H επιστροφή του Ορτέγκα και ο Γιόβετιτς
Ο Ολυμπιακός στρέφει την προσοχή του στο ματς με τη Γουέστ Χαμ και ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ ετοιμάζει αλλαγές και… Ορτέγκα και Γιόβετιτς
Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Πέμπτη (9/11) τη Γουέστ Χαμ στο Λονδίνο για την 4η αγωνιστική του Europa League και θέλει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα με μια καλή εμφάνιση για πολλούς λόγους.
Οι ερυθρόλευκοι οφείλουν να αντιδράσουν μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ με 4-2 για τη Super League καθώς εκτός από ψυχολογικό πρόβλημα, φέρνει την ομάδα στο -4 από την κορυφή και τον Παναθηναϊκό (εκκρεμεί και αυτή η απόφαση).
Ο Ορτέγκα και οι αλλαγές που ετοιμάζει ο Μαρτίνεθ
Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ το γνωρίζει από πρώτο χέρι αυτό και για αυτό τον λόγο έχει σκοπό να προχωρήσει σε 2-3 αλλαγές ενόψει του ματς με τα «σφυριά», στο οποίο θα βρεθούν πάνω από 3.500 οπαδοί του Ολυμπιακού και θα δώσουν ιδιαίτερα δυναμικό παρών στο Λονδίνο.
Οι σκέψεις του Ισπανού
Όσον αφορά τις αλλαγές που ετοιμάζει ο Μαρτίνεθ είναι δεδομένο ότι ο Ορτέγκα θα επιστρέψει στο αριστερό άκρο της άμυνας του Ολυμπιακού. Στα δύο τελευταία ματς που έπαιξε έβγαλε ενέργεια στο γήπεδο και είχε μία πολύ καλή παρουσία.
Από εκεί και πέρα, πρέπει να θεωρείται δεδομένη η παρουσία της τριάδας στα χαφ στο ματς με τους Έσε, Καμαρά και Αλεξανδρόπουλο.
Όσον αφορά τη μεσοεπιθετική γραμμή, οι Φορτούνης, Ποντένσε θεωρούνται σίγουροι στην ενδεκάδα, ενώ φαβορί για την κορυφή της επίθεσης είναι ο Γιόβετιτς αντί του Ελ Κααμπί που στα τελευταία 6 ματς δεν έχει καταφέρει να σκοράρει, ενώ θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί και ο Γιώργος Μασούρας.
- «Διπλό» στο Σαν Αντόνιο οι Μπλέιζερς, αγωνία για Γουεμπανιάμα (103-106) – Μπρέικ των Σίξερς και 2-0 οι Λέικερς
- Σίγουρος ο Βενγκέρ: «Η Άρσεναλ θα πάρει το πρωτάθλημα»
- Ξεκάθαρος ο Λουίς Ενρίκε: «Οι τελευταίοι πέντε ή δέκα αγώνες ήταν οι χειρότεροι…»
- Η δύσκολη εξίσωση με τους ξένους διαιτητές των πλέι οφ τίτλου
- Ρεάλ Μαδρίτης – Αλαβές 2-1: Επιστροφή στις νίκες με Εμπαπέ και Βινίσιους
- Ίντερ – Κόμο 3-2: Οι «νερατζούρι» προκρίθηκαν στον τελικό του Κυπέλλου με επική ανατροπή
- Μπράιτον – Τσέλσι 3-0: Για Ευρώπη οι «Γλάροι», σε κίνδυνο οι «Μπλε»
- Δόξα στα παιδιά σου Ολυμπιακέ – Δύο χρόνια απ’ την κατάκτηση του Youth League από τον Θρύλο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 22.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/bryan-goff-MCoMZazPC9E-unsplash-1-315x220.jpg)




































![Πέφτει η ζήτηση, ανεβαίνουν οι τιμές για τα Airbnb [γραφήματα]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/taylor-heery-8DlbPCxfGHA-unsplash-315x220.jpg)



































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442