Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Συγκλονίζει για την απώλεια του αδερφού του Άαρον ο Νικ Κάρτερ

Συγκλονίζει για την απώλεια του αδερφού του Άαρον ο Νικ Κάρτερ

Έναν χρόνο μετά τον ξαφνικό θάνατο του Άαρον Κάρτερ, συγκλονίζουν τα όσα μοιράζεται ο αδερφός του Νικ Κάρτερ.

Έναν χρόνο μετά από τον θάνατο του Άαρον Κάρτερ και ο αδερφός του και διάσημος τραγουδιστής Νικ Κάρτερ ακόμα επεξεργάζεται το τραγικό γεγονός και προσπαθεί να το κατανοήσει.

Ο 43χρονος τραγουδιστής των Backstreet Boys Νικ Κάρτερ εξακολουθεί, όπως αποκαλύπτει, να αποδεχτεί ότι ο αδερφός του Άαρον δεν βρίσκεται στη ζωή.

Εξακολουθώ να επεξεργάζομαι την όλη κατάσταση και να προσπαθώ να την κατανοήσω. Αλλά ελπίζω ότι μια μέρα θα μπορέσω να τα κατανοήσω όλα

«Δεν μπορώ ακόμα να το πιστέψω», σημείωσε ο Νικ Κάρτερ στο E!News για τον θάνατο του αδερφού του σε ηλικία 34 ετών.

«Εξακολουθώ να επεξεργάζομαι την όλη κατάσταση και να προσπαθώ να την κατανοήσω. Αλλά ελπίζω ότι μια μέρα θα μπορέσω να τα κατανοήσω όλα», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Νικ Κάρτερ.

Ο Άαρον Κάρτερ που πάλευε με την κατάχρηση ουσιών και προβλήματα ψυχικής υγείας βρέθηκε νεκρός στην μπανιέρα του σπιτιού του στην Καλιφόρνια στις 5 Νοεμβρίου του 2022.

«Πάντα μπορούσαμε να τα ξαναβρούμε»

Ο Νικ Κάρτερ παλεύει επίσης με το γεγονός ότι δεν μπορεί πλέον να μιλήσει στον αδερφό του. «Ανεξάρτητα από το τι είχαμε περάσει στις ζωές μας, πάντα μπορούσαμε να τα ξαναβρούμε και τώρα δεν μπορώ πια και πονάει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νικ Κάρτερ.

Ο Νικ Κάρτερ στηρίζεται στην οικογένειά του, της συζύγου του Lauren kitt Carter και τα τρία παιδιά τους Odin, 7, Saoirse, 4, και Pearl, 2.

«Τα παιδιά μου είναι όλος μου ο κόσμος. Αν έχανα τα πάντα, αν δεν ήμουν πια ένα Backstreet Boy, αν δεν είχα την ευκαιρία να παίζω για τους ανθρώπους και να τους διασκεδάζω, όσο θα είχα ακόμα τα παιδιά μου και την οικογένειά μου θα ήταν εντάξει. Όλα τα υπόλοιπα δεν μετράνε για εμένα», υπογράμμισε.

«Προσπαθώ να γίνω ο καλύτερος πατέρας που μπορώ» σημείωσε χαρακτηριστικά, επισημαίνοντας πως η ανατροφή των παιδιών του βοήθησε να απαλύνει τη θλίψη του. Ήταν τον Ιανουάριο που ο Νικ Κάρτερ απέτισε φόρο τιμής στον πρόωρα χαμένο αδερφό του με ένα νέο τραγούδι, το «Hurts to Love You».

«Αν και ο αδερφός μου κι εγώ είχαμε μια περίπλοκη σχέση, η αγάπη μου για εκείνον δεν ξεθώριασε ποτέ. Πάντα είχα την ελπίδα ότι κάποια μέρα θα επέλεγε να βαδίσει σε έναν υγιή δρόμο και τελικά να βρει τη βοήθεια που τόσο είχε ανάγκη», σημείωσε ο Νικ Κάρτερ.

«Μερικές φορές θέλουμε να κατηγορήσουμε κάποιον ή κάτι για μια απώλεια, αλλά η αλήθεια είναι ότι ο εθισμός και η ψυχική ασθένεια είναι ο πραγματικός κακός εδώ», συμπλήρωσε ο Νικ Κάρτερ.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024