Φαίη Μπακογιώργου: «Αν ανοίξουν στόματα θα μιλάμε και για τρίτο ύποπτο θάνατο» λέει η δικηγόρος
Σε νέες συγκλονιστικές αποκαλύψεις για την υπόθεση δολοφονίας της 23χρονης στην Κυψέλη έκανε η δικηγόρος Βούλα Δημητριάδου μιλώντας στο MEGA
Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση της Κυψέλης με την εξιχνίαση της δολοφονίας της 23χρονης Φαίης και την έρευνα για τον ύποπτο θάνατο μιας 69χρονης γυναίκας μέσα στο ίδιο σπίτι.
Κεντρικό ρόλο στην υπόθεση φαίνεται να έχει η 57χρονη σπιτονοικοκυρά, η οποία φιλοξενούσε στο διαμέρισμά της στην οδό Δροσοπούλου, την 23χρονη Φαίη, την 69χρονη Χριστίνα που πέθαναν όπως επίσης την μητέρα και την αδερφή της Φαίης που επίσης συνελήφθησαν για τη δολοφονία της.
«Θαμώνας στα δικαστήρια Ευελπίδων»
Μιλώντας στο MEGA και στον Νίκο Ευαγγελάτο η δικηγόρος του πατέρα της Φαίης, η κα Βούλα Δημητριάδου αναφέρθηκε στην 57χρονη σπιτονοικοκυρά λέγοντας ότι είναι ένα πρόσωπο γνωστό στα δικαστήρια της Ευελπίδων με γνωστούς συνεργάτες.
Σύμφωνα με την κα Δημητριάδου «αυτή η κυρία ήταν τακτική θαμώνας στα δικαστήρια της Ευελπίδων, έκανε και άλλες δουλειές, είχε και συνεργάτες».
«Πρέπει να ανοίξουν στόματα»
Μάλιστα απαντώντας σε ερώτηση του Νίκου Ευαγγελάτου είπε με νόημα ότι «αν κάποια πρόσωπα που ήταν κοντά στην 57χρονη, ανοίξουν το στόμα τους και μιλήσουν, αν ανοίξουν, που θα πρέπει να ανοίξουν τα στόματα, κάποιων που γνωρίζουν περισσότερα, πολύ φοβάμαι ότι θα μιλάμε και για έναν ακόμα θάνατο που θα πρέπει να διερευνηθεί».
Αναφερόμενη στου συνεργάτες της 57χρονης η κα Δημητριάδου έκανε λόγο και για αυτόν που πήρε το πτώμα της Φαίης από το σπίτι μέσα σε μια κουβέρτα και το άφησε στο πεζοδρόμιο όπου βρέθηκε περίπου 700 μέτρα μακριά.
«Δεν ήταν έγκυος όταν βρέθηκε νεκρή»
Μιλώντας για την δολοφονία της Φαίης, η κα Δημητριάδου είπε ότι «όταν πρόκειται για ειδεχθή εγκλήματα κανείς δεν θα πει ότι σκότωσα. Εδώ έχουμε σοβαρότατες και συστηματικές κακοποιητικές πράξεις εν ζωή, μάλιστα η κατηγορία που αποδίδεται είναι σε βάρος αδύναμου προσώπου, συνοίκου κι εγκύου. Όταν δολοφονήθηκε δεν ήταν έγκυος, οι κακοποιήσεις γίνονταν κατά την περίοδο που κυοφορούσε».
Σχετικά με τις φωτογραφίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας κι απεικονίζουν την βιαιότητα των χτυπημάτων που δεχόταν η 23χρονη σχολίασε η δικηγόρος:
«Έλεγαν ψέματα στον πατέρα»
«Το ψέμα που εισέπραξε ο πατέρας είναι ότι πρόκειται για τροχαίο, έτσι του είπαν. Η δε θυγατέρα πάντα απέφευγε να του πει πράγματα κι όταν έκανε ο πατέρας ολιγόλεπτες επισκέψεις στην κατοικία το τηλέφωνο και την καλούσε η 57χρονη. Από έρευνα του ιδιωτικού ερευνητή έχουν περισυλλέγει μαρτυρίες ανθρώπων που αναφέρουν ότι άκουγαν τα ουρλιαχτά από την πολυκατοικία. Υπάρχει μάρτυρας που λέει ότι το παιδάκι της Φαίη ανέφερε ότι την χτύπαγε στην κοιλιά η 57χρονη για να αποβάλλει»
Για τον ρόλο που έχει η μητέρα της Φαίης δήλωσε η δικηγόρος: «Έχει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας. Η μητέρα για μεγάλο χρονικό διάστημα έμενε μαζί με την Φαίη, δεν γνώριζε; Και η αδελφή του θύματος και η μητέρα είπαν στον πατέρα ότι δεν χρειάζεται να βάλει δικηγόρο, προσπάθησαν παντοιοτρόπως να τον αποτρέψουν από τα να κάνει έρευνα».
Ερωτηθείσα η δικηγόρος αν υπάρχει και δεύτερη κατηγορία σε βάρος των συλληφθεισών για τον θάνατο της 69χρονη απάντησε: «Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες απεβίωσε χωρίς να κληθεί το ΕΚΑΒ, εμένα με παραπέμπει σε κάτι άλλο».
- Τέξας: Πατέρας έσωσε την 15χρονη κόρη του που είχε απαχθεί αφού παρακολούθησε την τοποθεσία του τηλεφώνου της
- Γιατί μια επίθεση της Κίνας στην Ταϊβάν πρέπει να ανησυχεί την Ιαπωνία
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (29/12): Πού θα δείτε τα ματς των Ελ Κααμπί και Σαλάχ για το Κόπα Άφρικα
- Από το σεξ απίλ έως την ακροδεξιά, η Μπριζίτ Μπαρντό συμβόλιζε μια Γαλλία σε μετάβαση
- Αντρέας Γεωργίου: Η βόλτα στη θάλασσα με την 4 μηνών κορούλα του
- Κεντρική Μακεδονία: Σοβαρά προβλήματα από τους θυελλώδεις ανέμους
- Forbes: Στις 40 πιο ακριβές ομάδες του κόσμου μόνο δύο ποδοσφαιρικές – Πού βρίσκονται Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
- Συνάντηση Τραμπ και Νετανιάχου στη Φλόριντα για τη Γάζα – Τι άλλο θα συζητήσουν
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 29.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/ken-cheung-yHST1WmTqzI-unsplash-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442