Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πέτρος Κουσουλός: «Εάν δεν υπήρχαν κάμερες θα με χτύπαγαν»

Πέτρος Κουσουλός: «Εάν δεν υπήρχαν κάμερες θα με χτύπαγαν»

Ο δημοσιογράφος μίλησε για τα όσα έγιναν έξω από το Εφετείο, με τους συγγενείς της Ρούλας Πισπιρίγκου να του επιτίθενται φραστικά.

Για προσχεδιασμένη επίθεση εναντίον του από τους συγγενείς της Ρούλας Πισπιρίγκου μίλησε ο δημοσιογράφος Πέτρος Κουσουλός, ο οποίος οδηγήθηκε στο ΑΤ Αμπελοκήπων μετά τη μήνυση που υπέβαλε εναντίον του η 33χρονη κατηγορούμενη.

Αφού και οι δύο πλευρές βρέθηκαν στο αστυνομικό τμήμα και έδωσαν τις εξηγήσεις τους, ο δημοσιογράφος αφέθηκε ελεύθερος με εντολή εισαγγελέα, τονίζοντας ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου τον εγκαλεί για κάτι που δεν έχει συμβεί.

«Το γεγονός εκτιμώ ότι είχε προσχεδιαστεί» τόνισε ο Πέτρος Κουσουλός, τονίζοντας ότι μόλις έφτασε στο δικαστήριο για να καλύψει δημοσιογραφικά τη δίκη, δέχθηκε μια αήθη και απίστευτη επίθεση από τους συγγενείς της κατηγορουμένης μπροστά στις κάμερες.

«Αφού είδαν ότι δεν τσίμπησα, εξυφάνθη ένα άλλο σχέδιο, ότι εγώ δήθεν εξύβρισα με κάποιες χειρονομίες την κατηγορουμένη» συμπλήρωσε ο δημοσιογράφος, προσθέτοντας ότι η επίθεση δεν έχει να κάνει με τον ίδιο προσωπικά, αλλά με το σύνολο της δημοσιογραφίας και της ελευθεροτυπίας.

Ο Πέτρος Κουσουλός μίλησε για προσχεδιασμένο γεγονός από τους συγγενείς της κατηγορούμενης, ενώ τόνισε πως αν δεν ήταν οι κάμερες εκεί, θα του είχαν επιτεθεί

«Μιλάμε για επικίνδυνη στοχοποίηση και εκτιμώ ότι αν δεν ήταν οι κάμερες εκεί, οι άνθρωποι που με προσέγγισαν θα επιχειρούσαν να με χτυπήσουν» συμπλήρωσε ο Πέτρος Κουσουλός, τονίζοντας ότι δεν βγάζουν οι δημοσιογράφοι τις αποφάσεις, αλλά οι δικαστές.

Με δικηγόρο ή χωρίς ο Μάνος Δασκαλάκης

Παράλληλα, ο Πέτρος Κουσουλός αποκάλυψε το παρασκήνιο πίσω από την απόφαση της δικαιοσύνης να κρίνει εκπρόθεσμο το αίτημα του Μάνου Δασκαλάκη να του χορηγηθεί δικηγόρος στη δίκη των δύο άλλων παιδιών της οικογένειας, στην οποία είχε δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής.

«Ο Μάνος Δασκαλάκης προσπαθούσε μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου προσπαθούσε να συγκεντρώσει χρήματα για να πληρώσει τους ανθρώπους που υποστηρίζουν την κατηγορία στη δίκη για τη Τζωρτζίνα. Χρειαζόταν γύρω στις 30.000 ευρώ και δεν κατάφερε να τα βρει, καθώς είναι μισθωτός και δεν έχει την οικονομική δυνατότητα» τόνισε ο δημοσιογράφος.

Ωστόσο, εκτίμησε ότι μπορεί να υπάρξουν εκπλήξεις και ανατροπές, με τον Μάνο Δασκαλάκη να εμφανίζεται με συνήγορο στη δίκη για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας.

Sports in

Oι Πρωταθλητές Ευρώπης «πάτησαν» την ΑΕΚ και βλέπουν... κούπα (3-0)

Λίγες μέρες μετά την κατάκτηση του Youth League, η Κ19 του Ολυμπιακού επικράτησε με 3-0 της ΑΕΚ για την 17η αγωνιστική της Super League K19 και έκανε αποφασιστικό βήμα για τον τίτλο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024