, την επαναστατική σχέση με τους γονείς της και τη δέσμευση.

Μια εφ΄ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η ηθοποιός Ηλιάνα Μαυρομάτη στην κάμερα της εκπομπής «Μega Καλημέρα» και τον Θανάση Πάτρα.

«Ήταν πολύ δύσκολο, τα χάσαμε όλα»

«Γεννήθηκα στο Μαρούσι αλλά, μεγάλωσα στην Πεντέλη. Ήρθαμε οικογενειακώς στην Πεντέλη όταν ήμουν δύο ετών. Φύγαμε το 1998 όταν κάηκε ολοσχερώς το σπίτι μας, στις τότε φωτιές της Πεντέλης. Ήμουν 12 ετών. Ήταν φρίκη. Ακόμα δεν μπορώ να το φέρω στη μνήμη μου εύκολα και να το διαχειριστώ. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο.

Τα χάσαμε όλα. Για ένα παιδί το να χάνει τη βάση του, το σοκ είναι τεράστιο. Με επηρέασε πολύ και στην εφηβεία μου μετά. Ευτυχώς το διαχειρίστηκε η μαμά μου πάρα πολύ καλά, κάπως με προστάτεψε. Αλλά ήταν πολύ δύσκολο.

«Είχα μια δύσκολη εφηβεία»

Είχα μια δύσκολη εφηβεία. Ήταν μια σειρά γεγονότων που για τη δική μου ιδιοσυγκρασία λειτούργησαν κάπως πυροδοτικά… Η ψυχανάλυση είναι το καλύτερο δώρο που κάνουμε στον εαυτό μας. Το διαπιστώνων πάρα πολύ συχνά μες στη ζωή μου.

Ήμουν κορίτσι του μπαμπά. Με τη μαμά είχαμε κόντρες. Μετά τον χωρισμό των γονιών μου όμως, επειδή μεγάλωσα με τη μαμά και ήμασταν οι δυο μας, έγινα και κόρη της μαμάς σε μεγάλο βαθμό. Πρώτα είπα στον μπαμπά μου ότι θέλω να γίνω ηθοποιός. Η μαμά μου ήταν πλήρως αρνητική. Είχαμε ομηρικό καβγά όταν της είπα ότι θέλω να γίνω ηθοποιός, έφυγα από το σπίτι» ανέφερε για τα παιδικά της χρόνια η Ηλιάνα Μαυρομάτη.

«Θα την παρακολουθούσε και θα με έπαιρνε τηλέφωνο…»

«Ο μπαμπάς μου τηλεοπτικά πρόλαβε να με δει μόνο στα αυτοτελή επεισόδια που είχαμε κάνει με τον Πάνο Κοκκινόπουλο στη Δέκατη Εντολή. Θα ήταν χαρούμενος, αν με έβλεπε πέρυσι στη σειρά, θα την παρακολουθούσε και θα με έπαιρνε τηλέφωνο… Προσπαθώ να μην είμαι συγκρουσιακή, αλλά προσπαθώ να το ελέγξω… » είπε σε άλλο σημείο η ηθοποιός.

Στη συνέχεια, η Ηλιάνα Μαυρομάτη αναφέρθηκε και στην περιβόητη δήλωση που είχε κάνει για τον Βασίλη Μπισμπίκη την περσινή σεζόν, η οποία σχολιάστηκε.

«Με είχαν ρωτήσει για τον Βασίλη Μπισμπίκη και…»

«Με είχαν ρωτήσει αν πιστεύω ότι η σύντροφος του Βασίλη Μπισμπίκη ζηλεύει με τις ερωτικές μας σκηνές και είχα πει ότι δεν το πιστεύω. Αυτό είχε αναπαραχθεί ως τίτλος, είχε αλλοιωθεί το περιεχόμενο όσων είχα πει και συνειδητοποίησα ότι πρέπει να σκέφτεσαι από πριν πως μπορούν να παραποιηθούν κάποια πράγματα και αν έχει νόημα να απαντήσεις σε κάποιες ερωτήσεις.

Είχε έρθει η Δέσποινα Βανδή στα γυρίσματα. Δεν βρήκα το θάρρος να τη συμβουλευτώ για το πως πρέπει να μπω στο ρόλο της τραγουδίστριας γιατί δεν ήξερα κατά πόσο εκείνη την ώρα θέλει να μιλήσει για κάτι τέτοιο ή έχει έρθει να δει απλά τον άνθρωπό της».

«Προσωπικά είμαι καλά. Ζω μια καλή συγκυρία. Το να έχεις έναν σύντροφο που είναι δίπλα σου, σε αγαπά και σε στηρίζει, είναι μια βάση για δημιουργία, για έμπνευση και δύναμη» είπε τέλος για την προσωπική της ζωή.

Sports in

Ο κόσμος του Ολυμπιακού στις εξέδρες, η στήριξη των αδερφών Αγγελόπουλων και ο… Μήτρου Λονγκ(vid)

Δείτε μέσα από την παρακάμερα της ΚΑΕ Ολυμπιακός όσα έγιναν εντός και εκτός παρκέ στον 2ο προημιτελικό με την Μπαρτσελόνα (77-69).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024