Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Τζένιφερ Άνιστον αποχαιρετά τον Μάθιου Πέρι: «Αυτό με έκοψε βαθιά»

Η Τζένιφερ Άνιστον αποχαιρετά τον Μάθιου Πέρι: «Αυτό με έκοψε βαθιά»

«Matty, σ' αγαπώ τόσο πολύ και ξέρω ότι τώρα είσαι τελείως γαλήνιος και δεν πονάς» γράφει η Τζένιφερ Άνιστον σε μια πολύ συγκινητική ανάρτηση στο Instagram.

Πάνω από δύο εβδομάδες μετά τον απροσδόκητο θάνατο του Μάθιου Πέρι, η συμπρωταγωνίστριά του στα «Φιλαράκια», Τζένιφερ Άνιστον, βγήκε στα social media για να τον τιμήσει και να θρηνήσει την απώλειά του.

«Αυτό με έκοψε βαθιά. Το να πρέπει να αποχαιρετήσω τον Matty συνοδεύτηκε με ένα τρελό κύμα συναισθημάτων που δεν έχω ξαναζήσει» ανέφερε η Άνιστον στο Instagram.

Η ηθοποιός συνέχισε λέγοντας ότι το πένθος «σου επιτρέπει να νιώσεις τις στιγμές της χαράς και της ευγνωμοσύνης επειδή σου δόθηκε η ευκαιρία να αγαπήσεις κάποιον τόσο βαθιά».

«Και το αγόρι αυτό κατάφερε να κάνει ακριβώς αυτό» έγραψε η Άνιστον. «Μας έκανε όλους να γελάμε. Και γελούσε πολύ»

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Max (@streamonmax)

«Ήμασταν πάντα οι 6 μας»

«Και εμείς τον αγαπήσαμε πραγματικά βαθιά» συνέχισε η Άνιστον. «Ήμασταν πάντα οι 6 μας. Ήταν μια επιλεγμένη οικογένεια που άλλαξε για πάντα την πορεία του ποιοι ήμασταν και ποια θα ήταν η πορεία μας».

Η Άνιστον σημείωσε επίσης ότι ο αείμνηστος Πέρι ήξερε ότι του άρεσε να κάνει τους ανθρώπους να γελούν και ότι η ζωή του «κυριολεκτικά εξαρτιόταν από αυτό».

«Και το αγόρι αυτό κατάφερε να κάνει ακριβώς αυτό» έγραψε η Άνιστον. «Μας έκανε όλους να γελάμε. Και γελούσε πολύ».

«Σου μιλάω κάθε μέρα… μερικές φορές μπορώ σχεδόν να σε ακούσω να λες «θα μπορούσες να τρελαθείς περισσότερο;»»

«Γελάει και κλαίει και μετά ξαναγελάει»

Η Άνιστον αποκάλυψε επίσης ότι τις τελευταίες εβδομάδες «ξαναβλέπει» τα μηνύματα που είχαν ανταλλάξει με τον Πέρι και «γελάει και κλαίει και μετά ξαναγελάει». Η Άνιστον μάλιστα δημοσίευσε στο Instagram της ένα από τα μηνύματά της με τον εκλιπόντα ηθοποιό, το οποίο γράφει: «Το να σε κάνω να γελάσεις, απλά μου έφτιαξε τη μέρα. Μου έφτιαξε τη μέρα» με ένα emoji με χαμογελαστό πρόσωπο.

«Matty, σ’ αγαπώ τόσο πολύ και ξέρω ότι τώρα είσαι εντελώς γαλήνιος και δεν πονάς πλέον» κατέληξε η Άνιστον. «Σου μιλάω κάθε μέρα… μερικές φορές μπορώ σχεδόν να σε ακούσω να λες «θα μπορούσες να τρελαθείς περισσότερο;»».

Δείτε την ανάρτηση της Τζένιφερ Άνιστον 

«Ήταν σε πολύ καλή κατάσταση, γι’ αυτό και φαίνεται τόσο άδικο»

Οι δημιουργοί των «Friends», Marta Kauffman και David Crane, μίλησαν για τον θάνατο του ηθοποιού λίγες μόλις ημέρες μετά τον θάνατό του. Κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο «Today» η Kauffman δήλωσε: «Ήταν σε πολύ καλή κατάσταση, γι’ αυτό και φαίνεται τόσο άδικο».

Την Τρίτη, ο Matt LeBlanc και η Courteney Cox έκαναν αναρτήσεις για το θάνατο του Perry, ενώ την Τετάρτη ακολούθησαν απαντήσεις από την Άνιστον και τον David Schwimmer. Αν και η Lisa Kudrow ήταν μέρος της αρχικής κοινής δήλωσης των πέντε εναπομεινάντων μελών του καστ, δεν έχει ακόμη εκδώσει τη δική της προσωπική δήλωση για τον θάνατο του Πέρι.

«Ήμασταν κάτι περισσότερο από απλοί συμπαίκτες στο καστ»

Αυτή η κοινή δήλωση, που κυκλοφόρησε τη Δευτέρα που ακολούθησε το θάνατό του, αναφέρει: «Είμαστε όλοι τόσο απόλυτα συντετριμμένοι από την απώλεια του Μάθιου. Ήμασταν κάτι περισσότερο από απλοί συμπαίκτες στο καστ. Είμαστε μια οικογένεια. Υπάρχουν τόσα πολλά να πούμε, αλλά αυτή τη στιγμή θα σταματήσουμε ένα λεπτό για να θρηνήσουμε και να επεξεργαστούμε αυτή την ασύλληπτη απώλεια».

Στις 28 Οκτωβρίου, ο Πέρι βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο τζακούζι του και αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Τότε, το αστυνομικό τμήμα του Λος Άντζελες ανέφερε ότι τα αίτια του θανάτου «μπορεί να μην γίνουν γνωστά για αρκετό καιρό», αλλά ότι δεν υπήρχαν υποψίες για εγκληματική ενέργεια. Ο Πέρι πέθανε σε ηλικία 54 ετών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024