Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ηλιάνα Μαυρομάτη: «Μου έχουν κάνει πρόταση γάμου, έχω δεχτεί αλλά έχω φύγει»

Ηλιάνα Μαυρομάτη: «Μου έχουν κάνει πρόταση γάμου, έχω δεχτεί αλλά έχω φύγει»

Τι αποκαλύπτει η ταλαντούχα ηθοποιός;

Η Ηλιάνα Μαυρομάτη βρέθηκε καλεσμένη στο The 2night Show και παραχώρησε μία εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη. Η ταλαντούχα ηθοποιός, που αγαπήθηκε μέσα από τη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει», μίλησε για την πορεία της στον χώρο της υποκριτικής και την απόφασή της να ακολουθήσει τα βήματα των γονιών της, Λίλας Καφαντάρη και Βασίλη Μαυρομάτη.

Παράλληλα, αποκάλυψε ότι έχει δεχτεί προτάσεις γάμου αλλά όταν ήρθε η ώρα να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας έφυγε.

«Ναι μου έχουν κάνει πρόταση γάμου κι έχω δεχτεί, αλλά φεύγω. Νομίζω με το που μπαίνει αυτό το ζήτημα να δεσμευτώ με αυτόν τον τρόπο… Μάλλον αυτή η λειτουργία του υπογράφουμε χαρτιά και δεσμευόμαστε ότι ενώπιον θεών κι ανθρώπων, θα είμαστε για πάντα μαζί» ανέφερε.

Και πρόσθεσε: «Το χειρότερο είναι που δεν χωρίζουν για να μην στενοχωρήσουν τους γονείς, τους συγγενείς, τους γείτονες και την κοινωνία. Αγία ελληνική οικογένεια».

Στη συνέχεια, ανέφερε για τους διάσημους γονείς της: «Οι γονείς μου υποψιάζονταν ότι ήθελα να γίνω ηθοποιός, αλλά δεν ήξεραν γιατί έλεγα ότι ήθελα να ασχοληθώ και με άλλα. Γιατρός, βιολόγος. Πήγα να σπουδάσω Φυσική στην Αγγλία αλλά δεν μπορούσα να φανταστώ να μένω εκεί και γύρισα άρον άρον στην Ελλάδα. Δεν σκεφτόμουν τι λέει ο κόσμος για εμένα γιατί ήξερα τι αγώνα κάνω και πόσες ακροάσεις περνάω, πόσες εργατοώρες έχω πάνω στη σκηνή και δεν μπορούσα να σταθώ».

Για τις αρνητικές κριτικές που έχει δεχτεί, σημείωσε: «Έχω νιώσει μικρή όταν με απασχολούσαν πολύ οι θεατρικές κριτικές. Όταν διάβαζα μία αρνητική κριτική καταποντιζόμουν ψυχολογικά. Μεγαλώνοντας κατάλαβα ότι πρέπει να το απωλέσω αυτό το χαρακτηριστικό αλλιώς δεν θα μπορούσα να συνεχίσω σε αυτή τη δουλειά».

Sports in

Βόμβα από Βόλο και Μπέο: «Ο Καρυπίδης πήρε τηλέφωνο τον Μπερτόγλιο, η δικαιοσύνη έχει πλέον τον λόγο»!

Με ανακοίνωση του ο Βόλος κατήγγειλε παρέμβαση του ιδιοκτήτη του Άρη Θόδωρου Καρυπίδη επικοινωνώντας τηλεφωνικά με τον Μπερτόγλιο και τονίζοντας πως «το περιεχόμενο της συζήτησης και η αιτία του τηλεφωνήματος προφανώς και είναι γνωστό σε όλους»!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024