Οι Πράσινοι δυσκολεύτηκαν, αλλά στο τέλος κατάφεραν να πάρουν τη νίκη απέναντι στους Λιθουανούς.
Παράλληλα, ο Τούρκος προπονητής εξέφρασε και την επιθυμία του να δει το γήπεδο κατάμεστο σε ένα παιχνίδι.
Όσα είπε ο Αταμάν:
Για το ματς: «Το κλειδί ήταν η άμυνα. Το πρόβλημα ήταν τα τρίποντα του Σμιτς. Δώσαμε σκορ μόνο σε αυτή την κίνηση του ποπ άουτ. Αλλά αυτή είναι η Euroleague. Προχωράμε στο επόμενο παιχνίδι».
Για τον κόσμο: «Κάθε φορά το γήπεδο είναι όλο και πιο γεμάτο, αλλά θέλω να δω ένα sold out και κάποιος πρέπει να δει γιατί συμβαίνει αυτό».
Μήτογλου: «Είμαστε σε καλό δρόμο, να χτίσουμε σε αυτή τη νίκη»
Ο Ντίνος Μήτογλου, που ήταν από τους πρωταγωνιστές του Παναθηναϊκού, στις δηλώσεις που έκανε με την ολοκλήρωση της αναμέτρησης ευχαρίστησε τον κόσμο του Τριφυλλιού για τη συμπαράστασή του και τόνισε ότι οι Πράσινοι βρίσκονται στον σωστό δρόμο.
«Έχω αυτοπεποίθηση και έχουμε καλή χημεία. Οι συμπαίκτες μου, ο κόουτς είναι φοβεροί. Χτίζουμε κάτι κάλο, θέλει χρόνο αλλά είμαστε σε καλό δρόμο και πρέπει να χτίσουμε σε αυτή τη νίκη. Ο κόσμος είναι ο 6ος παίκτης μας, και είμαστε χαρούμενοι που τους δίνουμε χαρά με τις νίκες και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Αν και έχανε 0-1, η Έβερτον έκανε μυθική ανατροπή κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι (3-1), αλλά στο φινάλε οι «πολίτες» βρήκαν δύο γκολ και… τσίμπησαν τον βαθμό (3-3) – Προβάδισμα τίτλου για την Άρσεναλ
Συνεχίζοντας τη μάχη με τη λευχαιμία, ο Ακίλε Πολονάρα ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας του και μέσα από ένα συγκινητικό μήνυμα ζήτησε από τους φιλάθλους του μπασκετ να τον θυμούνται όπως ήταν.