Για δέκα ημέρες ένας άνδρας ηλικίας 67 ετών ήταν νεκρός μέσα στο σπίτι του χωρίς να τον αναζητήσει κανείς στο Μοσχοχώρι της Λαμίας.
Τελικά λόγω της δυσοσμίας κάτοικοι της περιοχής κάλεσαν την Αστυνομία και αποκαλύφθηκε το τραγικό γεγονός.
Προβλήματα υγείας
Όπως αναφέρουν τοπικά μέσα ενημέρωσης ο άτυχος άνδρας ζούσε μόνος του και παλαιότερα εργαζόταν ως καπετάνιος.
Όλα δείχνουν ότι ο θάνατος του άτυχου άνδρα προήλθε από παθολογικά αίτια, αφού σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας.
Από την πρώτη εικόνα, ο ιατροδικαστής που εξέτασε το πτώμα εκτιμά ότι ο θάνατος είχε επέλθει περίπου δέκα ημέρες πριν.
Οι αστυνομικοί του Τμήματος Λαμίας που έχουν αναλάβει την υπόθεση θα παραγγείλουν νεκροψία – νεκροτομή για να διαπιστωθεί ποια ήταν η αιτία θανάτου του 67χρονου.
Μετά τη διαδικασία υποβολής των Μηχανογραφικών, θα «ανοίξει» ο δρόμος για την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής βάζοντας τέλος στην αγωνία των συνολικά 89.032 υποψηφίων που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59