Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οικογένεια Μπέκαμ: Κάνει «θραύση» στα social media με εκατομμύρια νέους ακόλουθους

Οικογένεια Μπέκαμ: Κάνει «θραύση» στα social media με εκατομμύρια νέους ακόλουθους

Το διαδικτυακό κοινό τους διευρύνεται, αλλά και οι θαυμαστές τους πολλαπλασιάζονται

Βλέπουν τους επίσημους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να… παίρνουν φωτιά και να αποκτούν εκατομμύρια νέους ακόλουθους. Όλα τα μέλη από την οικογένεια Μπέκαμ. Αιτία το ομώνυμο ντοκιμαντέρ με τη ζωή και την καριέρα του Ντέιβιντ.

Ακόμη πριν βγει ακόμη στον «αέρα» της πλατφόρμας streaming, ήδη οι αριθμοί των followers είχαν πάρει την ανιούσα, καθώς βρέθηκαν για πολλοστή φορά στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

Το κομμάτι της φημολογούμενης απιστίας καλύπτεται αμελητέα στο ντοκιμαντέρ

Οι ορδές των νέων ακολούθων

Αυτή τη φορά, μάλιστα, δεν είναι απλώς πλήθη που τους ακολουθούν σε γήπεδα ή κοινωνικές εκδηλώσεις.

Είναι χρήστες του διαδικτύου και δη των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, τα παιδιά των Μπέκαμ έχουν μεγαλώσει, έχουν τους δικούς τους λογαριασμούς και η πρόσβαση πλέον είναι πολύ εύκολη.

Μπορούμε λοιπόν να φανταστούμε τι έγινε και μετά την κυκλοφορία του ντοκιμαντέρ από το Netflix.

Μόνο σε τριάντα ημέρες, ο συνολικός αριθμός των followers τους στο Instagram αυξήθηκε κατακόρυφα, σημειώνοντας συνολική άνοδο της τάξεως των 2.822.430 ακόλουθων.

Τα στοιχεία έχουν δοθεί στη δημοσιότητα από εταιρεία που έχει καταμετρήσει τους ακόλουθους και έχει κάνει και τις απαραίτητες συγκρίσεις για την εξαγωγή των συμπερασμάτων.

Τα παιδιά των Μπέκαμ έχουν μεγαλώσει, έχουν τους δικούς τους λογαριασμούς και η πρόσβαση πλέον είναι πολύ εύκολη

Το brandname είναι πλέον… οικογενειακό

Το ντοκιμαντέρ είναι η αιτία

Πιο αναλυτικά, μόνο ο Ντέιβιντ Μπέκαμ κέρδισε 1.537.290 ακόλουθους για το ίδιο διάστημα, η σύζυγός του Βικτόρια σημείωσε μια αύξηση της τάξεως των 667.770 νέων followers.

Ως πιο επιδραστικός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από όλα τα παιδιά της οικογένειας, αναδεικνύεται ο γιος του Μπρούκλιν ο οποίος έχει προσθέσει στο κοινό του το διόλου ευκαταφρόνητο νούμερο ακολούθων της τάξεως των 298.770, ενώ ακόμη και η γυναίκα του, η Νικόλ Πελτζ Μπέκαμ, έχει δει να αυξάνονται οι ακόλουθοι της κατά 11.610 άτομα για μόνο τις τελευταίες 30 ημέρες.

Ο Ρομέο έχει εμφανίσει μια άνοδο της τάξεως των 176.490 ανθρώπων που τον ακολουθούν και η σύντροφός του, Μία Ρίγκαν, έχει καταγράψει ενίσχυση κατά 25.560 άτομα. Ο Κρουζ, ο μεγαλύτερος γιος των Μπέκαμ, παρουσιάζει άνοδο των ακολούθων του κατά 98.940.

Το κοινό τους διευρύνεται, αλλά και οι θαυμαστές τους πολλαπλασιάζονται.

Το φαινόμενο Μπέκαμ

Ακόμη και άνθρωποι που είτε δεν ήξεραν τον Μπέκαμ ως ποδοσφαιριστή, γιατί δεν παρακολουθούσαν το εν λόγω άθλημα, είτε εάν τον παρακολουθούσαν ως παίκτη, δεν ενδιαφέρονταν για τη life style εκδοχή του, με το ντοκιμαντέρ ένωσαν και τις δύο πλευρές και η αλήθεια είναι ότι έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

Το να ανακαλύπτει κανείς εκ των έσω, από την κουίντα, από τα παρασκήνια, πόσο ταλαντούχος υπήρξε ποδοσφαιρικά ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, πόσο δουλεύει από μικρό παιδάκι τις ικανότητές του, με συνειδητό εντελώς πειθαρχημένο και προσωπικό τρόπο, είναι πραγματικά μεγάλη έμπνευση και απόλαυση.

Μόνο σε τριάντα ημέρες, ο συνολικός αριθμός των followers τους στο Instagram αυξήθηκε κατακόρυφα

Επίσης, αξιοθαύμαστα στοιχεία της προσωπικότητάς του ήταν η αγωνιστικότητά του, η μαχητικότητά του, η επιμονή του να μην σταματάει την προπόνηση, η προσήλωσή του σε ό,τι κατάσταση ψυχολογική κι αν βρισκόταν, είτε λόγω της αντιμετώπισης από τους συναθλητές (πρόσκαιρα) ή τους προπονητές ή και εξαιτίας εξω-αγωνιστικών παραγόντων.

Μπορούν να κάνουν το κοινό να ταυτιστεί μαζί του, χωρίς να χρειάζεται να είναι κανείς ποδοσφαιριστής ή αθλητής. Σε μια εποχή πλήρους αποσυντονισμού και διάσπασης της προσοχής, κυρίως λόγω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ο Μπέκαμ είναι πρότυπο στοχο-προσήλωσης, εργατικότητας και συγκέντρωσης.

Sports in

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών πριν το Τζένοα – Κάλιαρι (vid)

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας έρχεται να ταράξει την Ιταλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024