Τρίτη 07 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Οι λόγοι που χρειάζεστε επειγόντως αφυγραντήρα

Οι λόγοι που χρειάζεστε επειγόντως αφυγραντήρα

Ο αφυγραντήρας μας βοηθά σε πολλά περισσότερα από όσα φαντάζεστε...

Πρόκειται για μία από τις διασημότερες ηλεκτρικές συσκευές των ημερών και για καλό λόγο. Μέσω του αφυγραντήρα μπορείτε να μειώσετε ή να διατηρήσετε τα επίπεδα υγρασίας στους χώρους σας στο επιθυμητό επίπεδο ενώ μπορούν να εξαλείψουν οσμές μούχλας, αποτρέποντας την ανάπτυξή της. Ο αφυγραντήρας έχει αποδειχθεί χρήσιμος και για τα άτομα που αντιμετωπίζουν αλλεργίες ή ζουν σε υγρό κλίμα.

Πολύτιμος ο αφυγραντήρας

Τα οφέλη από την χρήση αφυγραντήρα είτε στο σπίτι είτε στο γραφείο είναι πολλά:

  • Ο αφυγραντήρας μπορεί να μειώσει την σκόνη, τα ακάρεα και άλλα αλλεργιογόνα στους χώρους σας και ως εκ τούτου θα μειωθούν και τα συμπτώματα αλλεργίας. Επιπλέον, ο χρόνος καθαρισμού μειώνεται.
  • Μειώνει την πιθανότητα εμφάνισης μούχλας σε έπιπλα, κουρτίνες, σεντόνια και ρούχα.
  • Ένας αφυγραντήρας μπορεί επίσης να μειώσει το κόστος ενέργειας, επειδή βοηθά τις μονάδες να λειτουργούν πιο αποτελεσματικά.

Το σπίτι ή το γραφείο σας χρειάζεται άμεσα έναν αφυγραντήρα εάν παρατηρήσετε κάποιο από τα παρακάτω:

  • Ο χώρος μπορεί να έχει μια μυρωδιά μούχλας.
  • Μαύρες κηλίδες εμφανίζονται στους τοίχους, το ταβάνι, την μπανιέρα ή το ντους.
  • Υπάρχουν ορατοί λεκέδες νερού στον τοίχο ή την οροφή.

Ο σπόρος της μούχλας μπορεί να ταξιδέψει μέσω των συστημάτων εξαερισμού και να συσσωρευτεί στους τοίχους. Ακόμα κι αν το σπίτι, το διαμέρισμα ή το γραφείο σας είναι γενικά καθαρό, τα αλλεργιογόνα μπορεί να τρυπώσουν και να ευδοκιμήσουν με την υγρασία.

Μικροί χώροι που δεν αερίζονται συχνά ή επαρκώς, είναι συνήθως επιρρεπείς στην υγρασία, ακόμη και σε ξηρό κλίμα για αυτό και ο αφυγραντήρας είναι must.

Για να σας βοηθήσουμε να βρείτε τον καλύτερο, ψάξαμε και βρήκαμε τρία μοντέλα σε εξαιρετικά συμφέρουσα τιμή, μέσα από την ατελείωτη ποικιλία του SHOPFLIX.GR σε αφυγραντήρες ενώ θα τον παραλάβετε στην πόρτα σας στην ώρα του χάρη στην έγκαιρη και εγγυημένη παράδοση της πλατφόρμας σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Και μην ξεχνάτε ότι μπορείτε να αποκτήσετε ό,τι και αν ψάχνετε σε σούπερ Black Friday προσφορές ανάμεσα σε 5.000.000+ προϊόντα.

 Αφυγραντήρας Kullhaus Alpha Q13L

Ο αφυγραντήρας Kullhaus Alpha Q13L αποτελεί σημείο αναφοράς στην ποιότητα κατασκευής, την ικανότητα αφύγρανσης και την πολύ χαμηλή κατανάλωση. Η λειτουργία του είναι αθόρυβη, διαθέτει εξαιρετική ποιότητα κατασκευής αλλά και ψηφιακές ρυθμίσεις, είναι εύκολο στην χρήση και με minimal σχεδίαση που εντάσσεται αρμονικά στο χώρο σας χάρη των compact διαστάσεών του.

Στη «Λειτουργία ρύθμισης επιθυμητής υγρασίας» ρυθμίστε την σχετική υγρασία που επιθυμείτε, ιδανικά 50-55%. Ο αφυγραντήρας θα δουλέψει για όση ώρα χρειαστεί ώστε να επιτύχει τον στόχο. Όταν η υγρασία πέσει στα επιθυμητά επίπεδα, ο συμπιεστής θα σταματήσει, ο ανεμιστήρας θα λειτουργήσει για περίπου 1 λεπτό στη χαμηλή σκάλα και ο αφυγραντήρας Kullhaus alpha Q13L θα μπει σε κατάσταση ύπνου για 15 λεπτά.

Μετά τα 15 λεπτά θα λειτουργήσει μόνο ο ανεμιστήρας για 1 λεπτό περίπου, προκειμένου να ελέγξει τη σχετική υγρασία δωματίου. Αν η σχετική υγρασία έχει αυξηθεί κατά +1% πάνω από το επιθυμητό επίπεδο, ο αφυγραντήρας θα μπει σε λειτουργία αφύγρανσης. Σε αντίθετη περίπτωση, ο ανεμιστήρας θα λειτουργήσει για περίπου 1 λεπτό στη χαμηλή σκάλα και ο αφυγραντήρας θα μπει εκ νέου σε κατάσταση ύπνου για 15 λεπτά και ούτω καθεξής.

Αφυγραντήρας Kullhaus DDQ10L

Ο αφυγραντήρας με ζεόλιθο Kullhaus DDQ10L είναι αφυγραντήρας τεχνολογίας desiccant. Αποδίδει 100% σε χαμηλές θερμοκρασίες, από 1 έως 40°C ανεπηρέαστα, χωρίς να μειώνεται η απόδοσή του. Σε αντίθεση με τους αφυγραντήρες με συμπιεστή (compressor) χρησιμοποιεί ένα πορώδες, αποξηραντικό υλικό (εξαιρετικά απορροφητικό υλικό to Ζεόλιθο) για να απομακρύνει την υγρασία από τον αέρα.

Αξιόπιστος και αποτελεσματικός διαθέτει στιβαρή κατασκευή, πλαστικά μέρη που δεν τρίζουν, τροχούς ομαλής κύλισης και εύκολη αφαίρεση δοχείου νερού.

Αφυγραντήρας Kullhaus Qualis 12L

Ο αφυγραντήρας Kullhaus Qualis 12L χαρακτηρίζεται από την υψηλή ποιότητα κατασκευής, την αποδοτικότητα και την εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση λειτουργίας. Διαθέτει οθόνη αφής LED υψηλής ποιότητας για να τον ρυθμίζετε εύκολα στο επίπεδο που θέλετε.

Ο συμπιεστής του ουσιαστικά ρουφάει τον αέρα του δωματίου και εν συνεχεία φροντίζει μέσω μίας ειδικής διαδικασίας o αέρας να διοχετευτεί στο εσωτερικό του μηχανήματος σε μια ψυχρή επιφάνεια. Είναι κατασκευασμένος από υψηλής ποιότητας υλικά για ψηφιακή ακρίβεια και αισθητική τελειότητα.

Sports in

Παίκτης της Ντόρτμουντ έγραψε χθες τεστ στα μαθηματικά και σήμερα παίζει στον ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ

Ο Κιελ Βέτιεν της Μπόρουσια Ντόρτμουντ δεν είχε καταφέρει να ταξιδέψει τη Δευτέρα με την υπόλοιπη ομάδα για το Παρίσι, αφού πρώτα έπρεπε να δώσει εξετάσεις για το σχολείο!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 07 Μαϊου 2024