Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μπρους Σπρίνγκστιν: Εντυπωσιακή επάνοδος μετά την ανάρρωσή του από έλκος

Μπρους Σπρίνγκστιν: Εντυπωσιακή επάνοδος μετά την ανάρρωσή του από έλκος

Έλαβε μέρος, τη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2023, στην πρωτοβουλία «Stand Up for Heroes» του Ιδρύματος Bob Woodruff στη Νέα Υόρκη

Tο Αφεντικό της ροκ μουσικής, γνωστός για το πιο ωραίο και… χορευτικό στιγμιότυπο των ζωντανών συναυλιών του, πέρα από τη δική του ασύλληπτη ζωτικότητα και ένταση πάνω στη σκηνή, ο Μπρους Σπρίνγκστιν, αυτή τη φορά τον υποδέχτηκε το κοινό με ιδιαίτερο ενθουσιασμό και ενδιαφέρον στην πιο πρόσφατη εμφάνισή του.

Στα βραβεία Tony του 2018

Γιατί είχε αναβάλει τις συναυλίες του

Και αποζημίωσε κοινό και θαυμαστές. Προηγουμένως, είχε αναβάλει σειρά συναυλιών λόγω ασθένειας, οπότε είχαν ανησυχήσει άπαντες για την υγεία του.

Ο Μπρους Σπρίνγκστιν ο οποίος και απογειώνει κάθε του συναυλία, με την ξεχωριστή του συνήθεια να χορεύει το «Dancing in the dark» με μια γυναίκα από το κοινό.

Είτε αυτή είναι η ίδια του η μητέρα είτε το εμβληματικό στιγμιότυπο που έχει πρωταγωνιστήσει παλιότερα η Κόρτνεϊ Κοξ, πολύ πριν γίνει «Φιλαράκι».

Από συναυλία στο Κέιπ Τάουν το 2014

Θεαματική επάνοδος

Αυτή τη φορά εντυπωσίασε ως πολύ ευχάριστη έκπληξη, καθώς έλαβε μέρος, τη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2023, στην πρωτοβουλία «Stand Up for Heroes» του Ιδρύματος Bob Woodruff στη Νέα Υόρκη, η οποία και αποτελεί μέρος του «New York Comedy Festival».

Ήταν και η… επιστροφή του από την περιπέτεια υγείας του, αφού ανέρρωσε από έλκος στομάχου.

Ανέβηκε στη σκηνή και τραγούδησε μαζί με τον John Mellencamp το τραγούδι «Wasted Days» και στη συνέχεια ερμήνευσε τέσσερα σόλο ακουστικά τραγούδια.

Είπε τα δικά του αστεία, όπως υπαγορεύει και η εν λόγω εκδήλωση και έχει κάνει και σε προηγούμενη αντίστοιχη εμφάνισή του για τον ίδιο σκοπό.

Τα χρήματα που συγκεντρώνονται με αυτή την πρωτοβουλία διατίθενται για την ενίσχυση των βετεράνων.

«Dancing in the dark»

Το… Αφεντικό της ροκ

Ντυμένος στα μαύρα, ήταν σε εξαιρετική φόρμα τόσο σωματικά όσο και φωνητικά.

Τραγούδησε την μπαλάντα του «Addicted to Love», το «Power of Prayer», το «Working on the Highway», καθώς και το εμβληματικό, αγαπημένο και πολυτραγουδισμένο «Dancing in the dark».

Το κοινό τον αποθέωσε, επευφημώντας τον και φωνάζοντας το όνομά του ρυθμικά.

Ο John Mellencamp τον παρουσίασε στη σκηνή ως εξής: «Ελπίζω όλοι να είστε καλά. Δεν ήθελα να αρρωστήσω κανέναν. Θα σας φέρω στη σκηνή έναν από τους καλύτερους δημιουργούς τραγουδιών της γενιάς μας, είναι ο μεγαλύτερός μου αδερφός και τον παρακολουθώ όλη μου τη ζωή. Κυρίες και κύριοι, ο Μπρους Σπρίνγκστιν!»

Sports in

Άιρτον Σένα: Τριάντα χρόνια χωρίς τον θρύλο

Έχουν περάσει τρεις δεκαετίες από τότε που ο «θεός» των γκραν πρι μετακόμισε σε άλλες πίστες, αφού φρόντισε να φτιάξει τις επίγειες...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024