Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μεγάλη απώλεια για τους Μπακς - Ποιος συμπαίκτης του Γιάννη τέθηκε νοκ-άουτ...

Μεγάλη απώλεια για τους Μπακς – Ποιος συμπαίκτης του Γιάννη τέθηκε νοκ-άουτ…

Σημαντικό συμπαίκτη «χάνει» ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και κατ’ επέκταση οι Μπακς, εξαιτίας σοβαρού τραυματισμού που υπέστη

Ισχυρό πλήγμα για τους Μιλγουόκι Μπακς, καθώς χάνουν έναν από τους σημαντικότερους παίκτες τους στο ροτέισον για τουλάχιστον δύο μήνες.

Συγκεκριμένα, ο φόργουορντ των «ελαφιών», Τζέι Κράουντερ, θα παραμείνει εκτός μέχρι τον Ιανουάριο μετά τον τραυματισμό του στους κοιλιακούς στο παιχνίδι με τους Ορλάντο Μάτζικ το Σάββατο.

Σημαντικό πρόβλημα για τους Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Αξίζει να σημειωθεί πως η ομάδα του Μιλγουόκι ανέφερε τη Δευτέρα το βράδυ ότι ο Κράουντερ πέταξε στη Φιλαδέλφεια για να επισκεφθεί έναν ειδικό, ο οποίος όρισε την επιστροφή του σε περίπου οκτώ εβδομάδες. Από εκεί και πέρα, ο Κράουντερ θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση σήμερα (14/11).

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή των Μπακς

«Θα επιστρέψει. Θα επιστρέψει πολύ πριν τα πλέι οφ», είπε ο προπονητής του Μιλγουόκι, Εϊντριαν Γκρίφιν. «Ήρθε στην προετοιμασία σε εκπληκτική φόρμα. Και είναι ένα τεράστιο κομμάτι αυτού που προσπαθούμε να κάνουμε προχωρώντας μπροστά».

Μόνο ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και ο Ντέμιαν Λίλαρντ έχουν κατά μέσο όρο περισσότερα λεπτά ανά αγώνα από τον Κράουντερ (26,7 λεπτά), ο οποίος έχει κατά μέσο όρο 8,1 πόντους και 3,9 ριμπάουντ ανά παιχνίδι αυτή τη σεζόν.

Ο Κράουντερ ξεκίνησε δύο παιχνίδια στη θέση του Κρις Μίντλετον, τον οποίο η ομάδα ξεκουράζει σε παιχνίδια back-to-back, και έπαιξε και στα εννέα παιχνίδια πριν τραυματιστεί το Σάββατο.

Sports in

Η ώρα της στέψης: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στον… τελικό των τελικών

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (13:30) στον 5ο τελικό της Α1 Γυναικών με την σειρά στο 2-2 και την νικήτρια ομάδα να αναδεικνύεται ταυτόχρονα πρωταθλήτρια.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024