Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εύη Βατίδου: Απολογείται στις 11 για το περιστατικό με τη μοτοσυκλέτα

Εύη Βατίδου: Απολογείται στις 11 για το περιστατικό με τη μοτοσυκλέτα

Κατηγορείται για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη.

Στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων για να απολογηθεί. θα οδηγηθεί στις 11 το πρωί η Εύη Βατίδου η οποία συνελήφθη καθώς φέρεται να εμβόλισε μια μοτοσικλέτα με αποτέλεσμα να προκαλέσει και τραυματισμό.

Η κ. Βατίδου διώκεται για το κακούργημα της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης τετελεσμένης και σε απόπειρα. Η ίδια φέρεται να κυνήγησε με το αυτοκίνητό της μία μηχανή στην οποία επέβαιναν δύο άτομα. Στην πορεία φέρεται να προσπάθησε να την εμβολίσει, καθώς έσπασαν τον καθρέφτη του αυτοκινήτου της, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες. Το περιστατικό συνέβη τα μεσάνυχτα του Σαββάτου στην περιοχή της Γλυφάδας, όταν το πρώην μοντέλο γυρνούσε με το αυτοκίνητο στο σπίτι.

Ο οδηγός της μηχανής και η Εύη Βατίδου προσήχθησαν στο αστυνομικό τμήμα Γλυφάδας.

Τραυματίστηκε μια 57χρονη, που επέβαινε στη μηχανή, η οποία μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας και, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει σπάσει το χέρι και το πόδι της, ωστόσο η κατάστασή της είναι σταθερή.

Ο οδηγός της μηχανής και η Εύη Βατίδου προσήχθησαν στο αστυνομικό τμήμα Γλυφάδας. Στις 06.45 ο οδηγός υπέβαλε μήνυση κατά της Εύης Βατίδου για επικίνδυνη σωματική βλάβη και η παρουσιάστρια υπέβαλε μήνυση εναντίον του για εξύβριση, απειλή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Συνήγορος υπεράσπισης ο Κούγιας

Ο Αλέξης Κούγιας, πρώην σύζυγος και συνήγορος υπεράσπισης της κ. Βατίδου, υποστήριξε ότι η παρουσιάστρια δέχτηκε επίθεση από τον οδηγό μοτοσικλέτας.

«Πληροφορήθηκα ότι ενώ η πρώην σύζυγός μου επέστρεφε με το αυτοκίνητο στο σπίτι της δέχτηκε επίθεση από κάποιον που επέβαινε σε μία μοτοσικλέτα καθώς και από κάποια κυρία. Ο συγκεκριμένος άρχισε να τη βρίζει χυδαία και να την απειλεί», είπε στο MEGA ο Αλέξης Κούγιας.

«Η πρώην σύζυγός μου προσπάθησε να επικοινωνήσει με την αστυνομία, με κλειστά τα τζάμια. Τότε αυτός έβγαλε το κράνος του και άρχισε να χτυπά το αυτοκίνητο και συγχρόνως της έσπασε και της “κατέβασε” τον καθρέφτη. Τον ξεκόλλησε στην κυριολεξία. Όταν κατάλαβε ότι η πρώην σύζυγός μου έπαιρνε την αστυνομία, τότε ανέβηκε στη μηχανή, η οποία δεν έφερε αριθμό κυκλοφορίας, και έφυγε».

Αμέσως μετά, ο Αλέξης Κούγιας ανέφερε πως η Εύη Βατίδου ακολούθησε οδικώς τον οδηγό της μοτοσικλέτας. «Όταν είδε ότι η πρώην σύζυγός μου τον ακολουθούσε, την οδήγησε πάνω στα βουνά στη Γλυφάδα, εκεί όπου δεν μπορείς να πας με αυτοκίνητο. Είναι κατσάβραχα, δεν υπάρχουν κατοικίες. Η πρώην σύζυγός μου έκανε το λάθος να τον ακολουθήσει».

Ο Αλέξης Κούγιας τόνισε πως «εκεί η μηχανή ανετράπη και χτύπησε πολύ ελαφρά αυτός. Δεν έχει τίποτα. Και η πρώην σύζυγός μου έχει υποστεί κάποια τραύματα». Αμέσως μετά είπε πως δεν υπάρχει κανένα σημάδι πάνω στο αυτοκίνητο απ’ το οποίο να προκύπτει ότι εμβόλισε τη μηχανή.

Έπειτα, δήλωσε πως ο ίδιος μαζί με τον γιο του πήγαν στο αστυνομικό τμήμα και πληροφορήθηκαν το τι συνέβη ενώ στην πορεία, πήγαν στο Ασκληπιείο της Βούλας.

«Μπορώ να σας πω, μετά τα όσα συνέβησαν, ότι η πρώην σύζυγός μου είχε απόλυτα δίκιο. Της ασκήθηκε ποινική δίωξη, χωρίς να γίνει αυτοψία. Αρχικώς η δίωξη ανάφερε απλές σωματικές βλάβες», πρόσθεσε ο Αλέξης Κούγιας.

Sports in

LIVE: Τιάγκο Μοντέιρο – Στέφανος Τσιτσιπάς

LIVE: Τιάγκο Μοντέιρο – Στέφανος Τσιτσιπάς. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Τιάγκο Μοντέιρο – Στέφανος Τσιτσιπάς για τη φάση των «64» του τουρνουά της Μαδρίτης. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 6 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024