Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μια νίκη - απάντηση του Ολυμπιακού στο γήπεδο

Μια νίκη – απάντηση του Ολυμπιακού στο γήπεδο

Γίνεται εύκολα αντιληπτό πόσο σημαντική είναι η κατάκτηση των τριών βαθμών στο συγκεκριμένο παιχνίδι, καθώς ο Ολυμπιακός έδωσε μια ηχηρή απάντηση.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε του Αστέρα Τρίπολης στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» με 2-0, πετυχαίνοντας μια νίκη την οποία είχαν μεγάλη ανάγκη οι «ερυθρόλευκοι».

Κυρίως λόγω των όσων είχαν προηγηθεί δύο μέρες πριν, με την ανακοίνωση της απόφασης στην έφεση που είχαν ασκήσει οι πειραιώτες για την τιμωρία τους στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Οι παίκτες της ομάδας του λιμανιού γνώριζαν πολύ καλά ότι το παιχνίδι στην Τρίπολη είχε γίνει δυο φορές δυσκολότερο, μετά την οριστικοποίηση μιας άδικης τιμωρίας.

Και ο Ολυμπιακός είχε ένα μεγάλο «πρέπει» πάνω απ’ το κεφάλι του στο συγκεκριμένο ματς, κάτι που άλλωστε φάνηκε και από την πίεση που είχαν οι παίκτες του, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης.

Κι αν κάποιος συνυπολογίσει ότι το βράδυ της περασμένης Πέμπτης ο Ολυμπιακός έπαιξε ένα πολύ απαιτητικό ευρωπαϊκό ματς με δυνατή ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ, έχει μπροστά του ολοκληρωμένο το «κάδρο» ενός εξαιρετικά δύσκολου αγώνα.

Ενός αγώνα που για την ομάδα του Πειραιά δεν είχε άλλο αποτέλεσμα πλην νίκης.

Γίνεται λοιπόν εύκολα αντιληπτό πόσο σημαντική είναι η κατάκτηση των τριών βαθμών στο συγκεκριμένο παιχνίδι, καθώς ο Ολυμπιακός έδωσε μια ηχηρή απάντηση.

Και την έδωσε στο γήπεδο, κατακτώντας τρεις πολύτιμους πόντους κι εδώ θα πρέπει να σταθούμε και στην δυναμική παρουσία των οπαδών του Ολυμπιακού στις εξέδρες του γηπέδου.

Πήγαν 5.000 οπαδοί των πειραιωτών στο γήπεδο για να δείξουν ότι είναι πάντα στο πλευρό της ομάδας τους και στηρίζουν με όλη τους την δύναμη σε κάθε παιχνίδι.

Ο Ολυμπιακός πάντως «πέταξε» το πρώτο ημίχρονο καθώς δεν του βγήκαν οι προσπάθειες να «ξεκλειδώσει» την άμυνα του Αστέρα, κι αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην απειλήσουν οι φιλοξενούμενοι την εστία του Παπαδόπουλου.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού έπρεπε να έχουν μπει πιο δυνατά στο ματς για να πιέσουν από τα πρώτα λεπτά τον αντίπαλό τους, ειδικά απ’ τη στιγμή που ήταν σα να έπαιζαν εντός έδρας με τόσους οπαδούς τους στις εξέδρες.

Τα πράγματα όμως ήταν διαφορετικά στο δεύτερο μέρος, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» κέρδισαν μέτρα στο γήπεδο και άσκησαν πίεση στους γηπεδούχους.

Βοήθησε πολύ φυσικά σε αυτό και η είσοδος στο ματς των Ποντένσε, Φορτούνη και Μασούρα, καθώς ο Ολυμπιακός έγινε πιο απειλητικός και με τα δύο γκολ του Φορτούνη οι «ερυθρόλευκοι» έφυγαν με τη νίκη από την Τρίπολη.

Και τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι πιο εύκολα στο φινάλε, αν ο Ολυμπιακός είχε βρει ένα δεύτερο γκολ στην φάση του Μασούρα, αλλά ο εξτρέμ των «ερυθρόλευκων» έχασε για λίγο το κοντρόλ κι έδωσε την ευκαιρία στον αμυντικό του Αστέρα ν’ απομακρύνει την μπάλα.

Όπως και να’ χει το σημαντικό για τον Ολυμπιακό είναι ότι πέρασε από την Τρίπολη και συνεχίζει.

Sports in

Η αποστολή του Ολυμπιακού για το σπουδαίο παιχνίδι με την Άστον Βίλα (pic)

Οι επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Άστον Βίλα για τα ημιτελικά του Europa Conference League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024