Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Καμπάλα Κ19 – Ολυμπιακός Κ19 0-3: Τριάρα και με το ένα πόδι στην επόμενη φάση Youth League

Καμπάλα Κ19 – Ολυμπιακός Κ19 0-3: Τριάρα και με το ένα πόδι στην επόμενη φάση Youth League

Η Κ19 του Ολυμπιακού επικράτησε με 3-0 στο Αζερμπαϊτζάν της Κ19 της Καμπάλα και έκανε το πρώτο βήμα για την επόμενη φάση του Domestic Champions Path του UEFA Youth League.

Η Κ19 του Ολυμπιακού έκανε το πρώτο βήμα πρόκρισης για το Domestic Champions Path του UEFA Youth League, καθώς επικράτησε της αντίστοιχης της Καμπάλα με 3-0 στο Αζερμπαϊτζάν για τη δεύτερη φάση της διοργάνωσης.

Οι «ερυθρόλευκοι» άνοιξαν το σκορ στο 4′ με πέναλτι του Μουζακίτη, ενώ στο 17′ ο ίδιος παίκτης αστόχησε από την άσπρη βούλα. Το 0-2 έγραψε ο Χάρης Κωστούλας στο 65′, ενώ το τελικό 0-3 διαμόρφωσε ο Δαρβίρας στο 87′ που είχε περάσει λίγο νωρίτερα ως αλλαγή.

Καταιγιστική η Κ19 του Ολυμπιακού στο Αζερμπαϊτζάν

Η ομάδα του Συλαϊδόπουλου θα αντιμετωπίσει ξανά τους Αζέρους στη ρεβάνς που θα διεξαχθεί στο Ρέντη στις 29/11.

Τρομερό ξεκίνημα, εξαιρετικό φινάλε

Με το «καλημέρα» και συγκεκριμένα στο 4ο λεπτό ο Ολυμπιακός κέρδισε πέναλτι και την εκτέλεση την ανέλαβε ο Μουζακίτης. Ο νεαρός μέσος ευστόχησε από την άσπρη βούλα δίνοντας το προβάδισμα στους «ερυθρόλευκους».

Στο 12′ ο Κωστούλας έκλεψε την μπάλα αλλά το σουτ που επιχείρησε κατέληξε άουτ. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Μπακούλας κέρδισε πέναλτι με τον Μουζακίτη να παίρνει ξανά την ευθύνη. Αυτή τη φορά ο τερματοφύλακας της Καμπάλα απέκρουσε αποτρέποντας το 0-2. Η ομάδα του Συλαϊδόπουλου συνέχισε να πιέζει και στο 19΄είχε ακόμη μία μεγάλη ευκαιρία να διευρύνει το σκορ.

Αρχικά ο Παπακανέλλου τσίμπησε την μπάλα η οποία κατέληξε στον Κωστούλα με το σουτ να καταλήγει στο δοκάρι των Αζέρων. Η τελευταία φάση του ημιχρόνου ήρθε πάλι από την πλευρά του Ολυμπιακού με τον Κωστούλα να πιάνει το γυριστό μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μουζακίτη με τον Χουσάνοφ να επεμβαίνει ξανά.

Στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός δημιούργησε πάλι την πρώτη ευκαιρία με τον Μουζακίτη να εκτελεί το κόρνερ και τον Κουτσίδη να κάνει την κεφαλιά-πάσα στον Κωστούλα αλλά αυτός έστειλε την μπάλα εκτός εστίας.

Στο 87′ ο Μπακούλας επιχείρησε το σουτ με τον Αζέρο κίπερ να αντιδράει σωστά αλλά στην επαναφορά ο Δαρβίρας που είχε περάσει ως αλλαγή λίγα λεπτά νωρίτερα διαμόρφωσε το τελικό 0-3.

Sports in

Άποντος ο Σλούκας στην Euroleague για πρώτη φορά μετά το 2019

Δεν έβαλε ούτε πόντο για πρώτη φορά μετά τις 30 Οκτωβρίου 2019 σε ένα Φενερμπαχτσέ – Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024