Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το «ύποπτο» λάθος του Βόκολου που κόστισε ακριβά στην Λαμία

Το «ύποπτο» λάθος του Βόκολου που κόστισε ακριβά στην Λαμία

Ο προπονητής της Λαμίας αντικατέστησε τους δύο καλύτερους παίκτες της ομάδας του με το σκορ τη στιγμή των αλλαγών να είναι 1-1

Ο Παναθηναϊκός πέρασε νικηφόρα από την Λαμία, επικρατώντας της αντιπάλου του με 2-1, σ’ ένα παιχνίδι με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

Ένα παιχνίδι που σήκωσε μεγάλη συζήτηση αμέσως μετά την λήξη του κι αυτό λέει πολλά.

Τόσο για μιαν λανθασμένη απόφαση του διαιτητή Μανούχου όσο και για ένα «ύποπτο» λάθος του τεχνικού των γηπεδούχων, Λεωνίδα Βόκολου που κόστισε ακριβά στην ομάδα του.

Ο Βόκολος που σαν παίκτης είχε παίξει στον Παναθηναϊκό ενώ τη σεζόν 2003 – 2004 ήταν στον ΠΑΟΚ και μάλιστα είχε αγωνιστεί στο παιχνίδι με τους «πράσινους» στο φινάλε του πρωταθλήματος, όταν το «τριφύλλι» είχε νικήσει με 2-1 στις καθυστερήσεις στην Τούμπα, με γκολ του Ολιζαντέμπε.

Εκείνη ήταν μια πολύ σημαντική νίκη για τον Παναθηναϊκό, σε μια σεζόν που τελικά οι «πράσινοι» κατάφεραν να πάρουν το πρωτάθλημα.

Για να έρθουμε όμως ξανά στο σήμερα, σε ότι αφορά τον Μανούχο η φάση φυσικά αφορά το πέναλτι που δεν καταλόγισε ο διαιτητής υπέρ της Λαμίας, στο μαρκάρισμα του Γεβντάι στον Παπαδόπουλο στο 85’.

Πάμε όμως να δούμε και τις κινήσεις στην σκακιέρα των προπονητών, καθώς η επιλογή του Λεωνίδα Βόκολου ν’ αντικαταστήσει τους Νούνιες και Καρλίτος στο 76’, με το σκορ στο παιχνίδι να είναι 1-1, προκάλεσε πολλά προβλήματα στους γηπεδούχους.

Οι δύο παίκτες τα πήγαν περίφημα στο ματς και είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο στην προσπάθεια της Λαμίας να πάρει θετικό αποτέλεσμα.

Και η αλήθεια είναι ότι ο Παναθηναϊκός τα είχε βρει «σκούρα» στο παιχνίδι καθώς η Λαμία ήταν ιδιαίτερα απειλητική και είχε βρει τρόπους να αναστατώσει την αμυντική γραμμή των «πράσινων».

Με το σκορ λοιπόν στο 1-1 ο Λεωνίδας Βόκολος αποφάσισε να βγάλει από το παιχνίδι του Νούνιες και Καρλίτος κι αυτό ήταν ένα «ύποπτο» λάθος του έμπειρου τεχνικού των γηπεδούχων.

Από την στιγμή που οι δύο παίκτες πέρασαν εκτός ματς, η Λαμία έχασε μεγάλο μέρος της ενέργειας που είχε στο επιθετικό κομμάτι του παιχνιδιού.

Τόσο ο Νούνιες όσο και ο Καρλίτος προκαλούσαν «ρήγματα» στην άμυνα του «τριφυλλιού» αλλά απ’ την στιγμή που αντικαταστάθηκαν, η Λαμία δεν μπορούσε να αναπτυχθεί με την ίδια ευκολία.

Ήταν μια απόφαση που κόστισε ακριβά στους γηπεδούχους και είναι απορίας άξιον γιατί ο προπονητής της Λαμίας προχώρησε στην αντικατάσταση των δύο παικτών, ειδικά από την στιγμή που ο Κοσταρικανός και ο Ισπανός συναγωνίζονταν για τον τίτλο του κορυφαίου της Λαμίας.

Ήταν μια ακατανόητη απόφαση από τον προπονητή της Λαμίας, μια απόφαση που προκάλεσε πολλά προβλήματα στην ομάδα του.

Sports in

Στον «αέρα» το Μακάμπι – Παναθηναϊκός λόγω του κόσμου των Ισραηλινών

Το Game 3 της Μακάμπι με τον Παναθηναϊκό φέρεται να είναι στον… αέρα εξαιτίας των φιλάθλων των Ισραηλινών, σύμφωνα με όσα αναφέρουν δημοσιεύματα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024