Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης κάλυψε τα έξοδα της νοσηλείας του Νίκου Γιούτσου

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης κάλυψε τα έξοδα της νοσηλείας του Νίκου Γιούτσου

Ο ισχυρός άνδρας του πειραϊκού συλλόγου είχε σταθεί στο πλευρό του Νίκου Γιούτσου και είχε καλύψει τα έξοδα για τη νοσηλεία του.

Η είδηση του θανάτου του Νίκου Γιούτσου βύθισε στη θλίψη την οικογένεια του Ολυμπιακού, με τον θρύλο του πειραϊκού συλλόγου να φεύγει από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών.

Ο Νίκος Γιούτσος τις τελευταίες εβδομάδες αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας και νοσηλευόταν σε ιδιωτικό νοσοκομείο, με τον ηγέτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, να βρίσκεται στο πλευρό του και να καλύπτει τα έξοδα για τη νοσηλεία του. Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού ήταν δίπλα του, αποδεικνύοντας έμπρακτα τον σεβασμό και την εκτίμησή του για όσα πρόσφερε στον σύλλογο του μεγάλου λιμανιού. Ενας θρύλος του Ολυμπιακού και του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο οποίος τίμησε για πολλά χρόνια τη φανέλα της ομάδας του μεγάλου λιμανιού και έγραψε με χρυσά γράμματα το όνομά του στην ιστορία του πειραϊκού συλλόγου.

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού απέδειξε έμπρακτα τη στήριξή του στον Νίκο Γιούτσο

Ο Νίκος Γιούτσος αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό από το 1964 έως το 1974 και κατέγραψε 330 συμμετοχές, έχοντας 128 γκολ στο ενεργητικό του. Με τα χρώματα του Ολυμπιακού ο Νίκος Γιούτσος κατέκτησε τέσσερα πρωταθλήματα (1966,1967,1973,1974), αλλά και τέσσερα Κύπελλα (1964,1968,1971,1973). Μετά την αποχώρησή του από τους Ερυθρόλευκους αγωνίστηκε στον Εθνικό, στον οποίο και παρέμεινε μέχρι το 1976, έχοντας 43 συμμετοχές και 2 γκολ.

Υπενθυμίζουμε την ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός, λίγη ώρα μετά την είδηση του θανάτου του Νίκου Γιούτσου

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός πενθεί και εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη της για τον χαμό του Νίκου Γιούτσου.

Ένα τεράστιο κεφάλαιο στην ολόχρυση ιστορία του Ολυμπιακού, μια μεγάλη μορφή στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Γεννημένος στην Καστοριά, μεγαλωμένος στην Ουγγαρία, φόρεσε τα ερυθρόλευκα για δέκα χρόνια και αγαπήθηκε όσο λίγοι. Από τη σεζόν 1964-’65 έως το καλοκαίρι του 1974 ξεσήκωνε τον κόσμο στις κερκίδες με τις προσωπικές του ενέργειες.

«Εμπαινε Γιούτσο!» τον παρότρυναν χιλιάδες άνθρωποι στο κατάμεστο «Γ. Καραϊσκάκης», εξαιτίας των επελάσεών του προς τις αντίπαλες εστίες. Ένα σύνθημα, μια ιαχή που έμεινε στην ιστορία!

Με τη φανέλα του Θρύλου αγωνίστηκε σε 330 παιχνίδια, σημείωσε 128 γκολ και δοξάστηκε. Ένας αυθεντικός μπαλαδόρος, ο οποίος με τον Ολυμπιακό κατέκτησε τέσσερα πρωταθλήματα και τέσσερα κύπελλα.

Το αποτύπωμά του Νίκου Γιούτσου θα μείνει βαθύ στην ιστορία του Συλλόγου».

Sports in

Ολυμπιακός: Η απονομή του τροπαίου στα κορίτσια του Θρύλου

Δείτε την απονομή του τροπαίου στις παίκτριες του Ολυμπιακού, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ γυναικών για 8η φορά στην ιστορία των ερυθρόλευκων

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024