Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μήτογλου: O MVP του φετινού Παναθηναϊκού (vids+pics)

Μήτογλου: O MVP του φετινού Παναθηναϊκού (vids+pics)

Ο Ντίνος Μήτογλου πραγματοποιεί εκπληκτικές εμφανίσεις σε Basket League και Euroleague, με τον διεθνή άσο να βάζει τη σφραγίδα του στον φετινό Παναθηναϊκό.

Με το διπλό στις αποσκευές του επέστρεψε από τη Θεσσαλονίκη ο Παναθηναϊκός, με τους Πράσινους να επικρατούν του Αρη με δέκα πόντους διαφορά (75-65) στο «Αλεξάνδρειο» και να συνεχίζουν αήττητοι στη φετινή Basket League. Κομβικό ρόλο στην 6η νίκη του Τριφυλλιού σε ισάριθμα παιχνίδια στο φετινό πρωτάθλημα έπαιξε ο Ντίνος Μήτογλου.

Ο διεθνής φόργουορντ ήταν σε έναν ακόμα αγώνα καθοριστικός για την ομάδα του Εργκίν Αταμάν, με τον 27χρονο άσο να δίνει μεγάλες μάχες με τους ψηλούς του Αρη και να οδηγεί το Τριφύλλι σε μια μεγάλη νίκη σε μια από τις πιο δύσκολες έδρες της Basket League. Ένα παιχνίδι στο οποίο είχε 13 πόντους, 9 ριμπάουντ και 2 ασίστ, με τον Ντίνο Μήτογλου να αγγίζει το double – double και να συνεχίζει το κρεσέντο των εντυπωσιακών εμφανίσεων.

Κουβαλάει τον Παναθηναϊκό στις πλάτες του ο Ντίνος Μήτογλου

Τα στατιστικά του

Αυτό ήταν το 4ο παιχνίδι που παίζει στο φετινό πρωτάθλημα ο 27χρονος φόργουορντ, ο οποίος έχει μέσο όρο 10.2 πόντους, 6.7 ριμπάουντ, 1.5 ασίστ και 1 τάπα ανά ματς σε 22:10 λεπτά ανά αγώνα. Η καλύτερη εμφάνισή του στη φετινή Basket League ήταν στο ΣΕΦ με τον Ολυμπιακό, όπου είχε 20 πόντους, 10 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 4 τάπες σε 32:03 λεπτά.

Ακόμα πιο εντυπωσιακά είναι τα νούμερά του στην Euroleague, όπου έχει μέσο όρο 16.0 πόντους, 6.0 ριμπάουντ, 1.2 κλεψίματα και 18.0 στο σύστημα αξιολόγησης σε 30:29 ανά παιχνίδια. Σε 4 παιχνίδια που έχει παίξει έχει σκοράρει δύο φορές πάνω από 20 πόντους. Την 5η αγωνιστική με την Μπασκόνια, όπου είχε 23 πόντους με 7/8 δίποντα, 2/4 τρίποντα και 3/3 βολές, αλλά και 3 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 1 κλέψιμο (24 στο σύστημα αξιολόγησης). Όπως επίσης και στο παιχνίδι με την Αλμπα στο Βερολίνο, όπου είχε 24 πόντους, με 9/11 δίποντα, 2/4 τρίποντα, αλλά και 10 ριμπάουντ σε 36:05 λεπτά (30 στο ranking).

Ο Μήτογλου, μετά την περιπέτεια που είχε στην Αρμάνι Μιλάνο αλλά και το πρόβλημα τραυματισμού που αποκόμισε λίγο πριν το Μουντομπάσκετ και τον κράτησε εκτός δράσης για αρκετές εβδομάδες, επέστρεψε δριμύτερος και κάνει σπουδαίες εμφανίσεις.

Εχει ανεβάσει επίπεδο τη φροντλάιν του Παναθηναϊκού και βοηθάει πάρα πολύ τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση, προσφέροντας σημαντικές λύσεις στον Εργκίν Αταμάν. Είναι ένας παίκτης – κλειδί για τον φετινό Παναθηναϊκό, με τον διεθνή φόργουορντ να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και να βοηθάει τα μέγιστα το Τριφύλλι.

Sports in

Το «άστρο» του Τσάμπι Αλόνσο: Δεν έχει υπάρχει αυτό που έχει κάνει φέτος η Λεβερκούζεν (vids)

Η Λεβερκούζεν σε 10 ματς στη φετινή σεζόν σε Μπουντεσλίγκα, Europa League και Κύπελλο έχει γλιτώσει την ήττα ή έχει πάρει τη νίκη με γκολ στις καθυστερήσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024