Ορίστηκαν οι διαιτητές της 11ης αγωνιστικής – Ποιοι σφυρίζουν σε Τρίπολη, Κηφισιά και Νέα Φιλαδέλφεια
Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές που θα «σφυρίξουν» τις αναμετρήσεις για την 11η αγωνιστική της Super League. Έμειναν εκτός οι διαιτητές που υπέπεσαν σε λάθη την προηγούμενη αγωνιστική.
Η ΚΕΔ αποφάσισε να αφήσει εκτός των αγώνων της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος τους διαιτητές του ματς της Κηφισιάς με την ΑΕΚ (Τσαγκαράκης, Φωτιάς στο Var) και του Λαμία – Παναθηναϊκός (Μανούχος) που υπέπεσαν σε λάθη στους αγώνες της προηγούμενης αγωνιστικής της Super League.
Από εκεί και πέρα, ανακοινώθηκαν οι διαιτητές που θα σφυρίξουν τα παιχνίδια της 11ης αγωνιστικής της Super League, με τον Παπαδόπουλο που ορίστηκε στο Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός να είναι ο μοναδικός διεθνής ρέφερι που θα διευθύνει παιχνίδι σε αυτή τη στροφή της λίγκας.
Οι διαιτητές που ορίστηκαν από την ΚΕΔ για τις αναμετρήσεις της 11ης αγωνιστικής
Αξίζει να σημειωθεί πως στην Κηφισιά για το παιχνίδι με τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό θα βρεθεί ο Ζαμπαλάς, ενώ για το παιχνίδι της ΑΕΚ με τη Λαμία στη Νέα Φιλαδέλφεια ορίστηκε ο Τσέτσιλας.
Αναλυτικά οι διαιτητές που θα σφυρίξουν τα παιχνίδια της 11ης αγωνιστικής:
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague ξεκαθάρισε την κατάσταση της εξάδας, με τις ομάδες που απομένουν για τα play in να έχουν μπροστά τους -πέρα από τα play off- και μια αρνητική παράδοση…
Ο Ολυμπιακός κατέλαβε την 1η θέση στην κανονική περίοδο της Euroleague και Παναθηναϊκός την 7η. Δείτε πως μπορούν να «πέσουν» μαζί οι δύο «αιώνιοι» στα πλέι οφ της διοργάνωσης.