Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αγωγή από τη Σόφι Τέρνερ στον Τζο Τζόνας - «Δεν απήγαγα τα παιδιά μου»

Αγωγή από τη Σόφι Τέρνερ στον Τζο Τζόνας – «Δεν απήγαγα τα παιδιά μου»

Μόνο φιλικό δεν είναι το διαζύγιο της Σόφι Τέρνερ από τον Τζο Τζόνας. Η αγωγή από την ηθοποιό που υποστηρίζει πως έμαθε για το διαζύγιο από τα ΜΜΕ και η απάντηση του Τζο Τζόνας.

Φαίνεται πως μόνο φιλικός δεν είναι ο χωρισμός ανάμεσα σε Σόφι Τέρνερ και Τζο Τζόνας. Ήταν πριν από λίγες ώρες που η διάσημη ηθοποιός έκανε αγωγή στον Τζο Τζόνας, ζητώντας να επιστρέψουν τα δύο παιδιά τους στην Αγγλία.

Η σταρ του Game of Thrones ζητά την «άμεση επιστροφή των παιδιών που αδικαιολόγητα απομακρύνθηκαν ή κρατούνται αδικαιολόγητα», σύμφωνα με το People. Αυτό, σύμφωνα με τους δικηγόρους της ηθοποιού, ξεκίνησε στις 20 Σεπτεμβρίου.

Μετά την αγωγή από τη Σόφι Τέρνερ ήρθε και η απάντηση του διάσημου τραγουδιστή, με τον Τζο Τζόνας να χαρακτηρίζει την κίνησή της ως «σκληρή νομική θέση» που έρχεται σε αντίθεση με τη φιλική συνεπιμέλεια των παιδιών τους που είχε συναποφασιστεί.

Ο Τζο Τζόνας επιθυμεί την κοινή γονική μέριμνα των παιδιών τους ώστε να μεγαλώνουν τόσο με τη μητέρα όσο και με τον πατέρα τους. Ο εκπρόσωπός του υποστήριξε ότι τα παιδιά τους είναι Αμερικανοί πολίτες και διέψευσε ότι η Σόφι Τέρνερ έμαθε τον χωρισμό τους από τα ΜΜΕ.

Επέμεινε πως η Σόφι Τέρνερ γνώριζε πως θα καταθέσει αίτηση διαζυγίου μετά από πολλαπλές συνομιλίες τους. Η λύση του γάμου τους ήρθε στις 6 Σεπτεμβρίου μετά από τέσσερα χρόνια γάμου.

Υποστήριξε ακόμα πως η Σόφι Τέρνερ ήθελε να πάρει τις δύο κόρες τους μόνιμα στο Ηνωμένο Βασίλειο και για αυτό ζήτησε από τον Τζο Τζόνας να παραδώσει τα διαβατήριά τους. Η ηθοποιός του Game of Thrones κατέθεσε τη μήνυση σε δικαστήριο του Μανχάταν στις 21 Σεπτεμβρίου σύμφωνα με έγγραφα που εξασφάλισε η Sun.

«Όταν τελείωναν τα γυρίσματα στις 14 Σεπτεμβρίου 2023, θα ταξίδευε στη Νέα Υόρκη για να πάρει τα παιδιά τους και να επιστρέψουν σπίτι τους στην Αγγλία.

Η αγωγή της Σόφι Τέρνερ στον Τζο Τζόνας

Η Σόφι Τέρνερ υποστηρίζει πως τα Χριστούγεννα του 2022 συμφώνησαν με τον Τζο Τζόνας ότι θα εγκατασταθούν στην Αγγλία. Το ζευγάρι πούλησε το σπίτι στο οποίο έμεναν στο Μαϊάμι και ήταν σε διαδικασία αγοράς σπιτιού στην Αγγλία, όταν τον περασμένο Απρίλιο η ηθοποιός ξεκίνησε τα γυρίσματα για τη σειρά «Joan».

Στη συνέχεια, ο τραγουδιστής ξεκίνησε την περιοδεία με τους Jonas Brothers και οι δυο τους συμφώνησαν οι κόρες τους να πάνε μαζί του, επειδή είχε περισσότερες ώρες διαθέσιμες μέσα στην ημέρα από ότι η Σόφι Τέρνερ εν μέσω γυρισμάτων. Η ηθοποιός, στην αγωγή, σημειώνει πως είχε «δισταγμούς» για αυτό τον «προσωρινό διακανονισμό».

Η Σόφι Τέρνερ έμαθε από τα ΜΜΕ τον χωρισμό

Η Σόφι Τέρνερ υποστηρίζει στην αγωγή ότι ο γάμος τους διαλύθηκε «πολύ ξαφνικά», έπειτα από διαφωνία που είχε με τον Τζο Τζόνας στις 15 Αυγούστου. Εκείνος κατέθεσε αίτηση διαζυγίου την 1η Σεπτεμβρίου και η ηθοποιός αναφέρει ότι έμαθε «από τα ΜΜΕ» για τον χωρισμό τους, έπειτα από ημέρες.

Η κηδεμονία των παιδιών αποτέλεσε ζήτημα τριβής, όταν συναντήθηκαν για να συζητήσουν τα επόμενα βήματα μετά τον χωρισμό τους, δύο εβδομάδες αργότερα, αναφέρει η Σόφι Τέρνερ. Στη συζήτηση, η ηθοποιός ανέφερε ξανά το σχέδιο εγκατάστασης στην Αγγλία και ο Τζο Τζόνας είχε διαφορετική στάση σε αυτό το θέμα.

«Ο πατέρας έχει στην κατοχή του τα διαβατήρια των παιδιών. Αρνείται να τα επιστρέψει στη μητέρα και αρνείται να στείλει τα παιδιά στην Αγγλία με τη μητέρα», αναφέρεται στην αγωγή.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα ίδια έγγραφα, στις 19 Σεπτεμβρίου ο δικηγόρος του Τζο Τζόνας φέρεται να επιβεβαίωσε στους εκπροσώπους της Σόφι Τέρνερ ότι δεν θα επιστρέψει τα διαβατήρια των παιδιών, ούτε θα συναινέσει στη μετακόμιση των κορών τους στην Αγγλία.

Η ανακοίνωση Σόφι Τέρνερ – Τζο Τζόνας για το διαζύγιο

Στις 6 Σεπτεμβρίου, με μια κοινή ανακοίνωση που αναρτήθηκε στα social media, η Σόφι Τέρνερ και ο Τζο Τζόνας έκαναν γνωστό πως χώρισαν.

«Έπειτα από τέσσερα υπέροχα χρόνια γάμου, αποφασίσαμε από κοινού να τερματίσουμε φιλικά τον γάμο μας», ανέφεραν στην ανακοίνωση.

«Υπάρχουν πολλές εικασίες για το γιατί, αλλά αυτή είναι πραγματικά μια κοινή απόφαση», σημείωναν ακόμη, καλώντας να γίνει σεβαστή η προσωπική ζωή τόσο των ίδιων όσο και των παιδιών τους.

Sports in

Πρεμιέρα ο Τσιτσιπάς στο Madrid Open, για την πρόκριση στον 4ο γύρο η Σάκκαρη

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κάνει πρεμιέρα στο Madrid Open απέναντι στον Βραζιλιάνο Τιάγκο Μοντέιρο ενώ η Μαρία Σάκκαρη θα κοντραριστεί στον 3ο γύρο του τουρνουά με την Αμερικανίδα Σλόαν Στέφενς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024