Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 7-15: Υπέταξε ξανά τους Πράσινους!

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 7-15: Υπέταξε ξανά τους Πράσινους!

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας διέλυσαν με 15-7 τους Πράσινους, για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος - Στο 52-0 το σερί των ερυθρόλευκων επί του «αιώνιου» αντιπάλου.

«Σαρωτικός» ο Ολυμπιακός… βούλιαξε για ακόμη μια φορά τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής στην Α1 πόλο των ανδρών.

Τις 52 διαδοχικές νίκες επί του Παναθηναϊκού έφτασαν οι Πειραιώτες στο πόλο Ανδρών, σερί που «τρέχουν» εδώ και περίπου 23 χρόνια, από τον Φεβρουάριο του 2001.

Συνεχίζεται το εντυπωσιακό σερί των Πειραιωτών

Αρκετό το… ξύλο που επέτρεψε στο «τριφύλλι» ο άρχων της αναμέτρησης κάτι που αποτυπώθηκε και στις αποβολές (5 για τον Παναθηναϊκό, 14 για τον Ολυμπιακό).

Επίσης αρκετά μεγάλη εντύπωση προκάλεσε το γεγονός πως ενώ το PAO TV είναι αυτό που έχει τα δικαιώματα για τα εντός έδρας παιχνίδια του Παναθηναϊκού, την συγκεκριμένη αναμέτρηση επέλεξε να μην την καλύψει.

Οι «ερυθρόλευκοι», που προηγήθηκαν με 6-1 στο ματς, βάζοντας έτσι από νωρίς τις βάσεις για την νίκη. Από τέσσερα γκολ σημείωσαν ο Φουντούλης και ο Νικολαΐδης και ακολούθησαν οι Γενηδουνιάς και Γκίλλας με δύο.

Πιο αναλυτικά, ο Ολυμπιακός «μπήκε» πολύ δυνατά στην αναμέτρηση, αφού προηγήθηκε με 6-1 στο πρώτο οκτάλεπτο, βάζοντας τις βάσεις για μια άνετη νίκη. Η ομάδα του Χέρβο Κόλιαν πήγε στο ημίχρονο με διαφορά τεσσάρων γκολ (8-4), την οποία αύξησε ακόμη περισσότερο στη συνέχεια, φτάνοντας στην τελική επικράτηση. Ο Θρύλος απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής στο πρωτάθλημα, με 27 βαθμούς και εννιά νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Τα οκτάλεπτα: 1-6, 3-2, 1-3, 2-4

Παναθηναϊκός (Δημήτρης Μάζης): Ριστίτσεβιτς, Χάρης, Κανδανολέων, Ζερβουδάκης, Νικολαΐδης, Στίβενσον 2, Μπραϊμης, Σγουρίδης, Χατζηγούλας, Δερμιτζάκης 1, Αγκόρτσας 4, Αλβέρτης, Κρατημένος, Χωματάς, Μαργαρίτης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χέρβο Κόλιανιν): Ζερδεβάς, Λιαντζίρης, Βάμος 1, Γενηδουνιάς 2, Φουντούλης 4, Δερβίσης, Μπούσλιε, Αλαφραγκής, Δήμου 1, Νικολαΐδης 4, Παπαναστασίου 1, Δαμίγος, Γκίλλας 2, Χαλυβόπουλος

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024