Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Συνεδριάζει το Εκτελεστικό Γραφείο του ΣΥΡΙΖΑ χωρίς την Έφη Αχτσιόγλου

Συνεδριάζει το Εκτελεστικό Γραφείο του ΣΥΡΙΖΑ χωρίς την Έφη Αχτσιόγλου

Μετά την Κενετρική Επιτροπή η σκυτάλη περνά στο Εκτελεστικό Γραφείο.

Με αντικείμενο τον πολιτικό και οργανωτικό σχεδιασμό του ΣΥΡΙΖΑ συνεδριάζει το μεσημέρι (15:30) της Τετάρτης το Εκτελεστικό Γραφείο του κόμματος με απούσα την Έφη Αχτσιόγλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες θα συζητηθούν οι τελευταίες εξελίξεις μετά την αποχώρηση των στελεχών της «Ομπρέλας» αλλά και ο τρόπος για εξωστρεφείς δράσεις.

Στη συνεδρίαση του Οργάνου δεν θα παραστεί η Έφη Αχτσιόγλου λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων που, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν μπορεί να αναβάλει. Για την απουσία της έχει ενημερωθεί η Κουμουνδούρου.

Στο Εκτελεστικό Γραφείο μετέχει ex officio ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης

Ποιοι συμμετέχουν στο Εκτελεστικό Γραφείο

Στο Εκτελεστικό Γραφείο μετέχουν ex officio ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης, οι γραμματείς Ράνια Σβίγκου και Γιώργος Βασιλειάδης, η εκπρόσωπος Τύπου Δώρα Αυγέρη, η Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Θεοδώρα Τζάκρη, ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Σωκράτης Φάμελλος (χωρίς δικαίωμα ψήφου), η Έφη Αχτσιόγλου, η Ρένα Δούρου και η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου.

«Ο νέος ΣΥΡΙΖΑ είναι ο ΣΥΡΙΖΑ των νέων στελεχών που θα προκύψουν από τη βάση»

Να σημειώσουμε πως σήμερα το βράδυ ο Στέφανος Κασσελάκης απηύθυνε πρόσκληση στους πολίτες να συμμετέχουν στα θεματικά think tanks του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Όπως τονίζει «όταν σας μιλάω για τον ΣΥΡΙΖΑ της επόμενης μέρας, δεν αναφέρομαι σ’ ένα αόριστο μέλλον». Και ενημερώνει με την ανάρτησή του ότι η πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων για τη συμμετοχή των ενδιαφερόμενων στα θεματικά think tanks του ΣΥΡΙΖΑ είναι έτοιμη.

Παράλληλα, κάνει λόγο για τον «ΣΥΡΙΖΑ των νέων στελεχών που θα προκύψουν από τη βάση. Από εσάς», όπως λέει χαρακτηριστικά, απευθυνόμενους στους πολίτες.

Sports in

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ αποκλειστικά στο in: «Μπορούμε να περάσουμε την Άστον Βίλα»

Στην συνέντευξή του στο in o «Μέντι» - όπως θέλει να τον αποκαλούν- δηλώνει ότι η ομάδα κατεβαίνει για να κερδίσει όλους τους αγώνες, ακόμη και την Άστον Βίλα. Μιλά για τα πέναλτι που δεν βλέπει, τον Τζολάκη, για τα παιδικά του χρόνια, το αγαπημένο του σύστημα και το VAR.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024