Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εύη Βατίδου: Ευχαριστώ από καρδιάς τον Αλέξη Κούγια – Προσπαθώ να ξεπεράσω το συμβάν

Εύη Βατίδου: Ευχαριστώ από καρδιάς τον Αλέξη Κούγια – Προσπαθώ να ξεπεράσω το συμβάν

Αφέθηκε ελεύθερη χωρίς περιοριστικούς όρους η Εύη Βατίδου – Το χρονικό

«Ευχαριστώ από καρδιάς τον Αλέξη Κούγια» δήλωσε η Εύη Βατίδου, η οποία αφέθηκε ελεύθερη χωρίς κανέναν περιοριστικό όρο αφότου απολογήθηκε για την καταδίωξη και τον φερόμενο εμβολισμό μηχανής το βράδυ του Σαββάτου.

«Είδα μόλις τη δήλωση του αντίδικου μια αυτό που θέλω να πως είναι πως ό,τι λέμε πρέπει να το αποδεικνύουμε. Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τον Αλέξη Κούγια που ήταν μαζί μου το βράδυ του αυτοφώρου και με εκπροσώπησε και τους αστυνομικούς. Εγώ πιστεύω στη δικαιοσύνη.  Έχω σοκαριστεί και προσπαθώ να ξεπεράσω αυτό που συνέβη. Αυτός μπορεί να λέει ό,τι θέλει αλλά τον  έχουν δει να κατεβαίνει με κράνος», είπε η Εύη Βατίδου, μιλώντας στο Live News.

«Είχα καλέσει την αστυνομία πάνω από 16 φορές»

«Εγώ ήμουν παρκαρισμένη. Ήρθε από το παράθυρο, ευτυχώς δεν βγήκα από το αυτοκίνητο. Αρχίζει να κοπανάει το τζάμι και να με βρίζει χυδαία. Εγώ του έλεγα ‘’ποιος είναι;’’. Ξαφνικά με βιαιότητα μου σπάει τον καθρέπτη και τότε ανεβαίνει γρηγορά στη μηχανή και φεύγει και εγώ τον ακολουθώ. Δεν τους ακούμπησα εγώ με το αμάξι. Την αστυνομία την είχα καλέσει πάνω από 16 φορές. Κάλεσα τον Αλέξη και μετά τον γιο μου, ο οποίος ήταν κοντά στο σημείο. Πρώτα ήρθε το ΕΚΑΒ. Εγώ βγήκα  κατευθείαν να δω εάν είναι καλά η γυναίκα. Εκείνος συνέχιζε να λέει τα δικά του» υποστηρίζει η Εύη Βατίδου.

Κούγιας: Περιμένω πώς και πώς να δω αυτόν τον αλήτη

«Θέλω να σας πω ευθέως ότι περιμένω πως και πώς να δω αυτόν τον αλήτη. Να το δω πρόσωπο με πρόσωπο για να του πω πόσο άνανδρος είσαι όταν βρίσκεις ανυπεράσπιστη γυναίκα, σπας τον καθρέφτη και ξαφνικά εξαφανίζεσαι» δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας, που ανέλαβε την νομική υπεράσπιση της πρώην συζύγου του.

«Η 57χρονη νοσηλεύεται με σπασμένο πλευρό, χέρι και πόδι»

Ο Ζαννής Σιδέρης, δικηγόρος των επιβαινόντων μηχανής δήλωσε: «Δεν είναι τυχαίο ότι η κυρία Ασημάκη νοσηλεύεται με σπασμένο πλευρό, χέρι και πόδι». «Η μηχανή δεν ανετράπη μόνη της. Την μηχανή την ανέτρεψε το όχημα, το ογκωδέστατο όχημα της κυρίας Βατίδου το οποίο σχεδόν τους πάτησε» προσέθεσε.

«Η μητέρα μου θα υποβληθεί σε ένα πολύ σοβαρό χειρουργείο πιθανότατα την Πέμπτη. Είμαστε ακόμα σε σοκ» είπε η κόρη της 57χρονης που τραυματίστηκε στο περιστατικό, μιλώντας στο MEGA.

«Της φώναζε ο αστυνομικός “βγες έξω”» – Τι λένε αυτόπτες μάρτυρες

«Ακολούθησε η κυρία τη μηχανή μέχρι πάνω στο βουνό» ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας.

«Κυνήγαγαν ένα μηχανάκι και τέρμα πάνω στο βουνό άφησαν ένα αμάξι παρατημένο τώρα το μηχανάκι δεν ξέρω πού πήγε το πιάσε δεν το πιάσε δεν ξέρω» προσέθεσε.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες το γνωστό μοντέλο πέρασε με το αυτοκίνητο του από ένα οικόπεδο και σταμάτησε σε ένα σημείο, στη συνέχεια πήγε να κάνει όπισθεν και δημιούργησε μία τρύπα, καθώς είχε σταματήσει η κοιλιά του αμαξώματος στην περίφραξη η οποία κι έπεσε.

«Σπινιάριζε για να βγει αλλά επειδή έχει εδώ πέτρες και τέτοια δεν έβγαινε το αμάξι».

Στο σημείο έφτασε το ασθενοφόρο και παρέλαβε την 57χρονη τραυματία, ενώ η άμεση δράση οδήγησε το 46χρονο πρώην μοντέλο στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

«Και βλέπω και είχε μπει το αυτοκίνητο μέσα εκεί είχε ρίξει την περίφραξη και της φώναζε ο αστυνομικός έβγα έξω εγώ κοίταξα από την πίσω πόρτα δεν έβγαινε αυτή έξω, βρε άνοιξε την πόρτα ξέρω εγώ φώναζε καθόμουν κοίταγα» είπε αυτόπτης μάρτυρας.

Sports in

Μοντέιρο – Τσιτσιπάς 2-0: Αντίο με το… καλημέρα στη Μαδρίτη

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχασε εύκολα με 2-0 σετ (6-4, 6-4) από τον Τιάγκο Μοντέιρο και αποκλείστηκε πρόωρα από το ATP Masters 1000 της Μαδρίτης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024