Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Το «κλειδί» για την μεταγραφή και ο… Σίκμα

Το «κλειδί» για την μεταγραφή και ο… Σίκμα

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ήταν ξεκάθαρος και οι εξελίξεις στον Ολυμπιακό δεν θα αργήσουν. Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.

Είναι στην νοοτροπία του να μην κρύβεται πίσω από τις λέξεις. Δεν έχει μάθει να είναι διπλωματικός, το «κουσούρι» του βλέπετε δεν κρύβεται. Αυτό που έχει στο μυαλό του, αυτό που πιστεύει, αυτό που νοιώθει σωστό το ακολουθεί. Μέχρι τέλους. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είπε τόσα πολλά μέσα σε 6 λεπτά που έδειξε και γιατί ο δικός του Ολυμπιακού έχει ξεχωρίσει, γιατί κυριαρχεί στην Ελλάδα και γιατί είναι σε τοπ επίπεδο στην Ευρώπη.

Γιατί ο δικός του Ολυμπιακός είναι μια «γροθιά». «Εγώ έχω τον εξής κανόνα και αυτός δεν αλλάζει. Τους παίκτες που έχουν βοηθήσει την ομάδα να κατακτήσει ό,τι εγχώριο τίτλο υπάρχει, τους έχω εμπιστοσύνη και τους στηρίζω».

Μείνετε απλά σε αυτές τις ατάκες και θα καταλάβετε γιατί ο Ολυμπιακός του Μπαρτζώκα έχει πετύχει. Και γιατί οι παίκτες… πέφτουν στην φωτιά για τον κόουτς. Ο Μπαρτζώκας που εκτός από τη νοοτροπία του έδωσε και ειδήσεις. Για τους Αγγελόπουλους που ουσιαστικά αυτοί τον πιέζουν για μεταγραφές και υπερβάσεις, για τον ΜακΚίσικ που όχι απλά μένει αλλά τον περιμένει να επιστρέψει ξεκόβοντας μια και καλή την περίπτωση μεταγραφής στα γκαρντ. «Είμαστε +1 σε σχέση με πέρσι με τον Μπρατζντέικις» είπε ο Μπαρτζώκας και τέλος η κουβέντα.

Εκεί όμως που είναι ξεκάθαρο πως με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα έχουμε εξελίξεις είναι στους ψηλούς. Με τον Σίκμα να είναι καλώς ή κακώς ο ρυθμιστής. Δεν το είπε ξεκάθαρα, αλλά το άφησε να εννοηθεί. Ο Σίκμα που… αγνοείται, δεν τον έχουμε δει να παίζει με τα ερυθρόλευκα καλά-καλά, έχει να εμφανιστεί από την ολιγόλεπτη συμμετοχή στο Μιλάνο και από τότε είναι στα… πιτς. Ούτε αύριο με την Μπασκόνια, με την ελπίδα να μπει στις προπονήσεις από Δευτέρα.

Και αν είναι να μπει επιτέλους και στα ματς με την ελπίδα να δει επιτέλους ο Μπαρτζώκας όλη την ομάδα μαζί. Και εκεί να μπορεί να βγάλει τελικά συμπεράσματα. Δεν βιάζεται άλλωστε όπως έδειξε και αν πρέπει να… μαντέψουμε πίσω από τις λέξεις του, δεν φαίνεται πως έχει βρει κάποιον για το «4» ή 3-4 ή 4-5 που να «καίγεται» για να τον πάρει. Με τους κομμένους του ΝΒΑ να μην φαίνεται να τον συγκινούν έχοντας εμπιστοσύνη στην ευρωπαϊκή αγορά.

Εν κατακλείδι. Ο Ολυμπιακός δεν θα κάνει για να κάνει μεταγραφή. Και αν ο Σίκμα μπορέσει να μπει επιτέλους και να παίξει με αξιώσεις; Τότε η κουβέντα ίσως να μείνει εδώ. Αν βρεθεί κάτι ιδιαίτερο, πάντα για την φροντλάιν, τότε ίσως τα δεδομένα να αλλάξουν.

Sports in

Η Κ19 της Λαμίας έκανε pasillo στην αντίστοιχη του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του Youth League

Σε μια πολύ όμορφη κίνηση προχώρησε η Κ19 της Λαμίας, προς την αντίστοιχη του Ολυμπιακού λίγο πριν την μεταξύ τους αναμέτρηση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024