Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εύη Βατίδου: «Την έβριζε χυδαία και την απειλούσε» – Τι λέει ο Κούγιας για τη σύλληψη της πρώην συζύγου του

Εύη Βατίδου: «Την έβριζε χυδαία και την απειλούσε» – Τι λέει ο Κούγιας για τη σύλληψη της πρώην συζύγου του

Όπως καταγγέλλει ο Αλέξης Κούγιας, το πρώην μοντέλο δέχτηκε επίθεση από οδηγό μοτοσικλέτας.

Χειροπέδες πέρασαν αστυνομικοί του ΑΤ Γλυφάδας στην Εύη Βατίδου, η οποία κυνήγησε μηχανή με δύο επιβαίνοντες και προσπάθησε να την εμβολίσει, καθώς φέρεται να έσπασαν τον καθρέφτη του αυτοκινήτου της, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Το περιστατικό συνέβη τα μεσάνυχτα του Σαββάτου στην περιοχή της Γλυφάδας, καθώς η Εύη Βατίδου γυρνούσε με το αυτοκίνητο στο σπίτι της. Όπως καταγγέλλει ο πρώην σύζυγός της, Αλέξης Κούγιας, το πρώην μοντέλο δέχτηκε επίθεση από οδηγό μοτοσικλέτας.

Τι λέει ο Αλέξης Κούγιας

«Πληροφορήθηκα ότι ενώ η πρώην σύζυγός μου επέστρεφε με το αυτοκίνητο στο σπίτι της δέχτηκε επίθεση από κάποιον που επέβαινε σε μία μοτοσικλέτα. Ο συγκεκριμένος άρχισε να τη βρίζει χυδαία και να την απειλεί», είπε στο MEGA ο ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας.

«Όταν είδε ότι η πρώην σύζυγός μου τον ακολουθούσε, την οδήγησε πάνω στα βουνά στη Γλυφάδα, εκεί όπου δεν μπορείς να πας με αυτοκίνητο. Η πρώην σύζυγός μου έκανε το λάθος να τον ακολουθήσει. Εκεί η μηχανή ανετράπη και χτύπησε πολύ ελαφρά αυτός και η σύζυγός του υπέστη κάποια τραύματα»

«Η πρώην σύζυγός μου προσπάθησε να επικοινωνήσει με την αστυνομία με κλειστά τα τζάμια. Τότε αυτός έβγαλε το κράνος του και άρχισε να χτυπά το αυτοκίνητο και συγχρόνως της έσπασε και της κατέβασε τον καθρέφτη. Τον ξεκόλλησε στην κυριολεξία. Όταν κατάλαβε ότι η πρώην σύζυγός μου έπαιρνε την αστυνομία, τότε ανέβηκε στη μηχανή – που δεν είχε πινακίδες – και έφυγε».

Στη συνέχεια η Εύη Βατίδου ακολούθησε οδικώς τον οδηγό της μοτοσικλέτας, όπως υποστήριξε ο Αλέξης Κούγιας.

«Όταν είδε ότι η πρώην σύζυγός μου τον ακολουθούσε, την οδήγησε πάνω στα βουνά στη Γλυφάδα, εκεί όπου δεν μπορείς να πας με αυτοκίνητο. Η πρώην σύζυγός μου έκανε το λάθος να τον ακολουθήσει. Εκεί η μηχανή ανετράπη και χτύπησε πολύ ελαφρά αυτός και η σύζυγός του υπέστη κάποια τραύματα», ανέφερε.

Συγκεκριμένα, η 57χρονη που επέβαινε στη μηχανή μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας, έχοντας σπάσει  το χέρι και το πόδι της

Ο οδηγός της μηχανής και η Εύη Βατίδου προσήχθησαν στο ΑΤ Γλυφάδας και στις 06.45 ο οδηγός υπέβαλε μήνυση για επικίνδυνη σωματική βλάβη και η Εύη Βατίδου στον 59χρονο για εξύβριση, απειλή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Εύη Βατίδου κρατείται στο τμήμα και αναμένεται βρεθεί ενώπιον του εισαγγελέα με κατηγορίες για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη.

Sports in

Ολυμπιακός: «Ραντεβού» με την ιστορία – Κόντρα στη Φερεντσβάρος για την πρόκριση στον τελικό

Ο Ολυμπιακός δίνει το πιο σημαντικό ματς του στη σεζόν, καθώς αντιμετωπίζει τη Φερεντσβάρος (16:30), με στόχο την ιστορική πρόκριση στον τελικό του EHF European Cup

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024