Ο αντ’ αυτού ή αλλιώς εθνικός κοριός Λαλάει και το παίζει αδικημένος και στοχοποιημένος. Ο χαχανούλης δεν θα τον ρωτήσει αλλά το in, όσες Slapp αγωγές και αν του ρίξει, το Κράτος Δικαίου θα στηρίξει
Ένα τρομερό κάρφωμα έγινε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Άλμπα Βερολίνου με τη Βιλερμπάν για την 8η αγωνιστική της Euroleague.
Ξεσήκωσε το κοινό ο Ιταλός
Ο Γκαμπριέλε Πρότσιντα κατάφερε να κλέψει την μπάλα στην άμυνα και βγήκε στον αιφνιδιασμό χωρίς να τον ακολουθεί κανείς.
Κι ενώ όλοι πίστευαν ότι ο νεαρός Ιταλός θα κάνει ένα απλό τελείωμα ή έστω ένα απλό κάρφωμα, πάτησε γερά κάνοντας στροφή 360 μοιρών και στη συνέχεια κάρφωσε.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!