Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ποιο αυτοκίνητο έχει λίστα αναμονής τρία χρόνια

Ποιο αυτοκίνητο έχει λίστα αναμονής τρία χρόνια

Απασχολημένο για τα υπόλοιπα τρία χρόνια αναμένεται να είναι το προσωπικό πασίγνωστης αυτοκινητοβιομηχανίας

Για πρώτη φορά στην ιστορία της Ferrari, η ζήτηση είναι πολύ μεγάλη. Ο Benedetto Vigna, Διευθύνων Σύμβουλος της ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας, ανέφερε ότι τα βιβλία είναι για πρώτη φορά τόσο γεμάτα.

Συγκεκριμένα, ο CEO είπε ότι, λόγω της ζήτησης, η ιταλική φίρμα έχει καλύψει ήδη την παραγωγή ολόκληρου του 2025. Αυτό ουσιαστικά σημαίνει ότι οι παραγγελίες που δέχθηκε πρόσφατα δεν θα έχουν υλοποιηθεί μέχρι το 2026.

Πολύ καλή η χρονιά για τη Ferrari

Το 2023 ήταν μέχρι στιγμής μια εξαιρετική χρονιά για τη Ferrari, καθώς οι παραδόσεις μέχρι τον Σεπτέμβριο, έφτασαν συνολικά τα 10.418 αυτοκίνητα, καταγράφοντας αύξηση 5,3% σε σχέση με τους εννέα πρώτους μήνες του περασμένου έτους.

Επιπλέον, το τρίτο τρίμηνο του 2023 τα «υβριδικά» μοντέλα της Ferrari ξεπέρασαν τα αμιγώς θερμικά για πρώτη φορά στην ιστορία της ιταλικής φίρμας. Μεταξύ Ιουλίου και Σεπτεμβρίου, το 51,3% από τα 3.459 αυτοκίνητα που παραδόθηκαν είχαν ηλεκτρικό σύστημα κίνησης. Και αυτό επετεύχθη με μόλις 4 τέτοια μοντέλα από τα 11 συνολικά που έχει στη γκάμα της.

Εξαιρετική χρονια το 2023 για την Ferrari

Benedetto Vigna – CEO της Ferrari

Οι προβλέψεις για την ηλεκτροκίνηση

Σχετικά με την ηλεκτροκίνηση, ο Benedetto Vigna ανέφερε ότι η εξέλιξη της πρώτης ηλεκτρικής Ferrari είναι σε καλό δρόμο και αναμένεται να την δούμε να κυκλοφορεί στους δρόμους το 4ο τρίμηνο του 2025. Είναι ενδιαφέρον πάντως να αναφερθεί ότι η ομάδα Έρευνας και Εξέλιξης είναι μπροστά από το χρονοδιάγραμμά της για ορισμένες διαδικασίες.

Ακόμη, μέχρι το 2030, η Ferrari προβλέπει ότι το 40% των ετήσιων πωλήσεων της θα αποτελείται από υβριδικά αυτοκίνητα, το 40% από ηλεκτρικά και το υπόλοιπο 20% από μοντέλα με θερμικούς κινητήρες.

Αν και φαίνεται ότι τα αυτοκίνητα με θερμικούς κινητήρες αντιμετωπίζουν μια σταδιακή υποχώρηση στη εμπορική δυναμική τους, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας είπε ότι οι θερμικές Ferrari έχουν «ζωή» ακόμα, προσθέτοντας ότι τα συνθετικά καύσιμα θα μπορούσαν να παρατείνουν τη ζωή τους.

Sports in

«Ο αθλητισμός καλλιεργεί την κοινωνική συμπεριφορά»

Έντονα και ανησυχητικά φαινόμενα εντός και εκτός των σχολικών μονάδων που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, έχουν προβληματίσει την κοινωνία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024