Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Μέσι ξανά στο επίκεντρο

Ο Μέσι ξανά στο επίκεντρο

Tον ποδοσφαιρικό κόσμο διχάζει ο Λιονέλ Μέσι. Το μισό Παρκ ντε Πρενς αποδοκίμασε τον Αργεντινό στο παιχνίδι με την Αζαξιό, το πρώτο μετά την επιστροφή του από την τιμωρία που του επέβαλε η Παρί για το ταξίδι του στη Σαουδική Αραβία, ενώ το άλλο μισό τον χειροκρότησε. Στο Μαϊάμι την ίδια στιγμή οι οπαδοί της […]

Tον ποδοσφαιρικό κόσμο διχάζει ο Λιονέλ Μέσι. Το μισό Παρκ ντε Πρενς αποδοκίμασε τον Αργεντινό στο παιχνίδι με την Αζαξιό, το πρώτο μετά την επιστροφή του από την τιμωρία που του επέβαλε η Παρί για το ταξίδι του στη Σαουδική Αραβία, ενώ το άλλο μισό τον χειροκρότησε.

Στο Μαϊάμι την ίδια στιγμή οι οπαδοί της τοπικής Ιντερ φώναζαν ρυθμικά το όνομα του Μέσι στο παιχνίδι τη Νιου Ινγκλαντ Ρεβολούσιον, κάτι που κάνουν συχνά και οι φίλοι της Μπαρτσελόνα και της Αλ Χιλάλ.

Σύμφωνα με τον αργεντινό δημοσιογράφο Μπρούνο Γκονζάλες Γκαρσία στο τραπέζι βρίσκεται το σενάριο η Ιντερ Μαϊάμι να αποκτήσει τα δικαιώματα του Μέσι τον οποίον στη συνέχεια θα δανείσει για έναν ή δύο χρόνια στην Μπαρτσελόνα.

Με αυτόν τον τρόπο οι Καταλανοί θα ξεπεράσουν τον σκόπελο της Λα Λίγκα ενώ ο Μπέκαμ θα εξασφαλίσει την παρουσία του Αργεντινού πριν από το Μουντιάλ του 2028 που θα φιλοξενηθεί στην αμερικανική ήπειρο.

Η Παρί συνέτριψε την Αζαξιό με 5-0 και βρίσκεται μία νίκη μακριά από την κατάκτηση του τίτλου, ωστόσο στη συνέντευξη Τύπου το θέμα που κυριάρχησε ήταν οι αποδοκιμασίες προς τον Μέσι. «Είναι σκληρό όταν βλέπεις συμπαίκτες σου να αποδοκιμάζονται. Είναι συμπαίκτης μας και είμαστε όλοι μαζί. Οταν αποδοκιμάζεται, αποδοκιμάζεται όλη η ομάδα», δήλωσε ο Ντανίλο.

Ο Κριστόφ Γκαλτιέ που επίσης βρέθηκε στο στόχαστρο των οπαδών της Παρί, ενώ είναι γνωστό πως η ηγεσία του κλαμπ αναζητά ήδη τον διάδοχό του, είπε για τον Μέσι πως είναι συνηθισμένος σε τέτοιες καταστάσεις και δεν επηρεάστηκε ιδιαίτερα.

Με 90 λεπτά καθυστέρηση ξεκίνησε ο αγώνας Τουλούζ – Ναντ (0-0) λόγω ύποπτου πακέτου που βρέθηκε στο γήπεδο. Εκπαιδευμένα σκυλιά εντόπισαν συσκευή που μπορούσε να ενεργοποιήσει εξ αποστάσεως καπνογόνα που ήταν τοποθετημένα στην εξέδρα των φίλων της Ναντ.

Αρνήθηκαν να αγωνιστούν

Πολλοί ποδοσφαιριστές, στο μεταξύ, αρνήθηκαν να αγωνιστούν το Σαββατοκύριακο στη Λιγκ 1 και τη Λιγκ 2 για να μη συμμετάσχουν στην πρωτοβουλία της Λίγκας να φορέσουν φανέλες που φέρουν αριθμούς στα χρώματα του ουράνιου τόξου σε ένδειξη συμπαράστασης στην κοινότητα ΛΟΑΤΚΙ.

Ο Σενεγαλέζος Ντανατιέν Γκομίς της Γκινγκάμπ αποκλείστηκε από την αποστολή της ομάδας του για το ματς με τη Σοσό, ενώ στο ξενοδοχείο έμεινε και ο αιγύπτιος επιθετικός της Τουλούζ ενόψει του αγώνα με τη Ναντ. Πέρυσι χύθηκε πολύ μελάνι γιατί ο Ιντρίσα Γκέιγ της Παρί αρνήθηκε επίσης να ταυτιστεί με τη συγκεκριμένη καμπάνια.

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024