Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χώρισε ο δισεκατομμυριούχος κληρονόμος των Hyatt – Η δικαστική διαμάχη με την πρώην σύζυγο

Χώρισε ο δισεκατομμυριούχος κληρονόμος των Hyatt – Η δικαστική διαμάχη με την πρώην σύζυγο

Το πρώην ζευγάρι έχει ένα από τα μεγαλύτερα ακίνητα στην κομητεία του Λος Άντζελες έκτασης 4.645 τετραγωνικών μέτρων από το οποίο φέρεται να θέλει να την διώξει.

Διαζύγιο από την επί 34 χρόνια σύζυγό του, Jeanne, ζήτησε ο κληρονόμος των ξενοδοχείων Hyatt, Anthony Pritzker.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 1989 και φέρεται να έχει χωρίσει από τον Σεπτέμβριο του 2022. Ο Anthony Pritzker  υπέβαλε αθόρυβα αίτηση διαζυγίου, επικαλούμενος «αγεφύρωτες διαφορές» πριν από αρκετούς μήνες.

Σύμφωνα όμως με μια πηγή που μίλησε στο Page Six, ο κληρονόμος των Hyatt φαίνεται πως προσπαθεί απεγνωσμένα να πείσει την πρώην σύζυγό του να τηρήσει το προγαμιαίο συμβόλαιο που είχε υπογράψει πριν από 34 χρόνια σε μια προσπάθεια να «της αφαιρέσει τα δικαιώματά της στο διαζύγιό τους».

«Επιδίδεται σε μια ελεγκτική και άδικη συμπεριφορά απέναντί της για να την κρατήσει σε ένα προγαμιαίο συμβόλαιο που προς το παρόν δεν έχει καμία βάση στην πραγματικότητα της τρέχουσας ζωής τους» υποστηρίζει η πηγή.

Σύμφωνα όμως με την ίδια πηγή, η τότε «αφελής» μέλλουσα σύζυγός του, μία εβδομάδα πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, υπέγραψε ένα «πολύ περιοριστικό προγαμιαίο συμβόλαιο». «Της το ‘πούλησε’ πολύ ύπουλα… και τώρα προσπαθεί να την κάνει να το δεχτεί, ένα συμβόλαιο που δεν είναι τίποτα».

Σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα που είδαν αμερικανικά μέσα, το προγαμιαίο συμβόλαιο αναφέρει ότι «όλα τα κέρδη των μερών κατά τη διάρκεια του γάμου τους αποτελούν χωριστή περιουσία του μέρους που τα κέρδισε» και πως «ορισμένα κοινά περιουσιακά στοιχεία θα μοιραστούν εξίσου μεταξύ του ζευγαριού». Αναφέρει επίσης ότι υπάρχει όριο στο πόση συζυγική υποστήριξη δικαιούται να λάβει η Jeanne.

Το «παίζει» φτωχός

Το Forbes αναφέρει πως η καθαρή αξία του κληρονόμου των Hyatt ξεπερνά τα 3 δισεκατομμύρια δολάρια, ωστόσο, η πηγή ισχυρίζεται πως «κλαίγεται» και το «παίζει φτωχός». Όπως δήλωσε στο Page Six η πηγή, ο Anthony Pritzker ισχυρίζεται πως η καθαρή του αξία είναι μόλις 55 εκατομμύρια δολάρια.

Το πρώην ζευγάρι έχει ένα από τα μεγαλύτερα ακίνητα στην κομητεία του Λος Άντζελες έκτασης 4.645 τετραγωνικών μέτρων από το οποίο φέρεται να θέλει να την διώξει.

H τότε «αφελής» μέλλουσα σύζυγός του, μία εβδομάδα πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, υπέγραψε ένα «πολύ περιοριστικό προγαμιαίο συμβόλαιο». «Της το ‘πούλησε’ πολύ ύπουλα… και τώρα προσπαθεί να την κάνει να το δεχτεί, ένα συμβόλαιο που δεν είναι τίποτα».

Συγκεκριμένα, φέρεται να ισχυρίζεται πως το οικογενειακό σπίτι ανήκει και λειτουργεί από ένα οικογενειακό καταπίστευμα, αλλά δεν έχει ακόμη προσκομίσει αντίγραφο του καταπιστεύματος, το οποίο επίσης, ισχυρίζεται πως πληρώνει όλα τα έξοδά του, σύμφωνα με την πηγή.

Παράλληλα, ο κληρονόμος της Hyatt φέρεται να αρνήθηκε τη συμβουλευτική γάμου παρά τα συνεχή αιτήματα της  Jeanne.

Αλλά η πρώην σύζυγός του δεν προτίθεται να καταθέσει τόσο εύκολα τα όπλα. Έχει προσλάβει τον γνωστό δικηγόρο Daniel Jaffe για να την υπερασπιστεί απέναντι στην «βασίλισσα των διαζυγίων του Χόλιγουντ» Laura Wasser, η οποία έχει αναλάβει τον Anthony Pritzker.

Sports in

Κυκλοφορούν και εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι την Μεγάλη Δευτέρα (29/4) θα τεθούν στην διάθεση του κόσμου τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα (2/5, 19:45).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024