Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Η… πληρωμένη απάντηση του Αντσελότι στον Πικέ

Η… πληρωμένη απάντηση του Αντσελότι στον Πικέ

O Ζεράρ Πικέ πρόσφατα αναφέρθηκε στη Ρεάλ Μαδρίτης και στην 14η κατάκτηση του Champions League από τη «Βασίλισσα» που όπως τόνισε δεν θα θυμάται κανείς.

Ο Ζεράρ Πικέ αν και έχει σταματήσει το ποδόσφαιρο, συνεχίζει να μιλά αρνητικά τη Ρεάλ Μαδρίτης, κάτι που δεν άφησε ασχολίαστο ο Κάρλο Αντσελότι.

Αφορμή για την κόντρα τους, η τοποθέτηση του παλαίμαχου Ισπανού αμυντικού για την τελευταία κατάκτηση του Champions League από τους «Μερένχες».

Τι είπε ο Κάρλο Αντσελότι για τον Ζεράρ Πικέ

Αναλυτικά οι δηλώσεις του

Σε δηλώσεις που έκανε πρόσφατα, ο Ζεράρντ Πικέ, αναφέρθηκε στην άτυπη «κόντρα» της Μπαρτσελόνα με την Ρεάλ Μαδρίτης, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως «κατέκτησαν πολλά, αλλά εμείς και ο τρόπος που ήμασταν απαιτητικοί από τους εαυτούς μας όταν κερδίζαμε, θα μείνουμε για πάντα στην μνήμη. Οταν κερδίζουν, είναι απλώς, ακόμη ένας ακόμη τίτλος. Η Ευρώπη θυμάται την Μπάρτσα του Γκουαρντιόλα ως μία από τις καλύτερες ομάδες στην πρόσφατη Ιστορία. Μπορεί να κερδίσαμε λιγότερα τρόπαια, αλλά όταν το κάνουμε, ο κόσμος το θυμάται. Το τελευταίο Champions League της Ρεάλ Μαδρίτης, κανείς δεν θα το θυμάται».

Η τοποθέτηση του πρώην αμυντικού της Μπαρτσελόνα, προκάλεσε την αντίδραση του προπονητή των Μαδριλένων, Κάρλο Αντσελότι, ο οποίος σχολίασε σχετικά:

«Ο Πικέ ζει στον κόσμο του, που δεν είναι αυτός των Μαδριλένων. Και κανένας Μαδριλένος δεν θα μπορέσει να ξεχάσει το δέκατο τέταρτο Champions League. Θα το θυμάται μέχρι το τέλος της ζωής του».

Sports in

Ολυμπιακός: Η «τρελή» πορεία, η πρόκληση και τα ελληνικά νιάτα

Το μέλλον χαμογελά πλατιά και υπόσχεται ακόμη περισσότερα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024