Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Λαμία: Στη φυλακή δύο αδέρφια που ξυλοκόπησαν καρκινοπαθή που δεν τους έβαλε τζάμπα βενζίνη!

Λαμία: Στη φυλακή δύο αδέρφια που ξυλοκόπησαν καρκινοπαθή που δεν τους έβαλε τζάμπα βενζίνη!

Σε κατ’ οίκον περιορισμό οι άλλοι δύο νεαροί δράστες - Είχαν παρελθόν με ληστείες, κλοπές και διαρρήξεις

Το δρόμο για τη φυλακή πήραν το μεσημέρι της Τρίτης (31/10) δύο αδέρφια Ρομά -ηλικίας 16 και 17 ετών- που επιτέθηκαν με «καρατιές» και λήστεψαν καρκινοπαθή πρατηριούχο τον περασμένο Σεπτέμβρη στην είσοδο της Λαμίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του lamiareport.gr, ανακριτής και εισαγγελέας συμφώνησαν στην προφυλάκιση των δύο νεαρών Ρομά, καθώς στην περίπτωση των δύο συνεργών τους ηλικίας 19 και 16 ετών, που είχαν συλληφθεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου, υπήρξε απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών, αφού υπήρξε διαφωνία και είχαν τεθεί σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Έξω από τα Δικαστήρια Λαμίας από νωρίς το μεσημέρι είχαν συγκεντρωθεί πολλοί συγγενείς τους, ενώ στο άκουσμα της προφυλάκισης ξέσπασαν σε φωνές, κατάρες και απειλές. Στο σημείο υπήρχαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και έτσι αποφεύχθηκαν χειρότερα επεισόδια.

Παρελθόν με ληστείες, κλοπές και διαρρήξεις

Τα δύο αδέρφια, σύμφωνα με τα στοιχεία της κύριας ανάκρισης, είχαν συμμετοχή και σε άλλη μια ληστεία σε βάρος οδηγού ταξί, ενώ μαζί με τον άλλον 16χρονο που έχει ήδη προφυλακιστεί, εμπλέκονται σε κλοπές και διαρρήξεις σε τέσσερα καταστήματα στο κέντρο της Λαμίας.

Το χρονικό της άγριας ληστείας

Η άγρια ληστεία με τον απάνθρωπο ξυλοδαρμό του καρκινοπαθούς άνδρα -πατέρα της πρατηριούχου κόρης του- είχε σημειωθεί τον περασμένο μήνα, και συγκεκριμένα την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου σε βενζινάδικο στην είσοδο της πόλης.

Οι τέσσερις νεαροί Ρομά απαίτησαν από τον άτυχο άνδρα να τους βάλει δωρεάν καύσιμα και όταν αρνήθηκε, καθώς το είχαν επαναλάβει στο παρελθόν, του επιτέθηκαν με καρατιές και δε δίαστασαν να του αποσπάσουν χρηματικό ποσό που είχε πάνω του.

Επιπλέον, δεν δίστασαν να προσπαθήσουν να τον «πατήσουν» και με το αυτοκίνητο, όπως κατέγραψε η κάμερα του κυκλώματος ασφαλείας του βενζινάδικου.

Sports in

Μπροστά του μόνο τελικοί

Ο Ολυμπιακός έφυγε από τον Καρβαλιάλ, πήγε στον Μεντιλίμπαρ και τα αποτελέσματα δείχνουν απολύτως ορατά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024