Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Θα είναι πολύ βλάκας»: Aς ρίξουμε μια ματιά στα πρώτα ραντεβού παγκόσμιων διασημοτήτων

«Θα είναι πολύ βλάκας»: Aς ρίξουμε μια ματιά στα πρώτα ραντεβού παγκόσμιων διασημοτήτων

Ο Τζον Κρασίνσκι πίστευε ότι δεν υπήρχε πιθανότητα να βγει δεύτερο ραντεβού με την Έμιλι Μπλαντ, οπότε για το πρώτο τους ραντεβού αποφάσισε να προτείνει κάτι παράξενο: να πάνε σε σκοπευτήριο

Διάσημα ζευγάρια από τη βιομηχανία του κινηματογράφου αλλά και βασιλικής καταγωγής, αφηγούνται τις ιστορίες πίσω από τα «πρώτα ραντεβού» με τους αγαπημένους/αγαπημένες τους.

Ράιν Ρέινολντς και Μπλέικ Λάιβλι

Το πρώτο «ραντεβού» του Ryan Reynolds και της Blake Lively ήταν ένα διπλό ραντεβού – συνάντηση, παρόλο που οι δυο τους δεν ήταν καν ζευγάρι. Ο Ryan εξήγησε ότι είχαν παραμείνει φίλοι μετά τα γυρίσματα του Green Lantern και ότι είχαν συχνή επικοινωνία. Μια μέρα πήγαιναν και οι δύο στη Βοστώνη και τυχαία κατέληξαν να παίρνουν μαζί το τρένο. Όλα αυτά οδήγησαν στο πρώτο τους κανονικό ραντεβού, το οποίο αναβίωσαν στη 10η επέτειο τους.

Αποχώρησαν αρκετά σύντομα και κατέληξαν απλά να τρώνε πίτσα στο διαμέρισμά του

Στο Instagram στόρι της, η Blake μοιράστηκε μια φωτογραφία της και του Ryan στο ίδιο εστιατόριο σούσι που έφαγαν στο πρώτο τους ραντεβού, γράφοντας: «Αν δεν υπήρχε αυτό το μέρος. Δεν θα ήμασταν μαζί. Χωρίς πλάκα. Κανένα εστιατόριο δεν σημαίνει περισσότερα για εμάς».

Photo: Instagram

 Τζον Κρασίνσκι και Έμιλι Μπλαντ

Ο John Krasinski πήγε την Emily Blunt «σε ένα σκοπευτήριο με όπλα» για το πρώτο τους ραντεβού, αφού είχαν προηγουμένως γνωριστεί όταν είχαν βγει και οι δύο για δείπνο με άλλα άτομα. Ο John είπε ότι και οι δύο δεν είχαν πάει ποτέ – για σκοποβολή –  και ήταν «τόσο σίγουρος» ότι δεν υπήρχε περίπτωση η Emily να θέλει να βγει ξανά μαζί του, που απλά σκέφτηκε γιατί να μην προτείνει αυτή την παράξενη, τρελή ιδέα για ραντεβού; Αποχώρησαν αρκετά σύντομα και κατέληξαν απλά να τρώνε πίτσα στο διαμέρισμά του.

«Aλλά να ‘τη, με σάρκα και οστά, χωρίς φρου φρου, χωρίς φίλτρο… και ακόμα πιο όμορφη»

Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ

Στα απομνημονεύματά του, Spare, ο πρίγκιπας Χάρι μίλησε για το πρώτο του ραντεβού με τη Μέγκαν Μαρκλ, ενθυμούμενος ότι άργησε τριάντα λεπτά να τη συναντήσει. «Με κόκκινα μάγουλα, φουσκωμένος, ιδρωμένος, με μισή ώρα καθυστέρηση, έτρεξα στο εστιατόριο, στο ήσυχο δωμάτιο και τη βρήκα να κάθεται σε μια μικρή γωνιά σε έναν χαμηλό βελούδινο καναπέ μπροστά από ένα κοντό τραπεζάκι του καφέ» , έγραψε. «Είχα δει τόσες πολλές φωτογραφίες της από φωτογραφήσεις μόδας και τηλεοπτικά πλατό, όλες λαμπερές και αστραφτερές, αλλά να ‘τη, με σάρκα και οστά, χωρίς φρου φρου, χωρίς φίλτρο… και ακόμα πιο όμορφη. Όμορφη για την καρδιά μου».

Τζο Τζόνας και Σόφι Τέρνερ

Η Sophie Turner είπε κάποτε ότι πριν από την πρώτη της συνάντηση με τον Joe Jonas, σκέφτηκε: «Θα είναι πολύ βλάκας». Στην πραγματικότητα κάλεσε όλους τους άντρες φίλους της να έρθουν μαζί της στο πρώτο τους ραντεβού, επειδή «ανησυχούσε ότι θα μπορούσε να είναι catfish», αφού της ζήτησε να βγούνε μέσω μηνυμάτων στα social media. Η Sophie θυμήθηκε επίσης ότι στο πρώτο τους ραντεβού, ο Joe της είπε ότι του λένε συχνά ότι μοιάζει με τον George Clooney στα νιάτα του και η Sophie τον αποδοκίμασε γι’ αυτό.

Τζίμι Φάλον και Νικόλ Κίντμαν

Ο Jimmy Fallon δεν είχε ιδέα ότι είχε βγει πρώτο ραντεβού με τη Nicole Kidman, μέχρι που η Nicole του είπε ότι ήταν πράγματι ραντεβού το 2015. Ο Jimmy πίστευε ότι ήταν μια απλή παρέα επειδή η Nicole είχε ενδιαφερθεί να του κάνει casting στο Bewitched, αλλά η Nicole αποκάλυψε ότι της άρεσε. «Μετά από περίπου μιάμιση ώρα, σκέφτηκα: «Δεν έχει κανένα ενδιαφέρον… αυτό είναι τόσο αμήχανο».

*Με πληροφορίες από buzzfeed | Kεντρική φωτογραφία θέματος: Instagram

Sports in

Ο κόσμος του Ολυμπιακού στις εξέδρες, η στήριξη των αδερφών Αγγελόπουλων και ο… Μήτρου Λονγκ(vid)

Δείτε μέσα από την παρακάμερα της ΚΑΕ Ολυμπιακός όσα έγιναν εντός και εκτός παρκέ στον 2ο προημιτελικό με την Μπαρτσελόνα (77-69).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024