Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Patrick Dempsey: O «McDreamy» του Grey's Anatomy o πιο σέξι άντρας για το 2023

Patrick Dempsey: O «McDreamy» του Grey’s Anatomy o πιο σέξι άντρας για το 2023

Ο Patrick Dempsey σχεδόν μετά από δύο δεκαετίες από την πρώτη του εμφάνιση στην σειρά Grey's Anatomy παραλαμβάνει -επιτέλους- το «στέμμα» του πιο σέξι άντρα για το 2023 από το περιοδικό People

Σχεδόν δύο δεκαετίες μετά την πρώτη εμφάνιση του Patrick Dempsey στην αγαπημένη τηλεοπτική σειρά Grey’s Anatomy, o αγαπημένος μας «νευροχειρούργος» που από την πρώτη στιγμή έκλεψε τις καρδίες μας, ανακηρύχθηκε από το περιοδικό People ως ο πιο σέξι άντρας στον κόσμο για το 2023.

«Χαίρομαι που συμβαίνει αυτό σε αυτήν την περίοδο της ζωής μου», λέει ο 57χρονος ηθοποιός.

Ήταν λες και ήμουν χρόνια παράνυμφος και τώρα επιτέλους έγινα ο γαμπρός

«Είναι ωραίο να έχω την αναγνώριση και σίγουρα ο εγωισμός μου »ανέβηκε» λιγάκι, ωστόσο μου δίνει και την ευκαιρία να το χρησιμοποιήσω για κάτι θετικό», πρόσθεσε, αναφερόμενος στο Dempsey Center, το οποίο ίδρυσε προς τιμήν της μητέρας του, η οποία έφυγε από τη ζωή, για να στηρίξει τους καρκινοπαθείς και τους συγγενείς τους.

Ο λατρεμένος Derek Shepherd, όπως λεγόταν στη σειρά Grey’s Anatomy, ο οποίος από το 2005 έως το 2015 κέρδισε την καρδιά όχι μόνο της Meredith Pompeo, αλλά και κάθε γυναίκας που τον παρακολουθούσε στη σειρά, ανέφερε πως όταν πληροφορήθηκε για τον τίτλο που του απέδωσαν αρχικά σοκαρίστηκε και έπειτα γέλασε με τη ψυχή του.

«Νόμιζα ότι ήταν αστείο. Ξέρω ότι τα παιδιά μου θα με τρολάρουν και θα μου πουν όλους τους λόγους για τους οποίους δε θα έπρεπε να πάρω τον τίτλο, αλλά δεν πειράζει. Είναι όλοι αυτοί οι λόγοι που με κρατάνε νέο», είπε στο περιοδικό People.

Αστειευόμενος πρόσθεσε ότι ήταν λες και τόσα χρόνια ήταν ο παράνυμφος και τώρα επιτέλους έγινε ο γαμπρός.

Συνεχίζοντας να μιλά για τον τίτλο του Sexiest Man Alive, αναφέρει ότι συνειδητοποίησε ότι υπάρχει και η άλλη πλευρά του νομίσματος, δηλαδή ότι υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν είναι συνήθως στο χέρι μας να τα διεκδικήσουμε και τελικά συμβαίνουν σε εκείνους που έχουν την υπομονή και την επιμονή να περιμένουν.

Για όσους δεν τον γνωρίζουν

Ο γιατρός που έχει προκαλέσει φρενίτιδα  από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στο «γυαλί» κατάγεται από το Μέιν και είναι 57χρονων.

Είναι παντρεμένος με την Jillian, η οποία έχει τη δική της σειρά ομορφιάς, και με την οποία έχει τρία παιδιά: την Talula που ειναι 21 ετών και δύο 16χρονες δίδυμες, την Sullivan και την Darby.

Η καριέρα του στο Χόλιγουντ μετράει σχεδόν τέσσερις δεκαετίες και φέτος είναι η χρονιά που θα τον δούμε να επιστρέφει στις αίθουσες των κινηματογράφων. Θα συμπρωταγωνιστήσει με τον Adam Driver στην ταινία Ferrari του Michael Mann, με τον Dempsey να ενσαρκώνει το ρόλο του Ιταλού οδηγού της F1, Piero Taruffi.

Ένας ρόλος που είναι κομμένος και ραμμένος στα μέτρα του ηθοποιού, ο οποίος έχει δηλώσει πως ένα από τα μεγαλύτερα πάθη της ζωής του είναι η οδήγηση γρήγορων αυτοκινήτων και για αυτό στο παρελθόν έχει υπάρξει και οδηγός σε αγώνες ταχύτητας.

Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι μόλις έμαθε ότι ο Michael Mann ετοίμαζε αυτήν την ταινία, τον πήρε αμέσως τηλέφωνο και του ζήτησε να γίνει και αυτός μέρος της ταινίας.

Sports in

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών πριν το Τζένοα – Κάλιαρι (vid)

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας έρχεται να ταράξει την Ιταλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024