Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Peugeot E-Rifter: Πολυεργαλείο

Peugeot E-Rifter: Πολυεργαλείο

Με βελτιωμένη αυτονομία, περισσότερη ψηφιακή τεχνολογία και συστήματα υποβοήθησης καθώς και ανανεωμένη εμφάνιση, το E-Rifter επιστρέφει ανανεωμένο υπενθυμίζοντας την γοητεία της χρηστικότητας

Hγαλλική φίρμα έχει αποδυθεί σε ένα tour de force συνεχούς βελτίωσης των ηλεκτρικών μοντέλων της όπως τα σχετικά πρόσφατα E-208 και Ε-2008 χωρίς ωστόσο να «ξεχνά» και τα λιγότερο mainstream EV της όπως το πολυμορφικό E-Rifter το οποίο υποδέχεται την ανανεωμένη εκδοχή του.

Αυτή επωφελείται από ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα, νέα γρίλια και ανανεωμένα φωτιστικά σώματα που υπακούν στο γνωστό μοτίβο της Peugeot αν και εδώ σε μια διαφορετική αποτύπωση. Την ανανεωμένη εξωτερική εικόνα συμπληρώνουν δύο νέες αποχρώσεις Sirkka Green και Kiama Blue.

Ακόμα σημαντικότερες είναι οι αλλαγές στο εσωτερικό όπου προστίθενται θερμαινόμενα δερμάτινα καθίσματα και τιμόνι αλλά, κυρίως, μια οθόνη HD 10,0 ιντσών για τις λειτουργίες του infotainment η οποία αυτονόητα έχει συμπαρασύρει το σύνολο της σχεδίασης του ταμπλό και ενσωματώνει Android Auto και Apple CarPlay. Στις προσθήκες συγκαταλέγονται περισσότερες θύρες USB τύπου Α όσο και C καθώς και παροχή 230 V για την φόρτιση τρίτων συσκευών.

Στην αθέατη πλευρά του ηλεκτρικού van παρεπιδημεί ο συνδυασμός μιας μπαταρίας 54 KWh και ενός μοτέρ 136 ίππων, με την πρώτη να έχει αυξήσει την προσφερόμενη αυτονομία σε 320 χλμ. χάρη σε στοχευμένες αλλαγές όπως το νέο σύστημα ανάκτησης κινητικής ενέργειας, αλλά και στην τοποθέτηση αντλίας θερμότητας.

Επιπλέον, η μπαταρία επωφελείται από ισχυρότερο σύστημα φόρτισης το οποίο επιτρέπει την αναπλήρωση της ενέργειας με ισχύ έως και 100 kW σε ταχυφορτιστή DC και εγγυάται επαναφόρτιση έως το 80% σε μισή ώρα.

Όπως και στο παρελθόν, το E-Rifter θα είναι διαθέσιμο σε δύο μήκη 4,4 μ. και 4,7 μ. με διάταξη πέντε και επτά θέσεων αντίστοιχα και ωφέλιμο όγκο χωρητικότητας έως και 4.000 λίτρα.

Αναβαθμισμένο είναι και το παλμαρέ συστημάτων ασφαλείας το οποίο περιλαμβάνει σύστημα αυτόνομης οδήγησης με δυνατότητα αναγνώρισης πεζών και δικυκλιστών, ενεργό cruise control καθώς και βελτιωμένο σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης με σύστημα περιμετρικής θέασης και υψηλής ευκρίνειας κάμερας οπισθοπορείας.

Sports in

Η «ανάκριση» του Έσε: Τι είπε για Μέσι, Μαραντόνα και Πελέ (vid)

Ο Έσε αποκάλυψε αρκετά πράγματα για εκείνον απαντώντας στο QnA που δημοσίευσε ο Ολυμπιακός στα social media.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024