Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Χρήστος Σαντικάι: Η μεγάλη αλλαγή στη ζωή του μετά τη γέννηση του γιου του

Χρήστος Σαντικάι: Η μεγάλη αλλαγή στη ζωή του μετά τη γέννηση του γιου του

«Είμαι ερωτευμένος με τον γιο μου».

Ο Χρήστος Σαντικάι μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για την πατρότητα, την σχέση του με τη Λάουρα Νάργες, και τον ρατσισμό που έχει βιώσει. Μεταξύ άλλων, αναφέρε πόσο έχει αλλάξει η ζωή του μετά από τον ερχομό του παιδιού.

«Αλλάζω τις πάνες του παιδιού μου. Δηλώνω «μουσικός χαζομπαμπάς». Ο γιος μου μπορεί να πει έμενα «μαμά» και τη Λάουρα «μπαμπά». Η Λάουρα του μιλάει μόνο γερμανικά κι εγώ ελληνικά. Είμαι ερωτευμένος με τον γιο μου. Δεν μπορώ να σας πω αν θα παντρευτώ γιατί μπορεί να προδοθώ», είπε αρχικά ο Χρήστος Σαντικάι.

«Η Λάουρα είναι Γερμανίδα μάνα. Δεν υπάρχει υγιές ζευγάρι που να μην έχει περάσει κρίσεις στη σχέση του. Θέλω η Λάουρα να είναι όπως θέλει η ίδια, θα είμαι πάντα δίπλα της. Θα ήθελα μία κόρη. Αν είμαι τώρα χαζομπαμπάς με τον γιο μου, αν έρθει η κόρη θα είμαι βλάκας, εντελώς. Συγκινητική στιγμή της καριέρας μου ήταν όταν μου έδωσε ο αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος μία επιστολή και ένιωσα τον Θεό πιο κοντά μου. Όταν ήμουν έφηβος με ενοχλούσε που με είχαν ταυτίσει με τους εκκλησιαστικούς ύμνους που τραγουδούσα», συμπλήρωσε αναφορικά με την σύζυγό του και την κριτική που δεχόταν για την επιλογή των τραγουδιών που έκανε στην εφηβική του ηλικία.

«Να κάτσω να σκεφτώ γιατί είμαι Αλβανός, είναι λίγο αστείο», σχολίασε ο Χρήστος Σαντικάι για τον ρατσισμό που έχει δεχθεί για την καταγωγή του.

Δείτε το βίντεο

*Πηγή φωτογραφίας: NDP PHOTO

Sports in

Ελ Αραμπί: «Είμαστε γεμάτοι προσδοκίες»

Ο Μαροκινός επιθετικός εκπροσώπησε τους παίκτες του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου για την αναμέτρηση με την Άστον Βίλα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024