Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 2-3: «Θρίλερ» και διπλό για τους Πράσινους

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 2-3: «Θρίλερ» και διπλό για τους Πράσινους

Σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε στο τάι μπρέικ, ο Παναθηναϊκός πήρε μεγάλη νίκη με 3-2 σετ επί του ΠΑΟΚ.

Μετά από τέσσερις σερί ήττες στο «Παλατάκι» και τον αποκλεισμό στους ημιτελικούς των πλέι οφ της προηγούμενης σεζόν, ο Παναθηναϊκός νίκησε τον ΠΑΟΚ με 3-2 σετ, διατήρησε το αήττητο στην Α1 ανδρών μετά από δύο αγωνιστικές, ενώ για τον «Δικέφαλο» του Βορρά ήταν η δεύτερη συνεχόμενη ήττα, μετά από εκείνη της πρεμιέρας από τον Ολυμπιακό στο «Μελίνα Μερκούρη».

Πιο ψύχραιμοι οι παίκτες του Παναθηναϊκού στο τάι μπρέικ

Οι «πράσινοι» προηγήθηκαν δύο φορές με 25-22 και 25-16, αλλά οι «ασπρόμαυροι» απάντησαν ισάριθμες με 25-23 και 29-27 στο τέταρτο σετ. Το παιχνίδι οδηγήθηκε στο τάι μπρέικ, όπου ο Παναθηναϊκός με μεγάλα σερβίς από τους Ερνάντες και Πρωτοψάλτη προηγήθηκε με 9-5 και 13-6 αντίστοιχα, για να κλείσει τελικό το σετ και το ματς με 15-10.

Ο ΠΑΟΚ μετά την «καθαρή» ήττα του στο «Μελίνα Μερκούρη» ήθελε πάση θυσία να πάρει το πρώτο του «τρίποντο». Τελικά δεν τα κατάφερε στην έδρα του κι έφυγε από το παρκέ με τον ένα βαθμό λόγω των δύο σετ που κατέκτησε, ενώ το «τριφύλλι», παρά τη νίκη του είχε την πρώτη βαθμολογική απώλεια.

Τα σετ: 22-25, 25-23, 17-25, 29-27, 10-15

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης ανέφερε:

«Πρέπει να είμαστε χαρούμενοι, πήραμε έναν πόντο, αντιμετωπίζοντας δύσκολες συνθήκες με την απώλεια του Ρούσο, ενώ πέρσι χάσαμε. Παίξαμε με δύο λίμπερο, με τον Κοκκινάκη να είναι φοβερός. Είχε να παίξει ακραίος ύστερα από 4-5 χρόνια, και έπαιξε σήμερα σ’ ένα ντέρμπι, βοηθώντας μας πολύ. Κάναμε αλλαγές στο κέντρο, και αυτό είναι κάτι το οποίο θα κάνουμε στους υπόλοιπους αγώνες. Έχουμε την ίδια στρατηγική, ιδιαίτερα στη θέση του κεντρικού, όπου και οι τέσσερις παίκτες έχουν παρόμοια ποιότητα».

Και κατέληξε: «Είναι σημαντικό να βρούμε κάποιον παίκτη, ο οποίος θα έρθει να μας βοηθήσει, ώστε να έχουμε περισσότερη βοήθεια. Δεν είναι 1-2 παιχνίδια, αλλά σχεδόν ολόκληρη η σεζόν. Δεν είναι εύκολο να βρούμε έναν παίκτη, τέτοια περίοδο. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, οι οποίοι πάλεψαν και έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό. Δεν τα παράτησαν σε κανένα σημείο του παιχνιδιού».

Sports in

Η «ανάκριση» του Έσε: Τι είπε για Μέσι, Μαραντόνα και Πελέ (vid)

Ο Έσε αποκάλυψε αρκετά πράγματα για εκείνον απαντώντας στο QnA που δημοσίευσε ο Ολυμπιακός στα social media.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024